11 Nisan 2020, Cumartesi 11:15:48

Pegasus ile istegelsin'den işbirliği

Market alışverişinin elektronik ortamda yapılmasını sağlayan istegelsin uygulaması Pegasus ile işbirliği yaptı.
  • 25 kuruşluk poşet ücretini hariç tutmasalardı puanlarımızla fazladan 10 bilet alırdık halbuki
  • herkes için çok zor günler!

Market alışverişinin elektronik ortamda yapılmasını sağlayan istegelsin uygulaması Pegasus ile işbirliği yaptı. Pegasus BolBol üyesi olan istegelsin kullanıcıları yaptıkları alışverişlerden puan kazanıyor, bu puanları daha sonra seyahatlerinde kullanabilecek.

istegelsin, Pegasus ile yaptığı işbirliğiyle evde oturanlara puan kazandırıyor. Pegasus BolBol üyesi olan istegelsin kullanıcıları şimdi evde kalıyor, topladıkları puanlarla sonra geziyor.

istegelsin’den alışveriş yapanlar, sepet sayfasına geldiklerinde Pegasus BolPuan Kazan seçeneğini görüyor. Kutucuğu işaretleyen kullanıcılar, sonraki tüm alışverişlerinde puan kazanmaya başlıyor. Kazanılan puanlar, kullanıcıların Pegasus hesaplarına yansıyor. Her 2 TL’lik alışverişte 1 BolPuan kazandıran kampanyada kazanılan puanlar, teslimat ücreti ve poşet ücreti dışında bırakılarak indirimleri düşmüş sepet net tutarı üzerinden hesaplanıyor.

Kampanyadan yararlanabilmek için Pegasus BolBol üyesinin, istegelsin web sitesi ve mobil uygulaması için bildirdiği cep telefonu numarasının Pegasus BolBol hesabına tanımlı cep telefonu numarasıyla aynı olması gerekiyor.

Pegasus ile istegelsin'den işbirliği

Yorumlar

Tüh ~ 4 yıl önce
25 kuruşluk poşet ücretini hariç tutmasalardı puanlarımızla fazladan 10 bilet alırdık halbuki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zor ~ 4 yıl önce
herkes için çok zor günler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000