22 Ekim 2020, Perşembe 13:50:15

Pegasus 'Express Bagaj Sistemi'ni İzmir'de kullanıma açtı

Pegasus Hava Yolları, Express Bagaj kiosklarını İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan sonra şimdi de İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda kullanıma açtı.
  • müthiş bir girişim.. Tebrikler Boğaç bey.. tebrikler PGS!
  • 2 hafta once izmir de kullandim. Bagaji teslim edecegim personel ne oldugunu tam bilmiyor. Benden tekrardan kimlik istedi yeniden bagaj etiketi basti. E o zaman biz bunu neden yaptik dedim? Sistem yeni, belki hatali cikartmistir biz yeniden basiyoruz dedi....

Pegasus Hava Yolları, Express Bagaj kiosklarını İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan sonra şimdi de İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda kullanıma açtı.

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus; Express Bagaj kiosklarını İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan sonra şimdi de İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda kullanıma açtı. Express Bagaj hizmeti çerçevesinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda kurulan 4 adet yeni nesil kiosku kullanarak check-in işlemleri, biniş kartı ve bagaj etiketi basımı, ek bagaj hakkı satın alımı gibi birçok hizmeti tek bir cihazdan kolayca yapabilen Pegasus misafirleri, bagaj işlemlerini sıra beklemeden ve personelle temas etmeden kendileri tamamlayarak, bagajlarını kontuara teslim edebiliyor.

Pegasus misafirleri, yeni dönem akıllı teknolojilerin kullanıldığı Express Bagaj kioskları ile işlemlerini biniş kartlarını okutarak veya bilgilerini girerek yapabildikleri gibi, yeni çipli kimlik kartlarını ve pasaportlarını okutarak da en kolay ve hızlı şekilde tamamlayabiliyor.

Pegasus 'Express Bagaj Sistemi'ni İzmir'de kullanıma açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

FB li Boğaç bey ~ 4 yıl önce
müthiş bir girişim.. Tebrikler Boğaç bey.. tebrikler PGS!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel egitimi ~ 4 yıl önce
2 hafta once izmir de kullandim. Bagaji teslim edecegim personel ne oldugunu tam bilmiyor. Benden tekrardan kimlik istedi yeniden bagaj etiketi basti. E o zaman biz bunu neden yaptik dedim? Sistem yeni, belki hatali cikartmistir biz yeniden basiyoruz dedi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
denemeeee ~ 4 yıl önce
Kısa kesssss
Eğitmen ~ 4 yıl önce
Biz genelde, sistem tam anlamı ile oturtulmadan ve ya çalışmadan ya da tam randıman almadan herşeyi iki kere kontrol ederiz. Tabiki sizi de iki kere kontrol edeceğiz hatta üç kere...
Bilgin ~ 4 yıl önce
Kiosktan basılan bagaj etiketi üzerindeki ağırlık eğer kontuarda ölçülen ağırlıktan farklı çıkarsa kontuarda kimlik ibrazı ile birlikte yeniden etiket üretilir ve bagaja takılır.
Adı üstünde ~ 4 yıl önce
Biz yolcular kendimiz kullanacağız o makinayı. Personel ile beraber değil. Eğer bir personele ihtiyaç olsa idi heralde ismi başka bir şey olurdu. Sen bir daha ki sefere biraz kurcala orasını burasını. Personel bu durumda napsın kardeşim ? Pardon beyefendi siz bu makinaya yabancısınız diyememiş senin beceriksizliğini üstüne almış. Ama hata yapmış garibim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000