24 Kasım 2017, Cuma 12:27:44

Pegasus da "Black Friday" çılgınlığına katıldı

Türkiye'ni en büyük low cost taşımacılık yapan havayolu şirketi olan Pegasus Havayolları da tüm dünyayı sarn Black Friday çılgınlığına katıldı. Şirket sadece bugüne özel tüm biletlerini yüzde 50 indirimli satışa sundu.
  • Acentalara karsi ne dertleri var bunlarin ?
  • Yerin dibine batsın Kara cumanız. Özentili şımarık zibidiler. Yobazmış ! Onlar öpsün sizi
  • Mübarek cuma günüde yapmanizi bekleriz kara pazar değilde neden kara cuma elin amerikalisinin orf ve adetlerinden bize ne
  • Neden kıbrıs hariç???bir işi ya tam yapacaksınız ya da hiç. Bu nasıl bir durum anlamış degilim ve açıklama bekliyorum.
  • Muhteşem bir kampanya. Yani buna da olumsuz yorum yapılıyorsa gerçekten yazık. Mutsuz bir toplumla karşı karşıyayız demektir bu. Teşekkürler Pegasus!
  • Kara cuma olmasın o ahahahahha
  • her şeyimiz özenti elin gavuruna özenmesek olmaz değil.mi.. indirimin adi bile black friday..gelecek yilda da şukran gunu kutlariz..hristiyanlarin bayramani..iyi de biz muslumanlarin hangi bayramini hristiyanlar kutlar acaba..aralikta da noel yulbaşi kutlariz..vay be helal olsun..elin hristiyanlarin byaramni kutluyoruz tebrik ederim ne deyim..adamlar bizim kendi dinlerini kendi örf adetlerini bize kutlatiyorlar..
  • Bu müslümanların her şeyi kendine bağlaması nedir Ya, dünyanın da işi gücü yok nasıl algı yaratsak diye dusunuyor
  • He valla.Helal pegasus. 40 liraya ESB-TZX gidiş dönüş bilet aldım. Anadolujet'te de %50 indirim diye kampanya yaptı, indirimi göreceğiz diye 1 saat telefondan bilet almaya uğraştık. 250 liralık bilete 15 lira indirim yaptı,tabiki almadık
  • Sitede ariza var

Türkiye'ni en büyük low cost taşımacılık yapan havayolu şirketi olan Pegasus Havayolları da tüm dünyayı sarn Black Friday çılgınlığına katıldı. Şirket sadece bugüne özel tüm biletlerini yüzde 50 indirimli satışa sundu.

"Yaşasın Black Friday" başlığıyla duyurulan kampanyada bugün bilet alacak Pegasus müşterileri 12 Şubat-22 Mart tarihleri arasındaki uçuşlarını yüzde 50 indirimli olarak satın alabilecek. Kampanya dahilinde 3 milyon 87 bin 769 koltuğun indirimli olarak satışa sunulduğu belirtildi.

BLACK FRIDAY NEDİR?

Black Friday (Kara Cuma), Amerika Birleşik Devletleri'nde ortaya çıkan bir alışveriş ve indirim günüdür. ABD'de Şükran Günü'nden sonraki ilk Cuma günü Kara Cuma olarak adlandırılmaktadır. 1952 yılından bu yana, Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak ABD'de kabul edilmektedir.

Yalnızca bugün geçerli olacak kampanyanın detayları şu şekilde açıklandı:

www.flypgs.com veya Pegasus Mobil üzerinden uçuşunu gerçekleştirmek istediğin kampanya dahilindeki hatları ve tarihi seç. Kampanyadan yararlanmak için ödeme adımında karşına çıkacak Kampanyalar bölümünden "%50 Black Friday İndirimi” seçeneğini işaretle. Onayla/Devam butonuna bastığında PNR’daki bilet tutarının %50 indirimli olarak toplam tutara yansıdığını göreceksin.

Satış Tarihi: 24 Kasım 2017 (Türkiye yerel saatine göre 24 Kasım 2017 23:59’a kadar geçerlidir.)
Uçuş Tarihi: 12 Şubat 2018 – 22 Mart 2018
Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Kıbrıs hariç tüm hatlar
Kampanya Teklifi: %50 İndirim
*Kampanya kapsamında, bağlantılı uçuşlarda Kıbrıs bağlantısı dışındaki her bir uçuş için indirim uygulanır.
Koltuk adedi: 3.087.769

Kampanyadan çocuk misafirlerimiz de faydalanabilir.
İndirim Yurt dışı uçuşlarında Süper Eko paket ücreti üzerinden ve Yurt içi uçuşlarında Eko paket üzerinden indirim uygulanır. Yurt dışında Süper Eko ve Yurt içinde Eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.
Kampanya flypgs.com, mobil site veya Pegasus mobil üzerinden satın alınan biletlerde geçerlidir.
Duyurusu yapılan ücretlere check-in bedeli dahildir. Uçuşlarda her bir misafir ve her bir uçuş segmenti için yurt içinde ve Kıbrıs uçuşlarında 7 TL, yurt dışı uçuşlarına 8 $’dan başlayan check-in bedeli tahsil edilir. Bu bedel, ülkeler ve uçuş yapılacak hatlar bazında değişiklik gösterir.
Kampanyadan faydalanarak satın alınan biletlerin açık bilete çevrilmesi durumunda, yeni oluşturduğunuz bilet kampanya şartlarına uymuyorsa yani, aşağıdaki kurallardan en az birini sağlamıyorsa, ilk biletlemeden hak ettiğiniz indirim tutarı yeni bilete taşınmaz.
-Biletlemenin kampanya satış tarihleri süresince gerçekleştirilmesi
-Uçuş tarihlerinin kampanya kuralları kapsamında olması
-Uçuşun yapılacağı hatların kampanya kapsamında olması
Kampanya başka bir puan veya indirim kampanyasıyla birleştirilemez.
İptal ve iade - değişiklik için ücret sınıfının kuralları geçerli olur.
İptal ve iade - değişiklik durumunda PNR’daki tüm misafirler için işlem yapılabilir, her bir misafir için ayrı işlem yapılamaz.
Pegasus, kampanya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Pegasus da "Black Friday" çılgınlığına katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Acenta55 ~ 6 yıl önce
Acentalara karsi ne dertleri var bunlarin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı cumalar ~ 6 yıl önce
Yerin dibine batsın Kara cumanız. Özentili şımarık zibidiler. Yobazmış ! Onlar öpsün sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 6 yıl önce
YAzık. Şu takıldığınız konuya bakın. İşte bu bir paket makarnaya oy satanların ülkesi. Zihniyet gerçekten çok tehlikeli.
Ts ~ 6 yıl önce
Mübarek cuma günüde yapmanizi bekleriz kara pazar değilde neden kara cuma elin amerikalisinin orf ve adetlerinden bize ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enya Edge ~ 6 yıl önce
Neden kıbrıs hariç???bir işi ya tam yapacaksınız ya da hiç. Bu nasıl bir durum anlamış degilim ve açıklama bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayorgi ~ 6 yıl önce
Kibris haric cunku KKTC maalesef havacilik acisindan Turkiyedeki sirketlere tamamiyla teslim olmus durumdadir. Herkes istedigini yapabiliyor Ercan hattlarinda. Ulkenin bir an once kendi hava yoluna kavusmasi gerekiyor ve mantikli bir denge saglanmasi gerekir.
Hoşgörü Elçisi ~ 6 yıl önce
Muhteşem bir kampanya. Yani buna da olumsuz yorum yapılıyorsa gerçekten yazık. Mutsuz bir toplumla karşı karşıyayız demektir bu. Teşekkürler Pegasus!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fadime ~ 6 yıl önce
Kara cuma olmasın o ahahahahha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 6 yıl önce
her şeyimiz özenti elin gavuruna özenmesek olmaz değil.mi.. indirimin adi bile black friday..gelecek yilda da şukran gunu kutlariz..hristiyanlarin bayramani..iyi de biz muslumanlarin hangi bayramini hristiyanlar kutlar acaba..aralikta da noel yulbaşi kutlariz..vay be helal olsun..elin hristiyanlarin byaramni kutluyoruz tebrik ederim ne deyim..adamlar bizim kendi dinlerini kendi örf adetlerini bize kutlatiyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hala mı ~ 6 yıl önce
Hala mı gericilik? Sizin gibi insanlar yüzünden hayat çekilmez hale geliyor.
denge ~ 6 yıl önce
hayatın çekilmezliği sizin gibi akılsızların çoğalmasından kaynaklanıyor
Ne diyebilirim ki. ~ 6 yıl önce
Arkadaş Ramazan ayı öncesi tüm gıdalara ekstra zam yapılan ülkede bu durum seni rahatsız etmiyor. Ama Cuma’nın önüne gelen kara seni rahatsız ediyor. Pazartesi olsa rahatsız etmeyecek. Ne diyeyim ben şimdi bu kafadaki insanlara.
Ego ~ 6 yıl önce
Bu müslümanların her şeyi kendine bağlaması nedir Ya, dünyanın da işi gücü yok nasıl algı yaratsak diye dusunuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGT ~ 6 yıl önce
He valla.Helal pegasus. 40 liraya ESB-TZX gidiş dönüş bilet aldım. Anadolujet'te de %50 indirim diye kampanya yaptı, indirimi göreceğiz diye 1 saat telefondan bilet almaya uğraştık. 250 liralık bilete 15 lira indirim yaptı,tabiki almadık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel oyun ~ 6 yıl önce
Sitede ariza var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 6 yıl önce
Sitede ariza yoktur girilmesin diye ariza yaratilmistir....
Serdar ~ 6 yıl önce
Aynen site kitli. Oyun üstüne oyun kuruyorlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000