01 Şubat 2018, Perşembe 09:28:39

Pegasus çok sayıda kişiyi işe alacak

Pegasus Havayolları, bir çok alanda istihdam edilmek üzere personel alımı için iş ilanları yayınladı. Peki, şirket hangi pozisyonlarda işe alım yapacak? İşte ayrıntılar...
  • merhaba. mng teknikte uçak bakımda 12 yıl. çalıştim uçak mekanik tamir bakım galey trolley. çöp kovası trolley çita gövde boyası. cep. 0532 486 74 16 bana ulaşıcanız nu mara
  • Zenginin mali birilerinin ağzını yorarmis aşacak yorumlarda bu görünüyo uçan teneke için birbirini yiyo kambocyalilar
  • İş istiyorum
  • Bir kere de pegasus hakkinda iyi yorum okusam iyi birsey duysam disimi kiricam.
  • Asgari ücretin biraz üzerinde verirler köleden farksız çalıştırırlar, işleri bitincede vefa yok kapının önüne koyarlar. İşverene güven olmaz hele bazı firmalara hiç güven olmaz. Tecrübeli olayınada ayrıca anlam veremiyorum, ne yani herkes bu işi anasının karnındamı öğrenecek tutturmuşlar bir tecrübeli. Birde 30 yaş sınırı koymuşlar. Başka bir arzunuz varmıydı.
  • Pegasus tavsiye etmem köle gibi çalıştırıyorlar maaş 1720lira birde ben 1ay Dayana bildim
  • hollandaca ingilizce almanca ve ispanyolca bilmekteyim. kac kez basvuru yapmistim hic cvp gelmedi. daha cok ararsiniz
  • Önlisans tabi ki olmalı... Boşu boşuna okumuyoruz havacılık bölümlerini ilk bize öncelik vermeleri gerekiyor.
  • Deneyimli istiyorsunuz ama 30 yaş sınırı koymuşsunuz .
  • Başvuru ücreti kaç para?

Türkiye'nin hava yolları taşımacılığında önemli yere sahip olan Pegasus personel alımı yapacak. Toplamda 5 bin üzerinde personeli bulunan hava yolu firması Dünya genelinde 109 noktada uçuş yaparak geniş bir ağa yayılan yolcu taşımacılığı yapmakta. Türkiye'nin 37 farklı noktasında bulunan filosunda personel istihdamı sağlamak için yeni ilanlar yayımladı. Pegasus Hava Yolları personel alım ilanlarına başvurular nasıl yapılıyor. İlan detaylarını incelediğimizde bir çok unvanda alımlar olacak. Bu alımlar sonucu alınacak olan personeller Ankara ve İstanbul illerinde görev alacaklar.

PEGASUS HANGİ POZİSYONDA ALIM YAPIYOR

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. İş İlanlarına başvurular başladı. 25 pozisyonda alım yapılacak. İstanbul'un Asya ile Avrupa yakasında ve Ankara ilinde görev alacak olan personeller; kabin memuru, Satın alma uzmanı, Ağ uzmanı, iş analisti, atölye teknisyeni, finansal iş ortağı, çalışma ilişkileri uzmanı gibi dikkat çeken pozisyonlarda alım gerçekleşecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Pegasus personel alım ilanlarına yoğun ilgi yaşanıyor. 31 Ocak tarihinde yayımlanan bir çok pozisyondaki personel ilanlarında ilk günden 10 bin üzerinde başvuru gerçekleşti. Tecrübeli ve tecrübesiz personeller alan Pegasus eğitim şartı, yaş şartı ve ikamet şartları, fiziki bazı şartlar da istemekte. Kabin memuru alımında 30 yaş altı, askerliklerini bitirmiş yada iki yıl tecil ettirmiş İstanbul Avrupa yada Ankara’da ikamet eden, iyi derece de İngilizceye sahip, en az ön lisans mezunu, erkek adaylar 1,70 - 1,85 ayan adaylar ise 1,60-1,75 aralığında olması gerekiyor. Alımlar kariyer ilan sitesi üzerinden alınacak.

Pegasus tarafından yayınlanan ilanlara ulaşmak için TIKLAYIN

Pegasus çok sayıda kişiyi işe alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

orhan ~ 5 yıl önce
merhaba. mng teknikte uçak bakımda 12 yıl. çalıştim uçak mekanik tamir bakım galey trolley. çöp kovası trolley çita gövde boyası. cep. 0532 486 74 16 bana ulaşıcanız nu mara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zart zort ~ 6 yıl önce
Zenginin mali birilerinin ağzını yorarmis aşacak yorumlarda bu görünüyo uçan teneke için birbirini yiyo kambocyalilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gül ~ 6 yıl önce
İş istiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Whsvs ~ 6 yıl önce
Bir kere de pegasus hakkinda iyi yorum okusam iyi birsey duysam disimi kiricam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rmngrl ~ 6 yıl önce
Asgari ücretin biraz üzerinde verirler köleden farksız çalıştırırlar, işleri bitincede vefa yok kapının önüne koyarlar. İşverene güven olmaz hele bazı firmalara hiç güven olmaz. Tecrübeli olayınada ayrıca anlam veremiyorum, ne yani herkes bu işi anasının karnındamı öğrenecek tutturmuşlar bir tecrübeli. Birde 30 yaş sınırı koymuşlar. Başka bir arzunuz varmıydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul ~ 6 yıl önce
Pegasus tavsiye etmem köle gibi çalıştırıyorlar maaş 1720lira birde ben 1ay Dayana bildim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gr ~ 6 yıl önce
hollandaca ingilizce almanca ve ispanyolca bilmekteyim. kac kez basvuru yapmistim hic cvp gelmedi. daha cok ararsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklısınız ~ 6 yıl önce
Pegasus Ailesi olarak sizi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. :)))))))) Kamboçya’dan sevgiler :)
Haklısınıza ~ 6 yıl önce
Sayın beyefendi veya hanımefendi. Siz daha dogru dürüst İngilizce bilmezken ki genel olarak soylüyor um adam 4 dil yazmış ve siz bomboş aman bende yazayım cinsinden birsey yazmışsınız kalite sizde limit altı bence. Eleştiri yaparken bile düzgün yapmak gerek
gr ~ 6 yıl önce
Haklısınıza, gel konusalim sonra yorum yap ve elestir. asil sen bombossun.
gr ~ 6 yıl önce
Haklısınız, dikkat et sinekler sokmasin canim. burda hayat gayet guzel! gerci havayola zayen calisiyorum. iyiki cvp gelmedi. senin asla bulamayan ozgurluk devleti hollandadan sevgiler ;)
737 ~ 6 yıl önce
ulkemizde cicekli etekler giyenler var. gr laf aticaginiza memleketin haline bir bakin. gurbetcilerimiz kulturlu sosyal saf insanlar bizim burdakiler kiskanc ve nefret dolu.
al size elestiri ~ 6 yıl önce
pegasus kabin memurlarin ingilizcesi keske soyledikleri anlasilsa. bazileri iki kelimeyi bir araya getiremiyo. siz bence hic konusmayin daha iyi. haha kambocyadan sevgililermis ikinci dunya devletin yilanlari isirmasin sizi canim.
haklimisiniz? ~ 6 yıl önce
gr tekrar deneyin sansini. @ haklisiniz sokakta inekler dolasan ulkede yasiyoruz. bilmiyorum anlatabildimiyim. pegasus kole gibi calistiriyo personeli. kambocyamismis :)))
Pınar ~ 6 yıl önce
Önlisans tabi ki olmalı... Boşu boşuna okumuyoruz havacılık bölümlerini ilk bize öncelik vermeleri gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
30 YAŞ ~ 6 yıl önce
Deneyimli istiyorsunuz ama 30 yaş sınırı koymuşsunuz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaç para ~ 6 yıl önce
Başvuru ücreti kaç para?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000