09 Mart 2022, Çarşamba 12:49:12

Özel uçaklara el konulacak!

İngiltere, zengin Rus iş insanlarına ait olan ya da onlar tarafından kiralanan özel jetlere el koymayı mümkün kılan bir yaptırımı yürürlüğe soktu.
  • başlık yatırım olmuş
  • Katıksız IRKÇI haraketler bunlar…
  • yazık rus sivil havacılığını resmen mantar ettiler!!

İngiltere, zengin Rus iş insanlarına ait olan ya da onlar tarafından kiralanan özel jetlere el koymayı mümkün kılan bir yaptırımı yürürlüğe soktu. İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps yeni yaptırımla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Binlerce masum insan ölürken Putin’in yakın dostlarının hayatlarına normal bir biçimde devam etme imkanını boğacağız" ifadelerini kullandı.

BBC’nin haberine göre yeni düzenleme uyarınca Hampshire’daki Farnborough Havalimanı’nda bulunan bir uçakla ilgili soruşturma başlatıldı. Lüksemburg’da kayıtlı olan özel jetin, Rus sahipli olup olmadığı ya da bir Rus yolcu taşıyıp taşımadığı inceleniyor.

İngiltere daha önce Avrupa Birliği (AB) ülkeleri gibi hava sahasını Rus uçaklarına kapatmıştı.

Özel uçaklara el konulacak!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

müeyyide ~ 2 yıl önce
başlık yatırım olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 2 yıl önce
Katıksız IRKÇI haraketler bunlar…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 2 yıl önce
Peki Rusların hareketleri de öyle değil mi? Bir tarafa kızarken diğer tarafı haklı mı buluyorsunuz. Peki o zaman hatırlatalım: "KIRIM". Ruslar tarafından Kırım Türklerine yapılan nedir? KIRIMın Türk toprağı olduğunu hatta tarihteki değerinin ne kadar önemli ve itibarlı olduğunu hiç hatırlamıyor musunuz? Onlara yapılan nedir?
Kırım ~ 2 yıl önce
Ne zırvalıyorsun kardeşim, Kırım Türk toprağı ise sen anadoluyu boşalt orta asyadan bir yer bak kendine
yazık ~ 2 yıl önce
yazık rus sivil havacılığını resmen mantar ettiler!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 2 yıl önce
Halkına diyecek diyecek bir şey yok ama siyasileri hadlerini bilecekti. Yayılmacı pis bir anlayışa geçit mi verilecekti sanki...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000