04 Ağustos 2020, Salı 14:44:57

Orman yangınına havadan müdahale

Sinop’taki orman yangınına, yangın söndürme uçağıyla havadan müdahale ediliyor.
  • THK elindeki uçaklar faal olsaydı,memleket kazanırdı çünkü bu uçaklar milletimizin mali...bu gördüğünüz rus ucaği; - dalgalı denizden su alamaz. -barajdan su alamaz -dar vadiye giremez... Cok üzgünüm çok...
  • İatanbul'un son kalan kupon yerleden Kayışdağı' nda yangın, İzmir' de yangın. Müdahale etsin diye sorti başına ve topluca para ödediğin Rus uçakları. İyi de bu işlerde Rus parmağı olmadığı ne malum?
  • THK nın ikinci dünya savaşından kalma hurdaları oraya gidene kadar orman kül olurdu.
  • memleketin malı olan uçaklar park yerinde yatsın.sen elin rus una dünyanın dolarını öde uçak kirala. en hafif tabiriyle iş bilmezlik. eğer eldeki uçaklar görev yapamaz durumdaysa görev yapabilir hale getirip kullanmak belki bu kiraya ödenenin yarısına bile maal olmaz kanaatindeyim.
  • Bu uçağı geçen gün Antalya’da gördüm Beriev be-200 Chs altair, alışılmadık tok bir motor sesi var

Sinop’taki orman yangınına, yangın söndürme uçağıyla havadan müdahale ediliyor.

Sinop’un Durağan ilçesinin Orta köyünde dün öğle saatlerinde başlayan ve kontrol altına alınmasına rağmen akşam saatlerinde yeniden alevlenen orman yangını, Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı arazözler, yangın söndürme ekipleri ve belediye itfaiye ekiplerinin gece boyunca yoğun çalışmalarına rağmen devam ediyor.

Gece boyunca karadan yapılan yangın söndürme çalışmaları devam ederken sabah saatlerinde orman yangınına yangın söndürme uçakları ile de havadan müdahale edilmeye başlandı. Durağan ilçesinin Orta köyünde dün öğle saatlerinde başlayan orman yangınını söndürmek için karadan ve havadan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Durağan Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazözler, yangın söndürme ekipleri ve itfaiye ekiplerinin yangını söndürmek için yoğun çalışmaları devam ediyor.



Orman yangınına havadan müdahale

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Zzzz ~ 4 yıl önce
THK elindeki uçaklar faal olsaydı,memleket kazanırdı çünkü bu uçaklar milletimizin mali...bu gördüğünüz rus ucaği; - dalgalı denizden su alamaz. -barajdan su alamaz -dar vadiye giremez... Cok üzgünüm çok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruslar ~ 4 yıl önce
İatanbul'un son kalan kupon yerleden Kayışdağı' nda yangın, İzmir' de yangın. Müdahale etsin diye sorti başına ve topluca para ödediğin Rus uçakları. İyi de bu işlerde Rus parmağı olmadığı ne malum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belli ~ 4 yıl önce
Kılıçdarın dostlarına sormak lazım orman yangınlarını.
gerekliydi ~ 4 yıl önce
THK nın ikinci dünya savaşından kalma hurdaları oraya gidene kadar orman kül olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 4 yıl önce
THK zaten kendisi hurda. Filen kapalı olmasa da bir işlevi kalmadı artık. Zamanla eriyip gidecek her organik atık gibi.
123 ~ 4 yıl önce
Aferin sen çok biliyorsun klavye pilotu.
yerli malı ~ 4 yıl önce
memleketin malı olan uçaklar park yerinde yatsın.sen elin rus una dünyanın dolarını öde uçak kirala. en hafif tabiriyle iş bilmezlik. eğer eldeki uçaklar görev yapamaz durumdaysa görev yapabilir hale getirip kullanmak belki bu kiraya ödenenin yarısına bile maal olmaz kanaatindeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gözlemci ~ 4 yıl önce
Bu uçağı geçen gün Antalya’da gördüm Beriev be-200 Chs altair, alışılmadık tok bir motor sesi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000