18 Eylül 2015, Cuma 17:38:36

Orhan Birdal milletvekili adayı gösterildi mi?

AKP’den milletvekili aday adayı olan DHMİ eski Genel Müdürü Orhan Birdal, İstanbul birinci bölge 17. Sırada aday gösterildi.
  • Dhmi de adalet yok kardeşim belki yeni genel müdür bir şeyler yaparsa İnsaAllah bir şeyler degisebilir . Orhan ve tayfası adalet diye bir şey bırakmadı , hep nifak tohumları ektiler . Yılanın başı gitti ama kalan kismi halen görevde . Koskoca 13-14 yillik akparti kendisine düşman olan bir zihniyetin hüküm sürdüğü kurumdan bihaber . Sorumluları tekrar tekrar yazmaya gerek yok. Orhani aday gösteren ve dhmi de halen yenileme yapmayan akp ye oy verir miyim bu saatten sonra bilemiyorum . Akp iş başındaki orhan tayfasının kendi adamlarının işlerini nasıl hemencik hallettigini, kayirdigini bi arastirsin bakalim . Haa bir de şu profesyonel tayfanin akp mietvekillerini nasıl avuttugunu oyaladigini da . Eee napsin kardeşim adamlar resmen kendi içlerinde çiftlik kurmuşlar yedirmiyorlar başkasına . 13-14 yillik iktidarda ak parti var ama kurum kimlerin elinde . Yazıklar olsun ne diyelim. Orhani da aday göstermişler oldu mu şimdi eyy akp ??
  • Ak parti halen kendi kuyusunu kazanların farkında değil . Tüm dhmi de mhp nin sözünü kamusenin sözünü etkin kılan , yüzlerce insanın geleceğini mahveden , personeli resmen ak parti düşmanı yapan orhan birdal ve tayfası değildi de neydi? Orhan alındı ama tayfası halen iş başında . Halen zalimlik yapmaya devam ediyorlar, halen kendi adamlarını kayirmaya devam ediyorlar , halen mhpliler solcular hakim kuruma . aha da buradan yazıyorum Türkiye Cumhuriyeti değişir ama bu kurum değişmez . Bu kurum her zaman belli zihniyetin hakim olduğu kurum olmaya devam edecek . Müslüman anadolu gençleri hep ezilecek , hep hor görülecek, hep kucumsenecek , hep birilerinin kayrildigini gormekle calisma hevesi kacacak, torpilin alasinin kurumda calisanlarin cocuklarina yapildigini belli tayfadaki zihniyetin adamlarina yapildigini gormeye devam edecek .ak partinin hiçbir seydn haberi yok yazık .Orhan ve tayfası zalimin önde gidenidir araştırılsın neler olduğu çıkar ortaya yazıklar olsun bunu listeye koyana
  • Şu Orhan Birdalın yağcılığı yapan yağcılar siz hangi kurumda çalışıyorsunuz. Aynı Orhan Birdal dan mı bahsediyorsunuz. Birdalın kibirinden yanına yaklaşılmıyordu. Tabiri caizse hava 1500. Dürüstlüğünden ve adaletinden bahsetmişsiniz. Sekreterini Trabzon Havalimanına Başmüdür yardımcısı yapıp bir hafta sonra tekrar Ankara'ya tayin yapan kişinin dürüst olduğunu mu iddia ediyorsunuz. Siz vicdanlarınızı ve akıllarınızı bir gözden geçirin.
  • Orhan Birdal kadar adaletli bir adam hayatımda görmedim. Kendisi uzun yıllar devletin önemli kırumlarından birini devleti en ufak bir zarara uğratmadan tam tersi devlete milyarca lira kaynak yaratarak yönetmiş, hakkında hiç şaibe olmayan bir insan. Aynı zamanda çslışanlarına da devlette alabilecekleri en yüksek maaşı sağlamış bir yönetici. Allah hakkında en iyisini versin.
  • Birdal gitsin köyünden Muhtar olsun. Mecliste onu görmek istemiyorum.
  • Alpertungtung Orhan Birdal tabiiki adam. Adamlığı bir şey diyen yok. Fakat adaletsiz bir adam.
  • Orhan birdal adamdır... başarılar .... yolun açık olsun
  • ORHAN BİRDAL SEN BİZE NASIL MUAMELE ETTİYSEN ALLAH DA SANA ÖYLE MUAMELE ETSİN.
  • 8 YIL ÜST ÜSTE YILIN BUROKRATI ÖDÜLÜ VEREN EKONOMİ DERGİSİ ARTIK YILIN MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖDÜLÜNÜ DE VERİRSİN. HATTA SECILIRSE (ALLAH GOSTERMESIN). YILIN MİLLETVEKİLİ ÖDÜLÜNÜ DE HAZIRLA. NASIL OLSA AL GÜLÜM VER GÜLÜM.
  • Olayı çok abartmaya gerek yok. Torpille Genel Müdür olabilirsiniz fakat Milletvekili olamazsınız. Sandık gereken cevabı verecektir. Orhan Birdal Milletvekili seçilemeyeceğini herkesten iyi biliyordur.

AK Parti 1 Kasım’da yapılacak genel seçimler öncesinde milletvekili aday listesini YSK’ya sundu. Listede sürpriz isimler yer alırken havacılık sektörünün yakından tanıdığı DHMİ eski Genel Müdürü Orhan Birdal, aday listesinde yer aldı.

Müşavirlik görevinden istifa ederek   milletvekili aday adayı olan Birdal, İstanbul birinci bölge 17’nci sıradan aday gösterildi.

Bu arada 7 Haziran’daki genel seçimlerde Kırklareli’nden birinci sırada aday gösterilerek milletvekili seçilen THY eski Halkla İlişkiler Başkanı Hamdi Irmak da aday gösterilmeyen isimler arasında yer aldı. Irmak’ın seçildiği Kırklareli’nde AKP adayları Selahattin Solmaz ve Turhan Altıntel oldu.

Orhan Birdal milletvekili adayı gösterildi mi?

Yorumlar Tüm Yorumlar (110)

17. sira ~ 9 yıl önce
Dhmi de adalet yok kardeşim belki yeni genel müdür bir şeyler yaparsa İnsaAllah bir şeyler degisebilir . Orhan ve tayfası adalet diye bir şey bırakmadı , hep nifak tohumları ektiler . Yılanın başı gitti ama kalan kismi halen görevde . Koskoca 13-14 yillik akparti kendisine düşman olan bir zihniyetin hüküm sürdüğü kurumdan bihaber . Sorumluları tekrar tekrar yazmaya gerek yok. Orhani aday gösteren ve dhmi de halen yenileme yapmayan akp ye oy verir miyim bu saatten sonra bilemiyorum . Akp iş başındaki orhan tayfasının kendi adamlarının işlerini nasıl hemencik hallettigini, kayirdigini bi arastirsin bakalim . Haa bir de şu profesyonel tayfanin akp mietvekillerini nasıl avuttugunu oyaladigini da . Eee napsin kardeşim adamlar resmen kendi içlerinde çiftlik kurmuşlar yedirmiyorlar başkasına . 13-14 yillik iktidarda ak parti var ama kurum kimlerin elinde . Yazıklar olsun ne diyelim. Orhani da aday göstermişler oldu mu şimdi eyy akp ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ak partiliyim ama ~ 9 yıl önce
Ak parti halen kendi kuyusunu kazanların farkında değil . Tüm dhmi de mhp nin sözünü kamusenin sözünü etkin kılan , yüzlerce insanın geleceğini mahveden , personeli resmen ak parti düşmanı yapan orhan birdal ve tayfası değildi de neydi? Orhan alındı ama tayfası halen iş başında . Halen zalimlik yapmaya devam ediyorlar, halen kendi adamlarını kayirmaya devam ediyorlar , halen mhpliler solcular hakim kuruma . aha da buradan yazıyorum Türkiye Cumhuriyeti değişir ama bu kurum değişmez . Bu kurum her zaman belli zihniyetin hakim olduğu kurum olmaya devam edecek . Müslüman anadolu gençleri hep ezilecek , hep hor görülecek, hep kucumsenecek , hep birilerinin kayrildigini gormekle calisma hevesi kacacak, torpilin alasinin kurumda calisanlarin cocuklarina yapildigini belli tayfadaki zihniyetin adamlarina yapildigini gormeye devam edecek .ak partinin hiçbir seydn haberi yok yazık .Orhan ve tayfası zalimin önde gidenidir araştırılsın neler olduğu çıkar ortaya yazıklar olsun bunu listeye koyana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAĞCILAR ~ 9 yıl önce
Şu Orhan Birdalın yağcılığı yapan yağcılar siz hangi kurumda çalışıyorsunuz. Aynı Orhan Birdal dan mı bahsediyorsunuz. Birdalın kibirinden yanına yaklaşılmıyordu. Tabiri caizse hava 1500. Dürüstlüğünden ve adaletinden bahsetmişsiniz. Sekreterini Trabzon Havalimanına Başmüdür yardımcısı yapıp bir hafta sonra tekrar Ankara'ya tayin yapan kişinin dürüst olduğunu mu iddia ediyorsunuz. Siz vicdanlarınızı ve akıllarınızı bir gözden geçirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay be ~ 9 yıl önce
Orhan Birdal kadar adaletli bir adam hayatımda görmedim. Kendisi uzun yıllar devletin önemli kırumlarından birini devleti en ufak bir zarara uğratmadan tam tersi devlete milyarca lira kaynak yaratarak yönetmiş, hakkında hiç şaibe olmayan bir insan. Aynı zamanda çslışanlarına da devlette alabilecekleri en yüksek maaşı sağlamış bir yönetici. Allah hakkında en iyisini versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MUHTAR ~ 9 yıl önce
Birdal gitsin köyünden Muhtar olsun. Mecliste onu görmek istemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen ? ~ 9 yıl önce
İstemiyorsan verme oyunu bu kadar basit. Biz istiyoruz. Hayatında bşr baktaya sap olamamış adamlar kalkıyor buradan akıl veriyor muhtarlığı kötülüyor.
alpertunga ~ 9 yıl önce
Alpertungtung Orhan Birdal tabiiki adam. Adamlığı bir şey diyen yok. Fakat adaletsiz bir adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALP ER TUNGA ~ 9 yıl önce
Orhan birdal adamdır... başarılar .... yolun açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İLAHİ ADALET ~ 9 yıl önce
ORHAN BİRDAL SEN BİZE NASIL MUAMELE ETTİYSEN ALLAH DA SANA ÖYLE MUAMELE ETSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YILIN ADAYI ~ 9 yıl önce
8 YIL ÜST ÜSTE YILIN BUROKRATI ÖDÜLÜ VEREN EKONOMİ DERGİSİ ARTIK YILIN MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖDÜLÜNÜ DE VERİRSİN. HATTA SECILIRSE (ALLAH GOSTERMESIN). YILIN MİLLETVEKİLİ ÖDÜLÜNÜ DE HAZIRLA. NASIL OLSA AL GÜLÜM VER GÜLÜM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abartı ~ 9 yıl önce
Olayı çok abartmaya gerek yok. Torpille Genel Müdür olabilirsiniz fakat Milletvekili olamazsınız. Sandık gereken cevabı verecektir. Orhan Birdal Milletvekili seçilemeyeceğini herkesten iyi biliyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000