07 Ekim 2018, Pazar 09:18:00

Ordu-Giresun Havalimanı kara ile birleşti

Denize dolgu yöntemiyle inşa edilen Avrupa'da tek, dünyada üçüncü olma özelliğine sahip OrduGiresun Havalimanının bir bölümünde dolgu ve drenaj işlemi devam ediyor.
  • Ne Ordu ne de Giresun Avrupada değil. Nasıl oluyor da Avrupada denize yapılmış tek havalimanı oluyor?
  • Gelmiş ve geçmiş cumhuriyet tarihimizdeki en siyasi havalimanıdır. İşlevsel değildir. Zorla sefer koydurdular ama havayolları iptal etmek zorunda kaldı. Artvin Rize buradan 100 kat daha faydalı olacaktır. artık buraya para harcamayın. Yeter
  • hala buraya dediğin havalimanına uçak seferi yetmiyor sayın orgi
  • Hala buraya para harcıyorlar. Araplar rahat etsin diye yapmayacakları iş yok. YAzıktır günahtır devletin parasına. Daha önemli bir sürü havalimanı var.
  • Bu havalimanı sonuçta kaç milyon dolara mal oldu. Yılda kaç milyon dolar kar ediyor, kaç yılda yatırım maliyeti faiziyle birlikte geri dönecek?
Denize dolgu yöntemiyle inşa edilen Avrupa'da tek, dünyada üçüncü olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanının bir bölümünde dolgu ve drenaj işlemi devam ediyor.

Ordu-Giresun Havaalimanının doğu kısmında bulunan deniz boşluğunun kara ile birleşik olması ve durgun su birikintisinin deniz canlı yaşamını tehdit etmesi üzerine başlatılan dolgu çalışmasının büyük bir bölümü tamamlandı.

Yükseklerden gelerek dolgunun yapıldığı alana dökülen küçük dere sularının denizle buluşmasını sağlamak için drenaj çalışmaları da başladı.

15 milyon liraya mal olacak çalışmada bugüne kadar 13 milyon 700 bin TL harcandığı kaydedildi.
Ordu-Giresun Havalimanı kara ile birleşti

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Bir Vatandaş ~ 6 yıl önce
Ne Ordu ne de Giresun Avrupada değil. Nasıl oluyor da Avrupada denize yapılmış tek havalimanı oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş ~ 6 yıl önce
Gelmiş ve geçmiş cumhuriyet tarihimizdeki en siyasi havalimanıdır. İşlevsel değildir. Zorla sefer koydurdular ama havayolları iptal etmek zorunda kaldı. Artvin Rize buradan 100 kat daha faydalı olacaktır. artık buraya para harcamayın. Yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KaraZıpka ~ 6 yıl önce
Havaalanındaki tüm seferler %80 dolulukla çalışıyorlar tahminlerin üstünde işlevsel olan bir havaalanı olmuştur bölge halkı 40 yıldır bu havaalanı için lobi çalışması yapıyordu ve açıldığından buyana gayetde güzel çalışıyor
ali ~ 6 yıl önce
hala buraya dediğin havalimanına uçak seferi yetmiyor sayın orgi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orgi ~ 6 yıl önce
Hala buraya para harcıyorlar. Araplar rahat etsin diye yapmayacakları iş yok. YAzıktır günahtır devletin parasına. Daha önemli bir sürü havalimanı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ho ho noel baba ~ 6 yıl önce
Sunu kafana sok bence. Ordu Giresun Havalimani Turkiye'nin en önemli havalimanlarından biridir.
Noel Baba ~ 6 yıl önce
Burası siyasi olarak yapılmış ve işlevselliği olmayan bir havaalanı. Neden bu kadar uğraşıyorlar acaba ? Paralarımıza yazık değil mi. Türkiyenin en önemli havalimanı diye yazdığınıza göre ya arapsınız ya da Türkiyeye hiç gelmemişiniz. Keşke böyle yorumlar yapmasanız da sayfa kirliliği olmasa.
Maliyet maliyet ~ 6 yıl önce
Bu havalimanı sonuçta kaç milyon dolara mal oldu. Yılda kaç milyon dolar kar ediyor, kaç yılda yatırım maliyeti faiziyle birlikte geri dönecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000