05 Ağustos 2010, Perşembe 10:06:51

Onur Air'den yolcusunun yüzünü güldürecek fiyatlar

Onur Air Ramazan ayı boyunca 5 bin iç hat biletini her şey dahil sadece 49 TL’den satışa sundu.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • BİZİMKİ 77 SANTİM değil.
  • onur air neden hala kayseriye ucmuyor.kayseri gibi yolcu potansiyeliolan bir yere uçuş yapmıyor anlamıyorum.kayserili icin uçmak hala pahalı thy uçaklarına bakın dolu bu pahalı fiyatlara ragmen..onur air bence bir daha düşünsün kayseri karlı bir uçuş rotası bence....
  • Turkiyede sessiz sedasiz kervanini yuruten bence en basarili en guvenilir ve en cok yolcusunu seven havayolu sirketi. Tebrikler onur air. Umarim yeni seferler haberlerini duyariz.

Ramazan aylarında yeni kampanyalar düzenlemeyi gelenek haline getiren Onur Air’in bu yılki sürpriz rakamı 49 TL oldu. 5 bin Onur Air yolcusu uçuş tarihinden 5 gün önce almak şartıyla 11 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasındaki tüm iç hat uçuşlarında her şey dahil 49 TL’den uçacak.

Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, Ramazan aylarının geleneklerimize göre sevenlerin buluşması için çok güzel motifler barındırdığına dikkat çekerek, “Biz de yolcularımıza her yıl olduğu gibi Ramazan ayında birbirlerini görebilmeleri için bir fırsat yaratmak istedik” diye konuştu.

Bugün (5 Ağustos) satışa sunulan 49 TL’lik kampanya biletleri www.onurair.com.tr internet sitesinden, Onur Air’in 0212 444 66 87 numaralı çağrı merkezinden ve Türkiye çapındaki yetkili acentelerinden alınabilecek. Promosyon biletlerde tarih değişikliği, parkur değişikliği, isim değişikliği veya açığa alma yapılamayacak.
 

Onur Air'den yolcusunun yüzünü güldürecek fiyatlar

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BİZİMKİ 77 SANTİM değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
onur air neden hala kayseriye ucmuyor.kayseri gibi yolcu potansiyeliolan bir yere uçuş yapmıyor anlamıyorum.kayserili icin uçmak hala pahalı thy uçaklarına bakın dolu bu pahalı fiyatlara ragmen..onur air bence bir daha düşünsün kayseri karlı bir uçuş rotası bence....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Turkiyede sessiz sedasiz kervanini yuruten bence en basarili en guvenilir ve en cok yolcusunu seven havayolu sirketi. Tebrikler onur air. Umarim yeni seferler haberlerini duyariz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000