21 Ocak 2019, Pazartesi 20:36:01

Olağanüstü Genel Kurul sonrası ilk açıklama

Havayolu Çalışanları Sendikası (HAVA-SEN), dün Olağanüstü Genel Kurulu’nu yaptı. Oluşan yeni Yönetim Kurulu, olağanüstü genel kurul sonrası yazılı bir mesaj paylaştı.
  • Bi tek neye uzuluyorum biliyo musunuz? Isten cikarilanlara... off ya off cok yazik oldu, degmezmis goremedik.. Allah yardimciniz olsun.
  • Siz istifaların önüne geçin ilk önce kaldınız 3bin????
  • Hava sen şu uçuş saatlerine ve dinlenme saatlerini Konusuna el atın lütfen
  • Ya bi gülme geliyor ama sonra tutuyorum kendimi.... Kikikijijiipu hahaha hah ayaktayız diyor lan

Havayolu Çalışanları Sendikası (HAVA-SEN), dün Olağanüstü Genel Kurulu’nu yaptı. Oluşan yeni Yönetim Kurulu, olağanüstü genel kurul sonrası yazılı bir mesaj paylaştı.

Havayolu Çalışanları Sendikası (HAVA-SEN) Yönetim Kurulu tarafından yayınlanan mesaj şöyle:

“Sevgili Hava-Sen Ailesi,

Bildiğiniz gibi 20 Ocak 2019 Pazar günü sendikamızın Olağanüstü Genel Kurulu Delegelerimizin katılımıyla Polat Renaissance Otel’de yapıldı. Genel Kurula katılarak sendikamıza ve havacılık camiasına sahip çıkma azim ve iradesini gösteren delegelerimize gönülden teşekkür ederiz.

Toplantı gündemi gereği Tüzük değişikliği, Üst Kurul üyeliği ve yeni Yönetim-Denetim -Disiplin Kurullarının seçimi konuları görüşüldü. Söz alan arkadaşlarımız görüşlerini isteklerini ve sıkıntılarını özgürce dile getirdiler. Genel Kurulda yaşanan saygı, sevgi ve nezaket ortamının bize yakışan düzeyde olması sıkıntıları birlikte aşabileceğimizin en önemli göstergesidir. Tüm Havacılık çalışanlarının hak ve menfaatlerini koruyacak, dile getirip çözüm arayacak Hava-Sen 3200 üyesi ile birlikte kuruluşunun birinci yılında dimdik ayaktadır ve mücadelesine devam etmektedir. Bu güne gelmemizde emeği geçen bedel ödeyen ve yönetimde görev süresi sona eren arkadaşlarımıza teşekkür ve minnettarlığımızı buradan bir kez daha ifade etmek istiyoruz.

Her Genel Kurul aynı zamanda bir derstir. Yeni Yönetim olarak bizler de derslerimizi aldık. Sizleri temsil ederken kuruluşumuzdaki ideallerimizi ve bu dersleri asla aklımızdan çıkarmayacağız. Kararlıyız, azimliyiz, güçlüyüz.. daha iyisini, doğrusunu, güzelini yapacağız. Tüm havacılık çalışanlarını kucaklamaya hazırız.

Sizlere sağlık, mutluluk ve başarı dolu mesailer diliyoruz.

HAVA-SEN YÖNETİM KURULU

Olağanüstü Genel Kurul sonrası ilk açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Havasen? ~ 5 yıl önce
Bi tek neye uzuluyorum biliyo musunuz? Isten cikarilanlara... off ya off cok yazik oldu, degmezmis goremedik.. Allah yardimciniz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
9bin nerde ~ 5 yıl önce
Siz istifaların önüne geçin ilk önce kaldınız 3bin????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havasenci ~ 5 yıl önce
O kadar baskıya rağmen kararından vazgeçmeyen 3200 kişiye dil uzatabilecek kadar vasıfsız bir tırsıksın. Şu anda hayatın biraz daha rahatsa sayemizde oldu, minnet duy.
Kaptan ~ 5 yıl önce
Hava sen şu uçuş saatlerine ve dinlenme saatlerini Konusuna el atın lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülme ~ 5 yıl önce
Ya bi gülme geliyor ama sonra tutuyorum kendimi.... Kikikijijiipu hahaha hah ayaktayız diyor lan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acayip millet ~ 5 yıl önce
Gulme geliyormus. Size su veren itfaiyenin hortumunu... Hata sizde bu milletin hakkini ne savunuyorsunuz. Niye kuruyorsunuz havasen mavasen. Birak ucsun yorgun yorgun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000