21 Ocak 2010, Perşembe 07:12:30

Öger'in 2010 İstanbul hedefi büyük...

Almanya’dan Türkiye’ye turist gönderen Türkiye spesiyalisti tur operatörlerinden Öger Tours, son yıllarda yükselişte olduğu İstanbul’a turist sayısını artırmayı hedefliyor...
  • size tavsiyem:kiraladığınız uçakların parasını ödemezseniz sezon ortasında yolcu elinizde patlar.uçak şirketlerinin gözü açıldı aklınızı başınıza alın.bilesinizki bundan sonra para peşin yoksa sap gibi ortada kalabilirsiniz.

Almanya’dan Türkiye’ye turist gönderen Türkiye spesiyalisti tur operatörlerinden Öger Tours, son yıllarda yükselişte olduğu İstanbul’a turist sayısını artırmayı hedefliyor. Öger Tours CEO’su Wybke Maier, bu yıl İstanbul’a gönderdikleri turist sayısının yüzde 20’yi aşmasını beklediklerini, 2010 Avrupa Kültür Başkenti’ne 35 bin turist göndermeyi hedeflediklerini kaydetti.

Toplam 50 bin adet bastırdıkları İstanbul kataloğundan 20 bin adet ikinci baskı yapmak durumunda kaldıklarını ifade eden Wybke Maier, İstanbul’a olan talebin sürekli artış eğiliminde olduğuna dikkat çekti.

Öte yandan, Öger’in 2010 yaz satışlarında da artış olduğu ve paket turlarda geçen yılın yüzde 12 üzerine çıktığı belirtiliyor. Özellikle Side, Belek gibi destinasyonların artıda olduğuna işaret eden Öger yöneticileri Bodrum ve Dalaman gibi Ege destinasyonlarına olan yaz rezervasyonlarının ise henüz geçen yılın gerisinde olduğunu ifade ediyorlar.

Öger, genel olarak Türkiye satışlarında bu yıl yüzde 10 ciro artışı ve yüzde 8 ile 10 arasında yolcu artışı bekliyor.

Öger'in 2010 İstanbul hedefi büyük...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
size tavsiyem:kiraladığınız uçakların parasını ödemezseniz sezon ortasında yolcu elinizde patlar.uçak şirketlerinin gözü açıldı aklınızı başınıza alın.bilesinizki bundan sonra para peşin yoksa sap gibi ortada kalabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000