18 Temmuz 2019, Perşembe 09:28:20

O yolcu hakkında istenen ceza belli oldu

Uçağın rötar yapması nedeniyle havalimanı personeli Tuğçe Selvi’ye hakaret eden Fatma Funda Esenç hakkında 9 ay 15 günden 3 yıl 4 aya hapis istemi ile dava açıldı.
  • Hakaret etmek kötü sözler söyleyerek hiç bir son olmaz .Aslinda bu bayan calişanda izleyein geri dönüp karşilik vermeyecektı .Yolcu ile senli benli olunmaz .Bu arkadşın üst amiri neredeydi çağrılsaydı da bu duruma kalmasaydı.Ceza olarak hayat boyu uçuş yapmasin yolcu karalisteye alinsin .Calişsanda yolcula sen ,benli olmasın ve personel koordinasyon içinde olması üst Amir devreye girseydi.Yolcu gerçekten zor yolcu ama yolcu profilinde hertarz insan var .
  • Bana kalırsa bu hatuna ahlâk ve terbiye dersi vermek gerek Silivri tatil köyünde!!! O zaman hop hop hoplar!!
  • Sizinle temasta bulunabilir miyim?
  • Temas yok
  • Bir hapishane kokusunu tatsin bir iki ay. İnsanlara bu şekilde tepeden bakıp kafasına göre hakaret etme hakkını bulan kişilere de göz dağı olur. Biraz daha dikkat ederler.
  • herseyi ne kadar da genellemeyi seviyorsunuz. farzetki kotu davrandı. Bu davranışla mı karşılık vermek gerekli? yıllardır hep kibar davranıyoruz. yeri geldi mi ne anamız ne bacımız kalıyor!!!
  • Pişmanım der indirim alır 2-3 yıla iner o da adli paraya çevrilir
  • Yeter.
  • ancak neticede basit bir hakaret olduğu için paraya çevrilmeli, haksız ama böyle bir şey için hapis yatılmamalı.
  • İnşallah bir örnek teşkil eder ve bu 9 aylık cezayı alır...erteleme ,indirim,iyi durum hali gibi saçmalıklar olmadan dolu dolu 9 ay cezaevinde yatar....

Uçağın rötar yapması nedeniyle havalimanı personeli Tuğçe Selvi’ye hakaret eden Fatma Funda Esenç hakkında 9 ay 15 günden 3 yıl 4 aya hapis istemi ile dava açıldı.

Esenç, 'Kişinin şeref ve saygınlığına saldırarak hakaret' ile 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçlarını işlemekle suçlanıyor. Gaziosmanpaşa Asliye Ceza Mahkemesi'ne sunulan iddianameye göre geçen 25 Nisan'da yaşanan olayda Esenç'in tartıştığı Selvi ifadesinde şunları söyledi: "Uçağın kalkış saati ile ilgili bilgi vermek üzere yolcuların yanına gittim. Şüpheli bana yönelik 'Etek giymekle bu işler olmuyor. Uçağa gittiğinde ne yaptığın belli değil. Sizin kazandığınız para haram para. Koca k…ı büyüteceğine birazcık aklını çalıştır" dedi..

Türkiye bu olayı konuşmuştu… İstenen ceza belli oldu
Selvi ifadesinin devamında Esenç'in kendisine "Hop-hop temas yok, ben Çingenelerle temas etmiyorum. Sokak süprüntüsü" dediğini anlattı.;


Esenç ise ifadesinde yakın bir akrabasının acil ameliyatı nedeni ile Bodrum'a gitmeyi planladığını belirterek "Uçağın gecikmesi, müştekinin alaycı tavrı ve stres altında olmamdan dolayı nahoş sözcükler kullandım" dedi.

CEZAEVİNDEKİ BİR ROMAN VATANDAŞ DA ŞİKAYETÇİ

Kütahya’da cezaevinde bulunan Rüstem Demirci de Esenç’ten şikayetçi oldu. Demirci dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Şüphelinin sarf ettiği ‘Çingenelere temas etmiyorum’ cümlesi ile bir Roman vatandaş olarak, gururum incindi. Kendimi dışlanmış ve aşağılanmış hissettim. Davanın ilk duruşması önümüzdeki ekim ayında görülecek.

O yolcu hakkında istenen ceza belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Profesyonel olmak ~ 5 yıl önce
Hakaret etmek kötü sözler söyleyerek hiç bir son olmaz .Aslinda bu bayan calişanda izleyein geri dönüp karşilik vermeyecektı .Yolcu ile senli benli olunmaz .Bu arkadşın üst amiri neredeydi çağrılsaydı da bu duruma kalmasaydı.Ceza olarak hayat boyu uçuş yapmasin yolcu karalisteye alinsin .Calişsanda yolcula sen ,benli olmasın ve personel koordinasyon içinde olması üst Amir devreye girseydi.Yolcu gerçekten zor yolcu ama yolcu profilinde hertarz insan var .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoplatmak gerek ~ 5 yıl önce
Bana kalırsa bu hatuna ahlâk ve terbiye dersi vermek gerek Silivri tatil köyünde!!! O zaman hop hop hoplar!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hop hoop hooop Temas Yook ~ 5 yıl önce
Sizinle temasta bulunabilir miyim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hop hop hop ~ 5 yıl önce
Temas yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1-2 ay yatsın ~ 5 yıl önce
Bir hapishane kokusunu tatsin bir iki ay. İnsanlara bu şekilde tepeden bakıp kafasına göre hakaret etme hakkını bulan kişilere de göz dağı olur. Biraz daha dikkat ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tespit ~ 5 yıl önce
herseyi ne kadar da genellemeyi seviyorsunuz. farzetki kotu davrandı. Bu davranışla mı karşılık vermek gerekli? yıllardır hep kibar davranıyoruz. yeri geldi mi ne anamız ne bacımız kalıyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok net ~ 5 yıl önce
Pişmanım der indirim alır 2-3 yıla iner o da adli paraya çevrilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAy ~ 5 yıl önce
Zaten 9 ay istenmiş. 9 ay hapis de yok ülkemizde para cezasına çevirilir
1ay yatsa bile ~ 5 yıl önce
Yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cezayı hak ediyor ~ 5 yıl önce
ancak neticede basit bir hakaret olduğu için paraya çevrilmeli, haksız ama böyle bir şey için hapis yatılmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 5 yıl önce
Sana dese aynı hoşgörüyü gösyerecek misin?
. ~ 5 yıl önce
Gündelik hayatta asla aklıma gelmeyecek sözleri söylemiş kadın. Artık nasıl bir kültür ve kafa yapısında ise. İnsan gerçekten kızsa bile bu sözler ne alaka? "Etek? Uçağa gidince ne yaptığınız?"... İncelenmesi gereken bir zihin yapısı? ... Kimbilir neler düşünüyorsa... Baksan düzgün bir insan sanırsın. Muhtemel bir sonradan görme, ama avamlık baki kalmış. Üç kuruş paraya her şeyde hak sahibi olduğunu sananlardan. Toplumda bunları tüketemeyiz, ama ceza alırsa belki sindiririz. Ülkemi çirkin kılan bu ve benzerlerini lütfen hakettikleri muamelelere tabi tutalım...
tabi canim ~ 5 yıl önce
Hangi hak ile hak edecek ki hakeret edecek baskasina kesinlikle paraya cevrilmemeli hak ettigini almali ki herkese ders olsun
İnşallah ~ 5 yıl önce
İnşallah bir örnek teşkil eder ve bu 9 aylık cezayı alır...erteleme ,indirim,iyi durum hali gibi saçmalıklar olmadan dolu dolu 9 ay cezaevinde yatar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 5 yıl önce
9 ay alması imkansız. Hatta hapis bile yatmaz burası Türkiye. Şundan emin olabilirsin bu olay bu kadar medyaya yansımasaydı ve olay kayda alınmamış olasıydı, suçlu o personel olup şirket o kadından özür dilerdi... hadi yalansa yalan değin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000