29 Eylül 2022, Perşembe 17:00:48

O uçakla ilgili rapor hazırlandı

Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nda 22 Nisan 2022'de Tecnam P2008JC tipi hava aracının maddi hasarlı olayına ilişkin araştırma ve inceleme raporu tamamlandı.
  • Bu olayın aynısı Atılım üniversitesinde Esenboğa havalimanında 2018 yılında Oben Hoca'nın da başına gelmişti. Bu konu muhakkak araştırılmalı ve kaza raporları yayınlanmalı ve tedbir alınmalı. Belkide bu uçaklara bir AD yayınlanarak varsa bu sorun giderilmeli. Ölümlü bir kaza olması mı gerekiyor illaki?
  • Yorum yok
  • Nasıl bir ülke olduk yazık, kazanırım raporları en kısa sürede yayınlanmalı. başkalarınında yapılan hatalardan ders almasını sağlamak için. Ama bizde gizli saklı. Maksat ne anlaşılmaz. Halbuki tam tersi olmalı. Ne kadar geniş kitlelere duyurursa, o derece emniyeti arttırılsın.
  • Hiç olmazsa "ölüm olmayan "hava araçları kazalarının raporlarını halka açsanız ilgililere "ders" niteliğinde olabilir..

Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nda 22 Nisan 2022'de Tecnam P2008JC tipi hava aracının maddi hasarlı olayına ilişkin araştırma ve inceleme raporu tamamlandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaşım Emniyeti İnceleme Merkezi Başkanlığının "Hava Aracı Ciddi Olayı Araştırma ve İnceleme Raporu Duyurusu" Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, 22 Nisan 2022'de sahibi ve işleticisi Vizyon Havacılık Sanayi ve Ticaret AŞ olan, TC-UEG tescil işaretli, Tecnam P2008JC tipi, 1189 seri numaralı hava aracının, Nevşehir Kapadokya Havalimanı pistine inişine müteakip burun dikme lastiğinin yerinden çıkmasıyla sonuçlanan, maddi hasarlı hava aracı ciddi olayına ilişkin araştırma ve inceleme raporu hazırlandı. Bakanlık, raporu ilgili kişi ve kuruluşların bilgisine sundu.

O uçakla ilgili rapor hazırlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Aynı olay ~ 2 yıl önce
Bu olayın aynısı Atılım üniversitesinde Esenboğa havalimanında 2018 yılında Oben Hoca'nın da başına gelmişti. Bu konu muhakkak araştırılmalı ve kaza raporları yayınlanmalı ve tedbir alınmalı. Belkide bu uçaklara bir AD yayınlanarak varsa bu sorun giderilmeli. Ölümlü bir kaza olması mı gerekiyor illaki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.sinif vatandas ~ 2 yıl önce
Yorum yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl bir ülke olduk ~ 2 yıl önce
Nasıl bir ülke olduk yazık, kazanırım raporları en kısa sürede yayınlanmalı. başkalarınında yapılan hatalardan ders almasını sağlamak için. Ama bizde gizli saklı. Maksat ne anlaşılmaz. Halbuki tam tersi olmalı. Ne kadar geniş kitlelere duyurursa, o derece emniyeti arttırılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt.. ~ 2 yıl önce
Hiç olmazsa "ölüm olmayan "hava araçları kazalarının raporlarını halka açsanız ilgililere "ders" niteliğinde olabilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğretmen plt ~ 2 yıl önce
Herkesin vicdani var, işin icerisindekiler iyisiyle,kötüsüyle ne yaptiğini biliyor,yetkililer de gereğini yapiyor.Olaylari herkese açikladiğinizda ağzi olan konuşuyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000