03 Nisan 2010, Cumartesi 08:29:32

"Neden ATA uçağıyla gidiyor?"

CHP Sözcüsü ve Genel Saymanı Mustafa Özyürek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın, Katar’a Başbakanlık’a ait "ATA" uçağı ile gitmesini eleştirdi.
  • B kapısından giriş çikış yaparken bir bakın bakalım. DHMİ nin hizmet alımı şemsiyesi altında aldığı o otomobiller, şu çoğunun plakası FG olan, tescil kayıtlarına baktığınızda, yeşil sermaye kredileriyle alındığını göreceğiniz araçlar, hafta sonu ne iş yaparlar? Ben kaç defa gördüm, bu araçların, hizmetine verilenlerin çocuklarının orada burada gezdiklerini. Acaba yakıt parası kimin cebinden çıkıyor? Heeyyy, sana soruyorum Celal Özuğur efendi. Senin altındaki AUDİ A6 da çok yakışıyor yani sahil kenarlarına
  • KARDESİM SEN 9000 GÜN ÇALIŞ OZAMAN inş hep asgari ücrete talim olursun.kraldan cok kralcı olmaya devam hadi eyvallah
  • BÜTÜN YORUMLARDA İNSALAR RAHATSIZLIGINI DİLE GETİRİYOR BİR TEK TAHATSIZ OLMAYAN SENSİN O HALDE SENDE Bİ SORUN VAR DEMEKKİ :))
  • Yahu bu nasıl bir aymazlıktır, nasıl bir gözü bağlanmışlktır anlamak imkansız. bu adamlar sizin yeminizi suyunuzu verdiği için bilerek görmezden geliyorsunuz diye düşünüyorum yoksa bu kadar açık seçik bir UYGUNSUZLUĞU (en hafif tabiriyle) gerçekten inanarak savunan varsa IQ'su oda sıcaklığının altındadır...
  • Bakiyorumda herkes te bir kuyruk acisi. Hep ayni zihniyet. Daha bebek yasta erkenden emekli olsun diye torununa sigorta yaptiran zihniyeti elestiren yok. Ama AKP olunca agzi olan konusuyor. Ama biryerlerinizi yirtmaya devam!!! Kizgin yazilan yorumlari okumak zevkli oluyor.
  • hamdolsun dibine kadar müslümanız..kul ve yetim hakkı yemeyiz devlet kaynaklarını israf etmeyiz...ahh saf milletim ahhh...adamlar hamudu ile götürüyorlar...uyuyan türkiyeee :))
  • Zamanında onlar da çaldı diyen vatandaşlar şimdiki iktidarın çalıp çırptığını peşinen kabullenmiş tipik Türk davranışı olarak hedef şaşırtmaya uğraşıyorlar. Biraz bilinç sahibi olan birisinin bunu kabul etmesi mümkün değildir. Bu uçak konusu ortaya çıkanlardan biridir, asıl harcamalar buzdağı misalidir. Dünyanın en pahalı benzinini kullanan, en çok dolaylı vergisini veren milletimin bir an önce aydınlığa kavuşmasını temenni ederim...
  • ONA BAKARSANIZ BU ADAMDA DEVLETİ YÖNETİYO HALKI SÖMÜRÜYO PATRONDA AYNISINI YAPIYO NE FARKLARI VAR ANLAMIYORUM . AKILLI FIRSATCI REKABETCİ DİYOLAR Bİ YERLERE GELEBİLMEK İÇİN BİRİLERİNİN KAFASI MERDİVEN BASAMAGI OLARAK KULLANILIYOR BUMUDUR EŞİTLİK ADLET OLMADAN FIRSATCI OLUYOSUN
  • az kaldı atamızın yolundan biraz saptık ama önümüzde ki genel şeçimlerde tekrar doğru yola çıkıcaz Allah kısmet ederse. kimse farkında değil ama hükümet ülkeyi şer-i hukuk ile yönetilen bir devlet yapmak istiyor ve ortam hazırlamaya çalışıyor. umarım iktidarın kötü emelleri çok geç kalınmadan anlaşılır. aksi taktirde orta çağa geri gidicez. bir hayal ama mümkün belki samsun`dan paşam bir daha gelir.(umarım gelir) söz çarşamba`dan ,sabihà gökçen`e ben getiricem onu .yeter ki gelsin!!!
  • ÖRNEK VERİCEK OLURSAM BİR COK HAVAYOLU SİRKETİ SAHİBİDE BİNLERCE ELEMANINI SÖMÜREREK KAR ELDE ETTİKLERİNDE VE İSTEDİKLERİ GİBİ YASADIKLARINDA İSTEDİKLERİ YERLERE İSTEDİGİ GİBİ GİTTKLERİNDE BASARILI İŞ ADAMLARI OLUYO. BU ADAMDA SİZİN MANTIGINIZA UYUYO BU HAREKETİNİ NEDEN ABES KARSILIYOSUNUZ ONA BAKARSANIZ

Özyürek, yazılı açıklamasında, "Emine Erdoğan’ın Katar Emiri Şeyh Hamid bin Halife Al Thani’nin kızı Şeyha’nın düğününe "ATA" adlı Başbakanlık uçağı ile gitmesini kınadığını" ifade ederek, şunları kaydetti:

"İşsizliğin ve yoksulluğun büyük boyutlara ulaştığı, iflasların ve hacizlerin birbirini izlediği günümüzde, resmi görevlerde kullanılmak üzere, devlet hazinesinden çıkan paralarla alınan Başbakanlık uçağının şeyh düğünlerine gitmek için kullanılması kabul edilemez.

Yeri geldiğinde ’Yetim hakkı yedirmem’ diyenlerin, Arap şeyhlerinin düğünlerine devlet hazinesinden çıkan paralarla alınan Başbakanlık uçağıyla gitmesi, yetim hakkını babalar gibi yediklerini göstermektedir. Başbakan kendisini Padişah, Sayın eşi de kendisini sultan gibi görmekten vazgeçmeli ve düğünlere Başbakanlık uçağı ve Başbakanlık kaynaklarını kullanarak gitmemelidir."

"TARİFELİ UÇAKLA GİTSİNLER"

CHP'li Kemal Anadol ise, "Başbakan’ın eşi Emine Erdoğan Katar’a Ata uçağıyla düğüne gitti. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz" şeklindeki bir soruya, "Eğer referandum olumsuz sonuçlanırsa yeni bir Cumhuriyete uyanacağız dedim. O anlayışın yansımasıdır bu. Türkiye’yi Atatürk’ün Cumhuriyeti olmaktan çıkarıp şeyhlerin emirliği gibi görmek isteyen bir anlayıştır bu. Hepimizin vergileriyle alınan ATA uçağıyla gidilmesi tamamen keyfiliktir.

Gitmek istiyorlarsa tarifeli uçağa binsinler veya ceplerinden özel uçak tutsunlar. Devletin malını israf etmesinler" karşılığını verdi.

Anadol, Başbakan Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Gül’ün ve eşlerinin Suudi Kralı’ndan aldıkları hediyeleri de açıklamalarını istedi.

"Neden ATA uçağıyla gidiyor?"

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 14 yıl önce
B kapısından giriş çikış yaparken bir bakın bakalım. DHMİ nin hizmet alımı şemsiyesi altında aldığı o otomobiller, şu çoğunun plakası FG olan, tescil kayıtlarına baktığınızda, yeşil sermaye kredileriyle alındığını göreceğiniz araçlar, hafta sonu ne iş yaparlar? Ben kaç defa gördüm, bu araçların, hizmetine verilenlerin çocuklarının orada burada gezdiklerini. Acaba yakıt parası kimin cebinden çıkıyor? Heeyyy, sana soruyorum Celal Özuğur efendi. Senin altındaki AUDİ A6 da çok yakışıyor yani sahil kenarlarına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KARDESİM SEN 9000 GÜN ÇALIŞ OZAMAN inş hep asgari ücrete talim olursun.kraldan cok kralcı olmaya devam hadi eyvallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BÜTÜN YORUMLARDA İNSALAR RAHATSIZLIGINI DİLE GETİRİYOR BİR TEK TAHATSIZ OLMAYAN SENSİN O HALDE SENDE Bİ SORUN VAR DEMEKKİ :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yahu bu nasıl bir aymazlıktır, nasıl bir gözü bağlanmışlktır anlamak imkansız. bu adamlar sizin yeminizi suyunuzu verdiği için bilerek görmezden geliyorsunuz diye düşünüyorum yoksa bu kadar açık seçik bir UYGUNSUZLUĞU (en hafif tabiriyle) gerçekten inanarak savunan varsa IQ'su oda sıcaklığının altındadır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bakiyorumda herkes te bir kuyruk acisi. Hep ayni zihniyet. Daha bebek yasta erkenden emekli olsun diye torununa sigorta yaptiran zihniyeti elestiren yok. Ama AKP olunca agzi olan konusuyor. Ama biryerlerinizi yirtmaya devam!!! Kizgin yazilan yorumlari okumak zevkli oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hamdolsun dibine kadar müslümanız..kul ve yetim hakkı yemeyiz devlet kaynaklarını israf etmeyiz...ahh saf milletim ahhh...adamlar hamudu ile götürüyorlar...uyuyan türkiyeee :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zamanında onlar da çaldı diyen vatandaşlar şimdiki iktidarın çalıp çırptığını peşinen kabullenmiş tipik Türk davranışı olarak hedef şaşırtmaya uğraşıyorlar. Biraz bilinç sahibi olan birisinin bunu kabul etmesi mümkün değildir. Bu uçak konusu ortaya çıkanlardan biridir, asıl harcamalar buzdağı misalidir. Dünyanın en pahalı benzinini kullanan, en çok dolaylı vergisini veren milletimin bir an önce aydınlığa kavuşmasını temenni ederim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ONA BAKARSANIZ BU ADAMDA DEVLETİ YÖNETİYO HALKI SÖMÜRÜYO PATRONDA AYNISINI YAPIYO NE FARKLARI VAR ANLAMIYORUM . AKILLI FIRSATCI REKABETCİ DİYOLAR Bİ YERLERE GELEBİLMEK İÇİN BİRİLERİNİN KAFASI MERDİVEN BASAMAGI OLARAK KULLANILIYOR BUMUDUR EŞİTLİK ADLET OLMADAN FIRSATCI OLUYOSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
az kaldı atamızın yolundan biraz saptık ama önümüzde ki genel şeçimlerde tekrar doğru yola çıkıcaz Allah kısmet ederse. kimse farkında değil ama hükümet ülkeyi şer-i hukuk ile yönetilen bir devlet yapmak istiyor ve ortam hazırlamaya çalışıyor. umarım iktidarın kötü emelleri çok geç kalınmadan anlaşılır. aksi taktirde orta çağa geri gidicez. bir hayal ama mümkün belki samsun`dan paşam bir daha gelir.(umarım gelir) söz çarşamba`dan ,sabihà gökçen`e ben getiricem onu .yeter ki gelsin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÖRNEK VERİCEK OLURSAM BİR COK HAVAYOLU SİRKETİ SAHİBİDE BİNLERCE ELEMANINI SÖMÜREREK KAR ELDE ETTİKLERİNDE VE İSTEDİKLERİ GİBİ YASADIKLARINDA İSTEDİKLERİ YERLERE İSTEDİGİ GİBİ GİTTKLERİNDE BASARILI İŞ ADAMLARI OLUYO. BU ADAMDA SİZİN MANTIGINIZA UYUYO BU HAREKETİNİ NEDEN ABES KARSILIYOSUNUZ ONA BAKARSANIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000