25 Ocak 2010, Pazartesi 08:32:08

NASA tek kişilik uçak tasarladı

Amerikan Havacılık ve Uzay Kurumu (NASA), tek kişilik yeni bir uçuş aracı tasarladı...
  • 2. boyutu birbirine katan yurdum insanının 3.boyutta yaratabilecegi tahribatı merak ediyorum dogrusu havacılıkta kurallar kanla yazılmıstır kurallara kesin itaat şarttır bunu bizim insanlara nasıl izah ederiz bilmem yanlız belirtmek isterim ki bu tür bir aletle anca bakkala ekmemk almaya gidilir daha fazla uzaga degil.bu şekilde insan üzerindeki pozitif g ne kadardır kaç saat bu etkiye devamlı maruz kalınabilir uzun süreçlerde insan üzerine etkileri nelerdir
  • bence bu tarzda geliştirilecek bir araç geleceğin arabalarının yerini alacaktır.önümüzdeki 50-100 yıl periyodunda artık insanlar hava taşımacılığında bireyselleşecek. arabalarımız artık birer uçak olacak.
  • boyun agrısından nasılsa acil iniş yapar
  • Elektrikle çalışacağına göre şarjı ne kadar gidecek acaba.? :P

’Puffin’ adı verilen ve ‘Hayal edilen tüm özelliklere sahip’ olan aletin hızı saatte en az 140 mil (225 km) olacak.  Helikopter gibi kalkış yapan, uçak gibi uçan araç, elektrikle çalışacak. Acil durumlarda aletin hızı saatte 280 mile (450 km) çıkartılabilecek.

NASA, 30.000 feet yüksekliğe kadar uçurulabilecek olan aletin çalışan bir modelinin önümüzdeki Mart ayında hazır olacağını açıkladı. NASA’nın projesinin gerçekleşmesi insanoğlunun taşımacılık ihtiyaçları alanında devrim yaratacak.

Milliyet

NASA tek kişilik uçak tasarladı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
2. boyutu birbirine katan yurdum insanının 3.boyutta yaratabilecegi tahribatı merak ediyorum dogrusu havacılıkta kurallar kanla yazılmıstır kurallara kesin itaat şarttır bunu bizim insanlara nasıl izah ederiz bilmem yanlız belirtmek isterim ki bu tür bir aletle anca bakkala ekmemk almaya gidilir daha fazla uzaga degil.bu şekilde insan üzerindeki pozitif g ne kadardır kaç saat bu etkiye devamlı maruz kalınabilir uzun süreçlerde insan üzerine etkileri nelerdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence bu tarzda geliştirilecek bir araç geleceğin arabalarının yerini alacaktır.önümüzdeki 50-100 yıl periyodunda artık insanlar hava taşımacılığında bireyselleşecek. arabalarımız artık birer uçak olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
boyun agrısından nasılsa acil iniş yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Elektrikle çalışacağına göre şarjı ne kadar gidecek acaba.? :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000