14 Nisan 2022, Perşembe 15:03:17

Nane ve Öztürk SHGM'yi ziyaret etti

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane ile Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
  • Bu zat-ı muhteremin hangi zararlı güçleri arkasına aldığı araştırılmalı asıl. Ünvanına bakmayın aklını kiraya verenlerdendir.SHGMde gücü eline alır almaz yandaşlarını atamaya başladı.hiç bi uçuş operasyon tücrebesi olmayan bulunmaz trabzon kumaşı hemşehrisi MOŞu bu dairenin başına devlet kural kaidesi takmadan oturttu.o bebe de bilir "idare(!)" etmeyi :(
  • Buradan devletimizin güvenlik birimlerini uyarımdir. Lütfen shgm başındaki kişinin üniversite zamanında bostancı erkek yurdunda abisi ve Bekir isimli arkadaşıyla (bu kişi şu anda yurt dışına kacti) kimlere hizmet ettiği ve çalıştığı araştırılsın. Bu bir ülke güvenliği meselesidir.
  • Hayırlı olsun. Çok başarılı olur inşallah
  • Halef ve selef beraber ziyarette bulunuyor

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane ile Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

SHGM Genel Müdürü Kemal Yüksek, Pegasus'taki Genel Müdürlük makamını 1 Mayıs 2022'den itibaren Güliz Öztürk'e bırakmaya hazırlanan Nane'yi halefi ile birlikte makamında ağırladı. Görüşmede sivil havacılık sektörünün mevcut durumu ve geleceğe dair değerlendirmeler de yapıldı.

SHGM tarafından yapılan açıklamada, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürlüğü'ne hazırlanan Öztürk tebrik edilerek Türk sivil havacılık tarihindeki ilk hava yolu şirketi genel müdürü olacağının da altı çizildi.

©AirportHaber.com

Nane ve Öztürk SHGM'yi ziyaret etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Prof. Dr. K.Y. ~ 2 yıl önce
Bu zat-ı muhteremin hangi zararlı güçleri arkasına aldığı araştırılmalı asıl. Ünvanına bakmayın aklını kiraya verenlerdendir.SHGMde gücü eline alır almaz yandaşlarını atamaya başladı.hiç bi uçuş operasyon tücrebesi olmayan bulunmaz trabzon kumaşı hemşehrisi MOŞu bu dairenin başına devlet kural kaidesi takmadan oturttu.o bebe de bilir "idare(!)" etmeyi :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 2 yıl önce
Buradan devletimizin güvenlik birimlerini uyarımdir. Lütfen shgm başındaki kişinin üniversite zamanında bostancı erkek yurdunda abisi ve Bekir isimli arkadaşıyla (bu kişi şu anda yurt dışına kacti) kimlere hizmet ettiği ve çalıştığı araştırılsın. Bu bir ülke güvenliği meselesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski radarcı ~ 2 yıl önce
Güzel kardeşim madem eminsin ve bu konu ülkenin güvenlik meselesiyse burda yazacağına git savcılığa ver dilekçeni. Hatta elin değmişken sadece Shgm'nin değil Dhmi'nin başındaki arkadaş içinde bir araştırma talep et derim çünkü kendisi hakkındaki ithamlar çok daha büyük. Böylece havacılıkta söz sahibi olan kurumların başlarındaki insanların akıda karasıda çıksın ortaya.
PGS cpt ~ 2 yıl önce
Hayırlı olsun. Çok başarılı olur inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 2 yıl önce
Yalakalar, bir yere gitmeye korkan kaptanlar! Bu köle düzeninde yaşamayı kendilerine yakıştıranlar; çok başarılı olur diye yorum atıyorlar!
TK da imkansiz ~ 2 yıl önce
Halef ve selef beraber ziyarette bulunuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 2 yıl önce
thy pegasus folarını almasın diye yaptığınız görüşme bu mu acaba??????

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000