22 Temmuz 2009, Çarşamba 09:28:16

MUTLU GÜNE GÖLGE DÜŞÜRMEK Mİ İSTEDİLER?

Zonguldak halkının uzun süredir beklediği ilk ticari sefer dün gerçekleşti. Peki, halkın ve uzun süredir bugünü bekleyen yöneticilerin mutluluğuna gölge mi düşürülmek istendi?
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Zonguldak Havaalanı'nda dün adeta bir bayram havası vardı. Çünkü uzun uğraşlar sonrası, verilen emekler boşa gitmemişti ve Germania Havayolları'na ait yolcu uçağı Zonguldak Havaalanı'na 137 yolcusuyla birlikte inmişti. Aynı zamanda bu iniş, Zonguldak Havaalanı'na yapılan ilk ticari uçak seferi olarak da tarihe geçti. Uçağın geleceğini duyan Zonguldak halkı, işini gücünü bırakıp bu mutluluğu yerinde yaşamak istemiş ve meydanın olduğu yeri hınca hıç doldurmuştu.

Herşey çok planlandığı gibi gidiyordu. Ancak bir anda ortaya atılan bir haber neredeyse tüm bu mutluluğa gölge düşürecekti.

Yıllardır Zonguldak halkının beklediği uçak seferleri başlamış ve bu ilk seferde "Interpol" tarafından aranan bir kişinin de Germania uçağıyla gelip yurda giriş yapmaya çalıştığı ihbarı yapılmıştı. Kimliği belirsiz kişilerce...!

Yapılan ihbar üzerine bir anda havaalanı polisi harekete geçti ve ismi geçen şahsı listede aramaya başladı. Ancak polisin yaptığı araştırma sonrasında uçakta öyle bir şahsın olmadığı anlaşıldı.

Zonguldak ve çevre iller için böylesine önemli bir günde yapılan bu asılsız İhbar akıllara; "Acaba bu mutlu güne gölge düşürülmek mi istendi?" sorusunu getirdi.

©AirportHaber.com

MUTLU GÜNE GÖLGE DÜŞÜRMEK Mİ İSTEDİLER?

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000