11 Mayıs 2021, Salı 08:30:16

MH370 ile ilgili yeni iddia!

Uzay mühendisi olan Richard Godfrey'in yazdığı kitapta, 2014 yılında kaybolan Malezya uçağının bilinçli olarak rotasının değiştirildiği iddia edildi.
  • Iste zayif ulke olunca, gelen vurur giden vurur, hicbir degerini koruyamassin, haa biz onlardan iyimiyiz, maalesef degiliz
  • Amaci ucagi yok etmekse o kadar dolanbaca ne gerek vardi ?

Uzay mühendisi olan Richard Godfrey'in yazdığı kitapta, 2014 yılında kaybolan Malezya uçağının bilinçli olarak rotasının değiştirildiği iddia edildi.

Kitap yer alan ayrıntılara göre; MH370'nin pilotu Zahari Ahmet Şah'ın uçağın rotasını bilinçli bir şekilde değiştirdiği iddia edildi.

Malakka Boğazı'nın üzerindeyken askeri radarlarda son kez göründüğünü aktaran Godfrey, elde edilen sinyallere dikkat çekiyor.

Uzman Godfrey'e göre, zayıf sinyalleri raporlayan global WSPR sistemi sayesinde kayıp uçağın son anları haritalandırılabilir. Kayıp uçağın pilotu Şah havacılık yönetiminin izin vermediği resmi olmayan bir rotayı tercih etti, radarlardan kaçınmak için de bir dizi dönüş gerçekleştirdi.

Ayrıca MH370'in pilotu çok sayıda dönüşün yanı sıra hız değişikliğine de gitti, Hint Okyanusu üzerindeyken sekiz ayrı tuzak telinden geçti. Ayrıca radar sistemlerinin çalışmadığı saatlerden haberdardı ve yön değişikliklerini buna göre yaptı.

Pilot Şah'ın rotayı dikkatli bir şekilde planladığını bildiren Godfrey'in raporunda dikkat çeken bir başka nokta ise, WSPR verilerinin kokpitte kaydedilen seslerle eşleştirilmesi halinde uçağın tam konumunun bulunabileceği oldu.

NE OLMUŞTU?

8 Mart 2014 tarihinde Malaysia Airlines tarafından işletilen ve Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanı'ndan varış yeri olan Pekin Başkent Uluslararası Havalimanı'na gerçekleştirilen tarifeli uçak rotadan kaybolmul ve yıllar süren aramalarda bir sonuca ulaşılamamıştı.

MH370 ile ilgili yeni iddia!

Yorumlar

Hiii ~ 3 yıl önce
Iste zayif ulke olunca, gelen vurur giden vurur, hicbir degerini koruyamassin, haa biz onlardan iyimiyiz, maalesef degiliz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoksuzluk ~ 3 yıl önce
Yoksuzlugun oldugu her ulke zayif ve halki fakir, seffaflik ve hukuk bulamassin, yoneten allah la anlasmalidir elestiriyi bile kabul etmez, ayaklar bas olur, tanidik geldimi? Bu ulkeler gelismis tiplumlarin gelismis devletlerin oyuncagi olurlar bak bir ucaklari vuruldu dustu digeri kayip, ama bizden iyiler haberin olsun
Ilginc ~ 3 yıl önce
Amaci ucagi yok etmekse o kadar dolanbaca ne gerek vardi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000