08 Mayıs 2018, Salı 08:24:40

Mersin Büyükşehir Belediyesi helikopter aldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sağlıktan ulaşıma, deniz denetiminden arama kurtarmaya kadar pek çok alanda kullanılmak üzere helikopter aldı.
  • Vallahi hayırlı olsun iyi bişey ama malsef biz işsizi evimize ekmek gotrmiyok bizim halimiz ne olcak biraz bizide dusunu havda geziyonuz bizleri inslah görürsünüz gerçi normalde gorunmiyok havadan hiç gorunmeyiz allah herkesin yardimcsi olsun aciz işsiziz alikopter lazim deyil iş lazım başkanım
  • Süper hayırlı olsun
  • Super
  • HAYIRLI OLSUN
  • bir de kim satmış acaba? Bölyle saçmalık olamaz, Mersinin ve Adananın yörenin Toplu Taşıma kapasitesine İhtiyacı var , kişilerin özel keyifleri için Helikopter bence sadece kişiye özelVergi paralarını yok etmek için, Sahil Gevenlik? SSK ? Yoksa göre ini İhmal mi ediyor.
  • Merak etme burhanettintintin seçim zamanı biz seni ucururuz geldiğin gibi gidersin Tarsus a yavru muhalefetin yavru başkanı senin piskevit ci başkanın reisi in yanından ayrılmaz oldu ne iş bu nasıl mhp li nasıl dava sahibi bide helikopter almış hani raylı sistem 128 nolu hat taki otobüs e körük takacagina bu hattaki araç sayısını arttır helikopter kucak kucağa otursan 10 kişi alır 128 nolu araç 200 kişi alıyor saat 17 00 da bi Çevreyolu na çıkta gör milletin halini
  • İlklerin şehri mersin hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun, Bütün kullanıcılara kazasız uçuşlar diliyorum...
  • Mersin için değil kendi için almış belli
  • Yakında Uçağa Binmek İçin Helikopter İle 1 Saat Mesafelik Havaalanına Gelirse Buraya Yazacağım. Allahım Ne Günlere Kaldık, Afad, 112, Sahil Güvenlik, Tsk Helikopteri Sanki Mersinde Yok. Yahu Sahil Güvenlik Helikopteri Yıllardır Kenarda Yatıyor İsterseniz Kullanamazmısını. Geçin Milet Ayaklarını.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sağlıktan ulaşıma, deniz denetiminden arama kurtarmaya kadar pek çok alanda kullanılmak üzere genel maksat helikopter aldı.

Helikopter ile ilk resmi uçuşunu Tarsus’tan Gülnar’a gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, vatandaşlara verdiği sözü yerine getirmenin kendisine verdiği mutluluğu ifade ederek, “Mersin gibi büyük bir alana hizmet verirken bazı noktalarda zorluk çekiyorduk. Bu kadar geniş bir alanda gerek belediye hizmetleri açısından gerekse bölgemizde yapılan etkinlikler açısından bu helikopter bizim elimiz ayağımız olacak. Allah kimseye göstermesin ama ihtiyaç halinde ambulans, arama kurtarma helikopteri olarak ta hizmet verecek. Biz temenni ediyoruz ki, üzücü olaylar olmasın ve biz bu helikopteri kullanmak zorunda kalmayalım. Ben vatandaşlarımıza kazandırdığımız bu helikopterin hayırlı uğurlu olmasını diyorum” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersinlilere kazandırdığı helikopter ile orman yangınları, doğal afetler, su havzalarının kontrolü, sağlık, arama kurtarma, ulaşım, yüksek bina yangınları, deniz kirliliği denetimi, başta yüksek yapılar, gökdelenler olmak üzere kent içinde trafikte veya başka bir konumda ortaya çıkacak sorunlara anında müdahale edebilecek.

2 pilot ve 6 yolcu kapasiteli helikopter, saatte 250 kilometre hız yapabiliyor. 480 galon yakıt kapasiteli helikopter, Mersin içerisinde yakıt ikmali yapmadan bir uçtan diğer uca sefer yapabiliyor. 'MBB 1' ismi verilen helikopter, Türkiye’de Büyükşehir Belediyesi envanterine kayıtlı olarak alınan ilk helikopter olma özelliğini taşıyor. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi helikopter aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Muzaffer ~ 6 yıl önce
Vallahi hayırlı olsun iyi bişey ama malsef biz işsizi evimize ekmek gotrmiyok bizim halimiz ne olcak biraz bizide dusunu havda geziyonuz bizleri inslah görürsünüz gerçi normalde gorunmiyok havadan hiç gorunmeyiz allah herkesin yardimcsi olsun aciz işsiziz alikopter lazim deyil iş lazım başkanım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Teke ~ 6 yıl önce
Süper hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben ~ 6 yıl önce
Super

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muzaffer ~ 6 yıl önce
HAYIRLI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şecin öncesi son vuruş ~ 6 yıl önce
bir de kim satmış acaba? Bölyle saçmalık olamaz, Mersinin ve Adananın yörenin Toplu Taşıma kapasitesine İhtiyacı var , kişilerin özel keyifleri için Helikopter bence sadece kişiye özelVergi paralarını yok etmek için, Sahil Gevenlik? SSK ? Yoksa göre ini İhmal mi ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kasırga ~ 6 yıl önce
Merak etme burhanettintintin seçim zamanı biz seni ucururuz geldiğin gibi gidersin Tarsus a yavru muhalefetin yavru başkanı senin piskevit ci başkanın reisi in yanından ayrılmaz oldu ne iş bu nasıl mhp li nasıl dava sahibi bide helikopter almış hani raylı sistem 128 nolu hat taki otobüs e körük takacagina bu hattaki araç sayısını arttır helikopter kucak kucağa otursan 10 kişi alır 128 nolu araç 200 kişi alıyor saat 17 00 da bi Çevreyolu na çıkta gör milletin halini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 6 yıl önce
İlklerin şehri mersin hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yıldırım arslan ~ 6 yıl önce
Hayırlı olsun, Bütün kullanıcılara kazasız uçuşlar diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can ~ 6 yıl önce
Mersin için değil kendi için almış belli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adana ~ 6 yıl önce
Yakında Uçağa Binmek İçin Helikopter İle 1 Saat Mesafelik Havaalanına Gelirse Buraya Yazacağım. Allahım Ne Günlere Kaldık, Afad, 112, Sahil Güvenlik, Tsk Helikopteri Sanki Mersinde Yok. Yahu Sahil Güvenlik Helikopteri Yıllardır Kenarda Yatıyor İsterseniz Kullanamazmısını. Geçin Milet Ayaklarını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000