18 Şubat 2014, Salı 07:50:31

MERDİVEN ARACI UÇAĞA ÇARPTI!

Dubai Havalimanı’nda talihsiz bir kaza meydana geldi. Kabin memuru uçaktan düştü!
  • Kazayı yapan ikram aracı. O arada kapı açık ve sarı bant çekilmiş durumda. Kabin memuru hatası olduğu yorumda belirtildiği gibi kesin değil.
  • 321 in kabini 9 metre yuksektemi?
  • mediven yanasmadan kapiyi acmis... kaza surucunun, kabin memurunun yaralanmasi kendi hatasi..

Dubai-Perm seferini yapmaya hazırlanan Ural Airlines'e ait A321-200 tipi yolcu uçağı kalkış hazırlıkları yaptığı sırada merdiven sürücüsü hızını hesaplayamayarak uçağın içine girdi. Bu sırada merdivenin uçağa yanaşmasını bekleyen kabin memuru 9 metre yüksekten yere düştü. Düşen kabin memuru ciddi bir şekilde yaralanırken, tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan olay sonrası uçak seferden alınırken, yerine A320-200 tipi bir uçak gönderdildi. U6-806 sefer sayılı uçuş yaklaşık 14 saat gecikmeli olarak yapılabildi.

Ural Airlines havayolu şirketinin İtar Tass Ajansı’na yaptığı açıklamada “Uçak ile peronun çarpışması sırasında havayolu şirketi hostesi düştü. Şu an yaralanan bu kişi Dubai Hastanesi’nde tedavi ediliyor. Olay yerinde özel bir komisyon inceleme ve araştırma çalışması başlattı. Perm’e gerçekleşmesi gereken uçak seferi için yedek bir uçak gönderildi” ifadelerine yer verildi.

MERDİVEN ARACI UÇAĞA ÇARPTI!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kazayı yapan ikram aracı. O arada kapı açık ve sarı bant çekilmiş durumda. Kabin memuru hatası olduğu yorumda belirtildiği gibi kesin değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
321 in kabini 9 metre yuksektemi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 10 yıl önce
mediven yanasmadan kapiyi acmis... kaza surucunun, kabin memurunun yaralanmasi kendi hatasi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000