02 Mart 2019, Cumartesi 17:15:12

Lütfi Elvan'dan Çukurova Havalimanı açıklaması

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Tarsus Belediyesince düzenlenen Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi 1. Etap Açılış Töreni'nde konuştu.
  • 30 km Adana, 60 km Mersin, 130 km Osmaniye Kime ne faydası var.
  • 50 kişiyle terminal yapıyorlarmış. Ne talihsiz açıklamalar. Ne vizyonsuz konuşmalar. Ya 50 kişiyle ev yapamazsın.
  • Pist bittiyse geriye bir şey kalmamış;yarım kalan terminali de 1 yılda bitirirler seneye yaz ortası Çukurova Regional servise verilir bazıları da hasedinden,sindirim arızasından Şakirpaşaya çakılır kalır.
  • Secimlerden önce ver coskuyu.. sonra Mehter.
  • Ekonominin kötü gittiğini düşünen ve hükümetimizi beyenmeyen vatan hainlerine inat ülkemiz gelişmeye ve büyümeye devam ediyor yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor
  • Milatta önce mı sonra mı? İsaya göre mi Musaya göremi?
  • Hadi canım, sen de!... İşit de inanma!... Hani Ocak ortasında medyayı da alıp orada tanıtım ve inceleme gezisi yapacaklardı? Bir kişi de çıkıp soramamış: "Rize-Artvin Havalimanı inşaatına 2019'da konulan ödenek ne kadar, buraya konulan ne kadar?" Pisti "bitirdiler" diyelim; bana sorarsanız sadece pistin (muhtemelen paralel taksirutun dahi değil...) betonlamasını bitireceklerse bitirecekler, sonra da şan olsun diye oraya güzel bir havada, gündüz gözüyle DHMİ'nin bir gözlem uçağını indirecekler (hatta onu da yapamazlarsa, Çukurova'da çok bol olan zirai ilaçlama uçaklarından birisini...). İnsanın zekasıyla alay ediyor bu siyasetçiler. Bir kere de ortaya delikanlıca çıkıp, "biz bu işi şu bu nedenlerle geciktirdik, geciktirdikçe de yüzümüze gözümüze bulaştı, elimize ayağımıza dolaştı!" diyemezler mi?
  • Böyle işler hükümet için güzel, elde olmayan sebeplerden dolayı belki bu kadar uzadı ancak güzel seçim yatırımları bunlar. İnşallah 2024 seçimlerine biter.
  • Terminali bitirmeden de bu ay içerisinde sadece pist açılışını yaparsınız artık malum seçimler var ya........

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Tarsus Belediyesince düzenlenen Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi 1. Etap Açılış Töreni'nde konuştu.

Tarsus'a yapılan yatırımlara değinen Elvan, "Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında şu anda 350 işçimiz var pist üzerinde çalışan. Allah'ın izniyle bu ay sonu itibarıyla ana pistimizi bitireceğiz ve İnşallah uçakla da o piste ineceğiz. Üstyapıya yönelik de şu anda 50 kadar kardeşimiz orada çalışıyor. Özellikle yoğun yağışlar nedeniyle su toplanması söz konusuydu, bunlar temizlendi. Önümüzdeki haftadan itibaren de buradaki işçi sayımızı artıracağız ve bir an önce havalimanının bitirilmesi için gerekli çabayı göstereceğiz." diye konuştu.

Lütfi Elvan'dan Çukurova Havalimanı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Cengiz ~ 5 yıl önce
30 km Adana, 60 km Mersin, 130 km Osmaniye Kime ne faydası var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayı ~ 5 yıl önce
50 kişiyle terminal yapıyorlarmış. Ne talihsiz açıklamalar. Ne vizyonsuz konuşmalar. Ya 50 kişiyle ev yapamazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çakırkeyif ~ 5 yıl önce
Pist bittiyse geriye bir şey kalmamış;yarım kalan terminali de 1 yılda bitirirler seneye yaz ortası Çukurova Regional servise verilir bazıları da hasedinden,sindirim arızasından Şakirpaşaya çakılır kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kalemeti ceyn ~ 5 yıl önce
Secimlerden önce ver coskuyu.. sonra Mehter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan ~ 5 yıl önce
Ekonominin kötü gittiğini düşünen ve hükümetimizi beyenmeyen vatan hainlerine inat ülkemiz gelişmeye ve büyümeye devam ediyor yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şakirpaşa ~ 5 yıl önce
Terminal yok Bişey yok 350 kişiyle anca kamp biter yalan yalan yalan kardeşim sen cennet den tapu istiyorsan devam ama yalanlara karnımız doydu
KAYA ~ 5 yıl önce
Milatta önce mı sonra mı? İsaya göre mi Musaya göremi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAŞ ~ 5 yıl önce
Haso'ya göre.....
mafaky ~ 5 yıl önce
Hadi canım, sen de!... İşit de inanma!... Hani Ocak ortasında medyayı da alıp orada tanıtım ve inceleme gezisi yapacaklardı? Bir kişi de çıkıp soramamış: "Rize-Artvin Havalimanı inşaatına 2019'da konulan ödenek ne kadar, buraya konulan ne kadar?" Pisti "bitirdiler" diyelim; bana sorarsanız sadece pistin (muhtemelen paralel taksirutun dahi değil...) betonlamasını bitireceklerse bitirecekler, sonra da şan olsun diye oraya güzel bir havada, gündüz gözüyle DHMİ'nin bir gözlem uçağını indirecekler (hatta onu da yapamazlarsa, Çukurova'da çok bol olan zirai ilaçlama uçaklarından birisini...). İnsanın zekasıyla alay ediyor bu siyasetçiler. Bir kere de ortaya delikanlıca çıkıp, "biz bu işi şu bu nedenlerle geciktirdik, geciktirdikçe de yüzümüze gözümüze bulaştı, elimize ayağımıza dolaştı!" diyemezler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel işler ~ 5 yıl önce
Böyle işler hükümet için güzel, elde olmayan sebeplerden dolayı belki bu kadar uzadı ancak güzel seçim yatırımları bunlar. İnşallah 2024 seçimlerine biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 5 yıl önce
Terminali bitirmeden de bu ay içerisinde sadece pist açılışını yaparsınız artık malum seçimler var ya........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 5 yıl önce
ISL gibi degilmi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000