13 Aralık 2019, Cuma 10:49:21

Lufthansa Grubu'nun yolcu sayısı düştü!

Lufthansa Grubu havayolları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,3 düşüş ile 10,4 milyon yolcuyu ağırladı.
  • Bugün düşer yarın artar. Thy'den daha az uçak ve hatla daha çok net kar ediyorlar. Yönetim kadrosu işin içinden gelenler thy'dekiler gibi alakasız,iktidar torpillileri değiller zaten torpil,partizanlık gibi şeyler orada yok,olamaz da o yüzden de ülke ve şirket olarak hep ileri gidiyorlar biz de geri.
  • Yolcu sayısı düşünce bir Havayolu daha satın alır
  • Ne grupmuş ama, yok yok!

Lufthansa Grubu havayolları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,3 düşüş ile 10,4 milyon yolcuyu ağırladı. Düşüşün sebebi olarak Avrupa içindeki yolcu sayısının düşmesi gösterildi.

Grup şirketlerinden Lufthansa kasım ayında 5,3 milyon yolcu taşıyarak geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3,4'lük düşüş gösterdi.

Eurowings, Brüksel Havayolları da dahil olmak üzere 2,5 milyon yolcu taşıdı. SWISS ve Austrian Airlines’te de benzeri bir durum yaşanarak yolcu sayısında düşüş görüldü.

Lufthansa Grubu'nun yolcu sayısı düştü!

Yorumlar

gerçek ~ 4 yıl önce
Bugün düşer yarın artar. Thy'den daha az uçak ve hatla daha çok net kar ediyorlar. Yönetim kadrosu işin içinden gelenler thy'dekiler gibi alakasız,iktidar torpillileri değiller zaten torpil,partizanlık gibi şeyler orada yok,olamaz da o yüzden de ülke ve şirket olarak hep ileri gidiyorlar biz de geri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para çok ~ 4 yıl önce
Yolcu sayısı düşünce bir Havayolu daha satın alır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krupp ~ 4 yıl önce
Ne grupmuş ama, yok yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000