10 Ocak 2020, Cuma 11:00:53

Lojistik firmaları da İstanbul Havalimanı'ndan şikayetçi

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener, İstanbul Havalimanı’nda sorun yaşadıklarını belirtti. Yüksek maliyetlerden yakındı...
  • Buradan bir İGA 2 ALTUR buranın 2 kazananı var onlarda bunlar THY bunlara çalışıyor.
  • Hani kargo uçaklar atatürkde iniyodı
  • Herkes şikayetçi
  • Haberi yapan haber kuruluşundan daha önemlisi, Dernek başkanının söyledikleri doğrumu ?? ona bakmak lazım değilmi. haberi ali yaparsa doğru hasan yaparsa yanlış olabilirmi.
  • Bu haber icin uygunsöz Laz aklı Gaz aklıdır. Atasözü. .Istanbul Ortadogu ıcın Hub olacakmış .transıt geçış koprusu olacakmış mış mış .mış...... ozel aracınla bıle gıtmen ve gerı gelmen bır gununu alıyor. Burası kesınlıkle kapatılmalı. yapan firmayada kusura bakma kardeşim su ic bak kımse istemiyor. aldıklarını kar say denmeli .
  • E5 SEFAÖY - İSTANBUL HAVALİMANI METRO HATTINI BEKLİYORUZ. HADİ CESARETLİ BİRİSİ ÇIKSIN.BEN YAPARIM DESİN.VARMI BÖYLE BİR DELİKANLI.!!?????
  • Sen Cumhuriyet düşmanımısın birader.Eksikmisin ? Sizin gibiler CUMHURİYET i veya adı Gazetesi de olsa ağzınıza alamazsınız.
  • Cumhuriyet'ten iga ile olumlu bir haber beklenir mi zaten!
  • İga inşa edilirken,açılış yapılırken sesiniz çıktı mı? Neyin ne olacağı taa o zamandan belliydi o zaman tepki verseydiniz. Allah bilir açılışta konuşanları ayakta alkışlamışsınızdır.
  • Tam anlamı ile gelsen ne yapacaksın içeride arkadaşına lojistik ihalesi vermiş sizide ona entegre edecek onlar kazansınlar diye iyice perişan olacaksınız..bu durumda hala iga ceosu gerçekten bu durum karşında istifa etmemesi gerçekten hergün şikayet alması ve bu havalimanına değil,var olanı yönetemediği için olan sorunlarla durması.. gerçekten duymamazlıktan gelmeyi aşmış artık..

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener, İstanbul Havalimanı’nda sorun yaşadıklarını belirterek, “Kargo terminali ile yolcu terminali arasında 9 kilometrelik mesafe var. Çalışma koşulları iyi değil. Depolar arası mesafe uzak ve sıkı rüzgâr var” dedi.

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener Eldener, “Lojistik şirketleri hâlâ hem Atatürk hem de İstanbul Havalimanı’nda çalışmak zorunda kalıyor. Çift terminalde çift personelle çalışmak ekstra maliyet. Ofis kiraları metrekarede 100 Avro’yu aşıyor. AVM kiralarından daha yüksek bedel ödüyoruz. Atatürk’e sadece kargo uçakları iniyor. Ancak İstanbul Havalimanı’ndan uçan yolcu uçaklarına da kargo yüklüyoruz. Bu durum da maliyetleri artırıyor” diye konuştu.

Öte yandan, UTİKAD’ın hazırladığı Lojistik Sektöründe Eğilimler ve Beklentiler Araştırması 2019 raporuna göre, lojistik sektörü temsilcileri 2020’de finansal iyileşme beklemiyor.

Yabancı yatırımın aynı seviyede kalmasını bekleyen lojistikçilerin, ülkenin makro ekonomik hedeflerini gerçekleştirmesine yönelik güveni de düşük. (Cumhuriyet)

Lojistik firmaları da İstanbul Havalimanı'ndan şikayetçi

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Kim memnunki ~ 4 yıl önce
Buradan bir İGA 2 ALTUR buranın 2 kazananı var onlarda bunlar THY bunlara çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Being ~ 4 yıl önce
Hani kargo uçaklar atatürkde iniyodı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beinge ~ 4 yıl önce
Bir daha oku anlamamissin
112 Ap0 ~ 4 yıl önce
Herkes şikayetçi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
görmek ~ 4 yıl önce
Haberi yapan haber kuruluşundan daha önemlisi, Dernek başkanının söyledikleri doğrumu ?? ona bakmak lazım değilmi. haberi ali yaparsa doğru hasan yaparsa yanlış olabilirmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 4 yıl önce
Bu haber icin uygunsöz Laz aklı Gaz aklıdır. Atasözü. .Istanbul Ortadogu ıcın Hub olacakmış .transıt geçış koprusu olacakmış mış mış .mış...... ozel aracınla bıle gıtmen ve gerı gelmen bır gununu alıyor. Burası kesınlıkle kapatılmalı. yapan firmayada kusura bakma kardeşim su ic bak kımse istemiyor. aldıklarını kar say denmeli .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seni ~ 4 yıl önce
lazlar anladın sen.Lazlar kadar taş düşsün kafana...
Zorlamı ~ 4 yıl önce
Beğenmiyorsan gelme, seni zorla getiren mi var!
Osman ~ 4 yıl önce
Sen bu dediğine inanıyor musun bu adamlar öyle bir şey yaparlar mı yapmazlar bunun örnekleri dunyada çok görüldü maalesef
E5 SEFAKÖY METRO ? ~ 4 yıl önce
E5 SEFAÖY - İSTANBUL HAVALİMANI METRO HATTINI BEKLİYORUZ. HADİ CESARETLİ BİRİSİ ÇIKSIN.BEN YAPARIM DESİN.VARMI BÖYLE BİR DELİKANLI.!!?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CUMHURİYET ~ 4 yıl önce
Sen Cumhuriyet düşmanımısın birader.Eksikmisin ? Sizin gibiler CUMHURİYET i veya adı Gazetesi de olsa ağzınıza alamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşırmadım ~ 4 yıl önce
Cumhuriyet'ten iga ile olumlu bir haber beklenir mi zaten!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yurtsever ~ 4 yıl önce
Gazetenin kim olduğu önemli değil. dernek başkanının söyledikleri doğrumu ??
... ~ 4 yıl önce
Senin olumlu bir haberin mi var??
... ~ 4 yıl önce
Sanki şikayetçi olmayan birisi var bu ucube yerden..! Artık yalakalar bile istan noktasına geldi. Geç bile kaldı lojistikçiler..!
... ~ 4 yıl önce
Birisi çıkmış, gel gıs seni artis yapayım demiş olmuş işte..! Nasıl bir yoldan geldiği belli..!
Ben şaşırdım ~ 4 yıl önce
Yönetiminin üst yönetimin çoğunun CHP’li olması bile şikayeti deşiğiştirmemiş..iga nın hakkını yemeyin İmamoğlu için seferber oldular ve adam ilk teşekkür ziyaretini orayada yaptı..basından izlersiniz..
Evet ~ 4 yıl önce
Yolcu sayısı düştü, sefer sayıları azaldı, rüzgar yönüne pist olmadığı için fırtınada uçaklar bekleme yapıyor, yerde uzun taksi yüzünden ülkemiz milyonlarca dolar ekstra yakıt parası ödüyor, toplu taşıma olmadığı için geliş ya da otopark maliyetli olduğundan iç hat yolcusu tercih etmiyor Sabiha uçtu, Geçen sene rekor kıran THY, bu sene daha fazla uçakla iki dönem zarar açıkladı, hadi iyi yanlarını da sen yaz madem
Namik kemal ~ 4 yıl önce
Istemezükçüler kotulerukculere dogru evrildi. Allah bunlara iktidar yüzü göstermesin
Malatyali ~ 4 yıl önce
CUMHURIYETin zamaninda yazdıklarını ciddiye alsaydın kardeş fetö metö hikaye olurdu ; ) anladın sen olayı daha fazla uzatmayalım
??? ~ 4 yıl önce
İga inşa edilirken,açılış yapılırken sesiniz çıktı mı? Neyin ne olacağı taa o zamandan belliydi o zaman tepki verseydiniz. Allah bilir açılışta konuşanları ayakta alkışlamışsınızdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lojistik ~ 4 yıl önce
Tam anlamı ile gelsen ne yapacaksın içeride arkadaşına lojistik ihalesi vermiş sizide ona entegre edecek onlar kazansınlar diye iyice perişan olacaksınız..bu durumda hala iga ceosu gerçekten bu durum karşında istifa etmemesi gerçekten hergün şikayet alması ve bu havalimanına değil,var olanı yönetemediği için olan sorunlarla durması.. gerçekten duymamazlıktan gelmeyi aşmış artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000