07 Temmuz 2020, Salı 16:09:09

Lion Air 2 bin 600 kişiyi işten çıkaracak

Hava yolu şirketi Lion Air, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının faaliyetlerini etkilemesi nedeniyle 2 bin 600 çalışanının işine son vereceğini açıkladı.
  • Kardesim bunlar normal seyler, ihtiyaci varsa alir yoksa cikartir, anormal olan en ufak birseyde insanlarin saglik sigortalarini bile iptal etmek, maasini bana ver ikramiye alma sen calis ama birsey isteme demek ve bu arada ucus emniyetini direk ilgilendiren saatlerce insanlara mesai yaotirim onlarin dinlenme surelerini kisaltmak, es dost yandasa ATM memur kadrosu yaratmak, ihtiyac olmayan mudurlukler kadrolar yaratmak personele atarim ha hadinizi bilin sukredin ayaklarinda mobbing yapmaktit, iste bu tam bir utanmazliktir ve bunun ornegini gorduk halende gormekteyiz, AR ONEMLI
  • Bu süreci en çabuk atlayacak havayolu şirketi yine Lion air olur diye düşünüyorum. Endonezya nüfusu fazla. Lion air in trafiğinin büyük çoğunluğu zaten ic hatlar üzerine. 2021 temmuza kadar çıkardığı tüm çalışanları tekrar alacak duruma gelir.

Hava yolu şirketi Lion Air, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının faaliyetlerini etkilemesi nedeniyle 2 bin 600 çalışanının işine son vereceğini açıkladı.

Jakarta Globe gazetesinin haberine göre, Lion Air Sözcüsü Danang Mandala Prihantoro, yaklaşık 29 bin çalışanı olan şirketin mali olarak ayakta kalabilmesi için işgücünü yüzde 8,9 azaltma kararı aldıklarını bildirdi.

Şirkete bağlı Lion, Wings ve Batik havayollarında sözleşmeli çalışan 2 bin 600 kişinin bu karardan etkilendiğini kaydeden Prihantoro, bu durumun, başlıca masrafları azaltma ve organizasyonu yeniden yapılandırma çabalarının bir parçası olduğunu ifade etti.

Danang Mandala Prihantoro, şirketin operasyon ve gelir seviyesinde artış olması durumunda ise çalışanlarını öncelikli olarak yeniden işe almayı planladıklarını aktardı.

Lion Air 2 bin 600 kişiyi işten çıkaracak

Yorumlar

Normal ~ 4 yıl önce
Kardesim bunlar normal seyler, ihtiyaci varsa alir yoksa cikartir, anormal olan en ufak birseyde insanlarin saglik sigortalarini bile iptal etmek, maasini bana ver ikramiye alma sen calis ama birsey isteme demek ve bu arada ucus emniyetini direk ilgilendiren saatlerce insanlara mesai yaotirim onlarin dinlenme surelerini kisaltmak, es dost yandasa ATM memur kadrosu yaratmak, ihtiyac olmayan mudurlukler kadrolar yaratmak personele atarim ha hadinizi bilin sukredin ayaklarinda mobbing yapmaktit, iste bu tam bir utanmazliktir ve bunun ornegini gorduk halende gormekteyiz, AR ONEMLI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lion ~ 4 yıl önce
Bu süreci en çabuk atlayacak havayolu şirketi yine Lion air olur diye düşünüyorum. Endonezya nüfusu fazla. Lion air in trafiğinin büyük çoğunluğu zaten ic hatlar üzerine. 2021 temmuza kadar çıkardığı tüm çalışanları tekrar alacak duruma gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000