09 Haziran 2018, Cumartesi 13:30:37

Kuveyt-Trabzon seferleri başladı

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu:"Kuveyt'ten Trabzon'a yaz sezonu boyunca haftada 3 gün devam edecek uçuşlar, Trabzon'da turizmin yükselen bir değer olduğunu göstermektedir"
  • Trabzonlulara hayret ediyorum. Ya tehlikenin farkında değiller ya da para ve rant gözlerini boyamış. Ya arap turistten hangi ülkeye hayır gelmiş. Neden hiçbir avrupa ülkesi bu insanları almıyor? Bunları bir düşünsenize allah için.
  • Neyseki bu arapçıklar diğer şehirlere gelmiyor. Ne güzel işte Trabzonda oturup dursunlar. Başka yerede gitmesinler. Zaten gitselerde kimse istemiyor bunları.
  • Para ve arap sevdalisi hamsicilere yakisani budur :)
  • İşte bu. Bütün araplar Trabzona. Büyük şehirlerde bizlere kalsın. Yağmalayın her tarafı. Atın çöplerinizi yerlere. Batırın oraları. Bizde kendi şehirlerimizde rahat edelim.
  • Araplar geldikçe Trabzon Trabzondakilere ve Yerli Turiste zehir oluyor. Memnun olan küçük suyu Arap Turiste 8 TL ye satan esnaf. Birgün buradanda Boludan ve Yalovadan çekildikleri gibi çekilecekler ve sonu hezimet olacak şehrin.
  • siz hele katar in avrupada neye sahip oldugunu görseniz
  • Çok iyi birşey gibi gözüküyor. Flynas ve Kuveyt.Uçsun bütün araplar Trabzona.Satılmayan birkaç yer kalmıştır onları da satsınlar onlara ki rahat rahat gelip gitsinler...!!!
  • Araplasmaya tam hiz devam.
  • Maşallah Çelebi hepsini kapmış.

Trabzon Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, "Kuveyt'ten Trabzon'a yaz sezonu boyunca haftada 3 gün devam edecek uçuşlar, Trabzon'da turizmin yükselen bir değer olduğunu göstermektedir." dedi.

Kuveyt-Trabzon direkt uçak seferlerinin başlaması dolayısıyla Trabzon Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ni ziyaret eden Ayvazoğlu, Kuveyt'ten gelen turist ve kabin görevlileriyle bir süre sohbet etti.

Ayvazoğlu, burada yaptığı açıklamada, Kuveyt Air Havayollarının Trabzon'a direkt seferlerini başlatmasının turizm sezonu için önemli olduğunu söyledi.

Ayvazoğlu, "Kuveyt'ten Trabzon'a direkt uçuşlar, Kuveyt Air Havayolları ile başlamış bulunmakta. Kuveyt'ten Trabzon'a yaz sezonu boyunca haftada 3 gün devam edecek uçuşlar, Trabzon'da turizmin yükselen bir değer olduğunu göstermektedir. Türk Hava Yolları da bayramdan sonra haftada 3 gün Kuveyt'ten seferlerine başlayacaktır. Ulaşım ağının gelişmesi bizim için son derece önemli." diye konuştu.

"Bu yıl dış hatlarda hedefimiz bin yolcu uçağı"

Ayvazoğlu, Kuveyt'ten Trabzon'a ilk seferde 120 yolcunun geldiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"2017'de dış hatlardan gelen yolcu uçağı sayımız 869'du. Bu yıl hedefimiz bin yolcu uçağı. Bayram sonrasında daha yoğun gerçekleşmesini hedeflediğimiz direkt seferlerle turizm hedeflerimizi tutturmayı planlıyoruz. Trabzon'un geçen yıl 2 milyon 200 bin civarında olan yerli ve yabancı turist sayısını, direkt seferleri ve turist memnuniyetini artırarak bu yıl 3 milyon olarak hedefliyoruz."

Turistlerin memnuniyetini önemsediklerine dikkati çeken Ayvazoğlu, memnuniyet oranı yüksek bir Trabzon hedefi için çalıştıklarını sözlerine ekledi.







Kuveyt-Trabzon seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Hayret ~ 6 yıl önce
Trabzonlulara hayret ediyorum. Ya tehlikenin farkında değiller ya da para ve rant gözlerini boyamış. Ya arap turistten hangi ülkeye hayır gelmiş. Neden hiçbir avrupa ülkesi bu insanları almıyor? Bunları bir düşünsenize allah için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oh güzel ~ 6 yıl önce
Neyseki bu arapçıklar diğer şehirlere gelmiyor. Ne güzel işte Trabzonda oturup dursunlar. Başka yerede gitmesinler. Zaten gitselerde kimse istemiyor bunları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arapseviciler ~ 6 yıl önce
Para ve arap sevdalisi hamsicilere yakisani budur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 6 yıl önce
İşte bu. Bütün araplar Trabzona. Büyük şehirlerde bizlere kalsın. Yağmalayın her tarafı. Atın çöplerinizi yerlere. Batırın oraları. Bizde kendi şehirlerimizde rahat edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARAFİYAT ~ 6 yıl önce
Araplar geldikçe Trabzon Trabzondakilere ve Yerli Turiste zehir oluyor. Memnun olan küçük suyu Arap Turiste 8 TL ye satan esnaf. Birgün buradanda Boludan ve Yalovadan çekildikleri gibi çekilecekler ve sonu hezimet olacak şehrin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arafiyat ~ 6 yıl önce
Kendi düşen ağlamaz. Kucak açtılar bu araplara sonucuna katlanacaklar.
borbet ~ 6 yıl önce
siz hele katar in avrupada neye sahip oldugunu görseniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
satsınlar ~ 6 yıl önce
Çok iyi birşey gibi gözüküyor. Flynas ve Kuveyt.Uçsun bütün araplar Trabzona.Satılmayan birkaç yer kalmıştır onları da satsınlar onlara ki rahat rahat gelip gitsinler...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hersey Arapça ~ 6 yıl önce
Orayı mesken tuttukları aşikar. Ev ilanları bile artık Trabzon'un ilçeleri için Arapça yapılıyor.
SPQ ~ 6 yıl önce
Araplasmaya tam hiz devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shmyo ~ 6 yıl önce
avrupalı geldi de geri mi çevirdik ?
Vatandaş ~ 6 yıl önce
Maşallah Çelebi hepsini kapmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000