22 Mart 2014, Cumartesi 08:50:33

KRALİÇE'NİN UÇAĞI TEKNİK İNİŞ YAPTI

İspanya Kraliçesi Sofia'yı taşıyan uçağın Guatemala'dan dönerken arızalandığı ve Dominik Cumhuriyeti'ne indiği belirtildi.
  • Kraliçe bile A310 a biniyo kaç yıllık uçak helal olsun
  • Teknik iniş ne olaki?
  • "Havada kısa süreli panik yaşandı" cümlesi neden yok bu haberde. Başlık da saha sansasyonel olmalıydı, lütfen biraz daha özen gösterelim.
  • Kraliçe bile airbus kullanıyor siz hala gidin boeing tipi alın. Çalışırken için demiyorum da ilerde çok para sahibi olunca altınıza bir airbus çekersiniz. Hani pilotlukta çok para var ya.

Guatemala'dan dönen Kraliçe Sofia'yı taşıyan Airbus A310 tipi uçağın, inişte frenlemeye yardımcı olan motor parçasının arızalandığı ve Dominik Cumhuriyeti'ndeki Santo Domingo havaalanına teknik iniş yaptığı bildirildi.

Yaklaşık 2 saat süren beklemeden sonra arızası giderilen uçağın tekrar havalandığı ve öğle saatlerinde Madrid'e ulaşacağı açıklandı.

Verilen bilgilerde, benzer bir arızanın 7 Mart'ta Başbakan Mariano Rajoy'u İrlanda'nın başkenti Dublin'e götüren Falcon tipi uçakta da yaşandığı ifade edildi. Birkaç ay önce de Prens Felipe Honduras'a giderken uçağı Dominik Cumhuriyeti'ne teknik iniş yapmış, Brezilya seyahati ise iptal olmuştu.

KRALİÇE'NİN UÇAĞI TEKNİK İNİŞ YAPTI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kraliçe bile A310 a biniyo kaç yıllık uçak helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Teknik iniş ne olaki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok ~ 10 yıl önce
"Havada kısa süreli panik yaşandı" cümlesi neden yok bu haberde. Başlık da saha sansasyonel olmalıydı, lütfen biraz daha özen gösterelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TangoCharlie ~ 10 yıl önce
Kraliçe bile airbus kullanıyor siz hala gidin boeing tipi alın. Çalışırken için demiyorum da ilerde çok para sahibi olunca altınıza bir airbus çekersiniz. Hani pilotlukta çok para var ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000