30 Haziran 2011, Perşembe 07:55:25

KÖRFEZ'E İLK UÇAK...

Edremit Körfezi'ne ilk yurtdışı uçuş Fransa'dan yapıldı. Transavia Hava Yolları'na ait Boeing 737 tipi bir uçak, 153 yolcusuyla Balıkesir- Körfez Havaalanı'na indi...
  • Darisi Amsterdam-Korfez
  • Aman be yaaa.... Sevindim tabiiki. Biraz dalgaya aldim sende inanip üzüldüm yeterince ciddi takdir etmedigim icin... Yazik, anlamadin:):) Tabi ki cok güzel körfez ucuslarinin olmasi. Altinoluk daki yazligima daha kolay ulasma imkanim oluyo yavas yavas....
  • KÖRFEZ başlıklı arkadaşa katılıyorum. Termal turizm için özellikle Norveçli turistlerin geldiği, Norveç'ten charter seferleri yapılacağı söyleniyordu ilk zamanlar. Yavaş yavaş o da olur diye tahmin ediyorum. Bunlar güzel gelişmeler. Ek olarak, bazı Borajet haberlerin de bazı yorumcular Borajet'i kötülese de Körfez halkı Borajet'e sonuna kadar sahip çıktı. Borajet de kışın bile İstanbul, Ankara seferlerini devam ettirdi. Ben hep şunu söyledim, yine söylüyorum Borajet artık Körfez bölgesinin havayolu şirketi olmuş, vatandaş da Borajet'i benimsemiştir. Borajet'in en karlı hattının Körfez olduğu haberlerini hatırlarsınız nitekim. Atatürk'ten de sefer yapılacağı günler gelecektir mutlaka. Yavaş yavaş, her şey bir anda olmuyor.
  • Eskiden bu uçuşları Türk şirketleri yapardı,neoldu bilemiyorum ,özellikle termal turizmi ağırlıklı kuzey ülkelerinden gelinmesi lazım.Neden hala başlamadı acaba?Anlamak çok zor.Tabii İstanbuldan Sabiha Gökçen den sadece BORAJET uçuyor ATATÜRK ten neden sefer yapılmıyor oda muamma..
  • Bırak dalga geçmeyi de biraz takdir etmesini öğren. Takdir etmek de bir erdemdir, tabi sen de varsa.
  • teyyaremiz paris orly meydanından havalanmıştır bilgilerinize
  • acaba fransadan hangi hava alanindan kalis yapildigini ogreebilirmiyiz
  • O kadar mutlu oldum ki bu haberi okuduğuma. Bir an önce Çanakkale Havaalanı da uluslararsı uçuşlara açılmalı. Bu bütün bölgeye yabanci turist akımını başlatacaktır. Bu arada Gazipaşa'ya da yazık ediyoruz. Gazipaşa'nın çalışamasına izin verilse Anamur'a kadar olan bölgeye ciddi bir canlılık gelecektir.
  • Haberi duyunca sevincten gözlerim yasardi:) Almanyadanda düzenli ucus bekliyoruz... Ikinci pist yapilsin. Yeni terminal arti rayli ulasim saglansin. Avrupanin asya ve afrikaya acilan kapisi olucaktir yakin zamanda:):)
  • Bolgeye hayirli olsun. Ne mutlu artik bir cok yere yurtdisindan direkt ulasabiliyoruz.
Edremit Körfezi'ne ilk yurtdışı uçuş Fransa'dan yapıldı. Transavia Hava Yolları'na ait Boeing 737 tipi bir uçak, 153 yolcusuyla Balıkesir- örfez Havaalanı'na indi. Yolcularından 10'u Türk olan uçak, saat 02.40'ta beklenirken 3 saat rötarla 05.40 sıralarında geldi.

Yolcuların gümrük işlemleri, Ayvalık Gümrük Müdürlüğü ve Edremit Pasaport Polisi tarafından yapıldı. Aralarında Cezayir ve Fransız turistlerin de yer aldığı 153 kişi, kalacakları otele götürüldü. Turistlerin bir hafta kalacağı, bundan sonra her hafta yurtdışından düzenli olarak Balıkesir-Körfez Havaalanı'na charter seferleri düzenleneceği belirtildi. Pisti uzatılan ve genişletilen havaalanının uluslararası statüye kavuşmasından sonra yurtdışından ilk uçağın inmesi, bölgedeki turizmcileri umutlandırdı.
Timeturk
 
KÖRFEZ'E İLK UÇAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Darisi Amsterdam-Korfez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aman be yaaa.... Sevindim tabiiki. Biraz dalgaya aldim sende inanip üzüldüm yeterince ciddi takdir etmedigim icin... Yazik, anlamadin:):) Tabi ki cok güzel körfez ucuslarinin olmasi. Altinoluk daki yazligima daha kolay ulasma imkanim oluyo yavas yavas....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KÖRFEZ başlıklı arkadaşa katılıyorum. Termal turizm için özellikle Norveçli turistlerin geldiği, Norveç'ten charter seferleri yapılacağı söyleniyordu ilk zamanlar. Yavaş yavaş o da olur diye tahmin ediyorum. Bunlar güzel gelişmeler. Ek olarak, bazı Borajet haberlerin de bazı yorumcular Borajet'i kötülese de Körfez halkı Borajet'e sonuna kadar sahip çıktı. Borajet de kışın bile İstanbul, Ankara seferlerini devam ettirdi. Ben hep şunu söyledim, yine söylüyorum Borajet artık Körfez bölgesinin havayolu şirketi olmuş, vatandaş da Borajet'i benimsemiştir. Borajet'in en karlı hattının Körfez olduğu haberlerini hatırlarsınız nitekim. Atatürk'ten de sefer yapılacağı günler gelecektir mutlaka. Yavaş yavaş, her şey bir anda olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eskiden bu uçuşları Türk şirketleri yapardı,neoldu bilemiyorum ,özellikle termal turizmi ağırlıklı kuzey ülkelerinden gelinmesi lazım.Neden hala başlamadı acaba?Anlamak çok zor.Tabii İstanbuldan Sabiha Gökçen den sadece BORAJET uçuyor ATATÜRK ten neden sefer yapılmıyor oda muamma..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bırak dalga geçmeyi de biraz takdir etmesini öğren. Takdir etmek de bir erdemdir, tabi sen de varsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
teyyaremiz paris orly meydanından havalanmıştır bilgilerinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
acaba fransadan hangi hava alanindan kalis yapildigini ogreebilirmiyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O kadar mutlu oldum ki bu haberi okuduğuma. Bir an önce Çanakkale Havaalanı da uluslararsı uçuşlara açılmalı. Bu bütün bölgeye yabanci turist akımını başlatacaktır. Bu arada Gazipaşa'ya da yazık ediyoruz. Gazipaşa'nın çalışamasına izin verilse Anamur'a kadar olan bölgeye ciddi bir canlılık gelecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haberi duyunca sevincten gözlerim yasardi:) Almanyadanda düzenli ucus bekliyoruz... Ikinci pist yapilsin. Yeni terminal arti rayli ulasim saglansin. Avrupanin asya ve afrikaya acilan kapisi olucaktir yakin zamanda:):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bolgeye hayirli olsun. Ne mutlu artik bir cok yere yurtdisindan direkt ulasabiliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000