01 Kasım 2016, Salı 12:55:05

Kokpitte fantezi skandalı!

İngiltere’nin British Airways havayolu şirketinde Colin Glover isimli kaptan pilotun kokpitte çekilen seks içerikli fotoğrafları büyük bir skandala yol açtı.
  • Ahh Elizabeth delirmiştir ! Kabuslar görür şimdi :))
  • Türk veyahut Müslüman olsa seyret sen buradaki yorumları. Yorumalara bakıyorum da ahlak yoksunu, dini hüküm düşmanları normalize etmeye çalışmış bu durumu.. Neredeyse övecekler haberi. Zavallı şakşakçılar.
  • dunyanin butun havayollarinda olabilir, tek fark yakalanmamak.
  • Allah belasini versin.
  • Favori dergi
  • Pilvak bakıyor. Talpa mantıdan sonra su böreği gibi yayıldı pestili çıktı. Tatlı'dan sonra belki düzelip lendine gelebilir.
  • Napmış bu jartiyer mi giymiş adam :D
  • Kizil sacli daha hos, 5 dk is biter.
  • Güzelim 77 yi cünup etmiş .
  • nerde bu talpa sendikalar uyuyormu

İngiltere’nin British Airways havayolu şirketinde Colin Glover isimli kaptan pilotun kokpitte çekilen seks içerikli fotoğrafları büyük bir skandala yol açtı. Uçuş sırasında çekildiği iddia edilen fotoğraflar sebebiyle pilot işinden oldu.

Kaptan pilot Colin Glover’ın 11 bin metre yükseklikte içi yolcularla dolu Boeing 777 tipi uçağın kokpitinde çektiği fotoğraflar ortaya çıkınca başı büyük bir derde girdi. Farklı tarihlerde yardımcı pilotun kokpitte olmadığı bir sırada çekilen fotoğraflardan birinde pilot kadın çorabı giymiş halde, diğerinde ise kontrol paneli üzerinde porno bir dergi ile görülüyor. Fotoğraflarda uçağın otomatik pilotta olduğu anlaşılıyor

Söz konusu görüntülerin medyaya sızmasının ardından işine son verilen Colin Glover fotoğraflardaki kişinin kendisi olmadığını iddia ediyor. Söz konusu fotoğrafların simülatörde çekilmiş olduğu kontrol panelinde hiçbir ışığın yanmadığını söyleyenler olduğu gibi ortaya çıkan fotoğraflardan birinde uçaktaki tuvaletin açıkça görüldüğü oysa ki simülatörlerde tuvalet bulunmadığı da ifade ediliyor.

Hakkında soruşturma başlatılan kaptan pilot Colin Glover’ın 26 yıldır British Airways’te çalıştığı, oldukça başarılı bir kariyeri olduğu belirtiliyor. Uzmanlarsa her ne olursa olsun belki de hayatı boyunca uçması yasaklanacak olan pilotun yaptığı iddia edilen eylemin oldukça tehlikeli olduğunu söylüyor.



Kokpitte fantezi skandalı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (101)

kıyamammmm :) ~ 7 yıl önce
Ahh Elizabeth delirmiştir ! Kabuslar görür şimdi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
COOR. ~ 7 yıl önce
Türk veyahut Müslüman olsa seyret sen buradaki yorumları. Yorumalara bakıyorum da ahlak yoksunu, dini hüküm düşmanları normalize etmeye çalışmış bu durumu.. Neredeyse övecekler haberi. Zavallı şakşakçılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayri ~ 7 yıl önce
dunyanin butun havayollarinda olabilir, tek fark yakalanmamak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bel ~ 7 yıl önce
Allah belasini versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
Favori dergi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BA'ya ~ 7 yıl önce
Pilvak bakıyor. Talpa mantıdan sonra su böreği gibi yayıldı pestili çıktı. Tatlı'dan sonra belki düzelip lendine gelebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xc ~ 7 yıl önce
Napmış bu jartiyer mi giymiş adam :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoşuna ~ 7 yıl önce
mı gitti pampa. :))
Can ~ 7 yıl önce
Kizil sacli daha hos, 5 dk is biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heyt! ~ 7 yıl önce
Güzelim 77 yi cünup etmiş .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vvv ~ 7 yıl önce
nerde bu talpa sendikalar uyuyormu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000