10 Nisan 2022, Pazar 09:11:09

Kaşıkçı dosyası kapandı... Hac ve umre uçuşları başlıyor

Suudi Arabistan ile Türkiye arasındaki gazeteci Cemal Kaşıkçı gerginliğinden dolayı iflasın eşiğine gelen turizm ve hac umre sektörü, Suudi Arabistan'ın kutsal topraklara olan ambargoyu kaldırmasıyla rahat bir nefes aldı.
  • müslümanım ama şeytan taşlama nedir arkadaş? saçma böyle hac vazifesi olmaz. çocuk oyuncağı resmen. taşlarıda parayla alıyoruz bak bak.
  • الثقة في اللة ALLAHA INANCIMIZ TAM IN GOD WE TRUST El hamdoelelah
  • Oralara gittiginizde Allahim sizi insallah cennetine alir orada kalirsiniz, bu hasretlikte biter, kalanlara uzulmeyin biz haketmedik bu zavalli yeryuzunde ac susuz cile cekecagiz ne yapalim
  • ELHAMDÜLİLLAHURABBÜLALEMİN
  • Kutsal topraklar ve şeytan taşlamalar 10 bin dolar gider herhalde.O paraları buradaki ihtiyacı olan Müslüman kardeşlerine harcasa daha çok sevap kazanmazmı amcalarımız teyzelerimiz.
  • Kaşıkçı olayında Türkiye üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Sözde çok hümanist avrupalılar amerikalılar kınamakla yetindiler, Türkiyeyi yalnız bıraktılar. Türkiye de en doğru hamleyi yaparak aradan çekildi. Bu konunda Türkiyeyi eleştiren ard niyetlidir.
  • Kasa bos nasilsa Hukumete para lazim . Cok guzel harrketler bunlar yine becerdiler
  • Taşların tanesi 5 dolar , 10 taş 50 dolar.. Şeytanın aklına bile gelmezdi . Şeytan da salak ya , taşı yemek için orada duracak gelen taşlara hedef olacak. İşte marketing olayı.A330 da hazır .Dönüşte bol bol arıtılmış deniz suyu taşıyacak. Antalya'dan sebze meyve taşınsa daha iyi olmaz mıydı ?
  • Geri vitesin krali bunlar. Yaziklar olsun.
  • hadi gözün aydın 330 filo :) zaten amerikaya fln gidip napcaktık bol bol cidde medine kitlerler artık

Suudi Arabistan ile Türkiye arasındaki gazeteci Cemal Kaşıkçı gerginliğinden dolayı iflasın eşiğine gelen turizm ve hac umre sektörü, Suudi Arabistan'ın kutsal topraklara olan ambargoyu kaldırmasıyla rahat bir nefes aldı.

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesine tepki gösteren AK Parti hükümetiyle başlayan gerginlik, hac ve umre ambargosuna dönüşmüştü. Suud yöetimi, iktidarın geri adım atması ve Kaşıkçı dosyasını kapatmasının ardından yasağı kaldırdı.

Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığı’nın, aşı yaptırmamış hacı adaylarının ve ziyaretçilerin her türlü vize ile Suudi Arabistan'a girişlerine izin verileceği bilgisi turizm ve hac umre malzemeleri satan sektörde sevinçle karşılandı.

KISITLAMALAR KALDIRILDI

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi ve Burkon Turizm Genel Müdürü Hasan Eker, “Suudi Arabistan hac ve umre için kısıtlamalarını kaldırdı. Bu yıl için Hac kararı çıktı. Suudi Arabistan bu yıl bir milyon hacı adayını kabul edecek. İki yıldır iş yapamayan hac-umre acentalarımız için memnuniyet verici bir gelişme. Sektörümüz için hayırlı olsun” dedi.

Eker açıklamasının sonunda Umre içinde Hac sonrasında iznin çıkacağını ve bu müjdeyi de Hac tarihine kadar vermeyi umduklarını söyledi.

Kaşıkçı dosyası kapandı... Hac ve umre uçuşları başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Seytanun Avukatı ~ 2 yıl önce
müslümanım ama şeytan taşlama nedir arkadaş? saçma böyle hac vazifesi olmaz. çocuk oyuncağı resmen. taşlarıda parayla alıyoruz bak bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IN GOD WE TRUST ~ 2 yıl önce
الثقة في اللة ALLAHA INANCIMIZ TAM IN GOD WE TRUST El hamdoelelah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Araplasmis Turkler ~ 2 yıl önce
Oralara gittiginizde Allahim sizi insallah cennetine alir orada kalirsiniz, bu hasretlikte biter, kalanlara uzulmeyin biz haketmedik bu zavalli yeryuzunde ac susuz cile cekecagiz ne yapalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 2 yıl önce
ELHAMDÜLİLLAHURABBÜLALEMİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 2 yıl önce
Kutsal topraklar ve şeytan taşlamalar 10 bin dolar gider herhalde.O paraları buradaki ihtiyacı olan Müslüman kardeşlerine harcasa daha çok sevap kazanmazmı amcalarımız teyzelerimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru karar ~ 2 yıl önce
Kaşıkçı olayında Türkiye üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Sözde çok hümanist avrupalılar amerikalılar kınamakla yetindiler, Türkiyeyi yalnız bıraktılar. Türkiye de en doğru hamleyi yaparak aradan çekildi. Bu konunda Türkiyeyi eleştiren ard niyetlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr.B ~ 2 yıl önce
Adamı erittiler lan ERİTTİLER
Mr.B ye ~ 2 yıl önce
Ne yapalım yani? Savaş mı ilan edelim. avrupalılar adam olsaydı da Türkiyeyi destekleyip suudilere yaptırım yapsalardı. Kınamakla yetindiler. Türkiye bu konuda çok doğru ve akıllıca bir karar vermiştir. Bakmayın buradaki trol sürüsüne.
Sasirdikmi ? ~ 2 yıl önce
Kasa bos nasilsa Hukumete para lazim . Cok guzel harrketler bunlar yine becerdiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şeytan işi ~ 2 yıl önce
Taşların tanesi 5 dolar , 10 taş 50 dolar.. Şeytanın aklına bile gelmezdi . Şeytan da salak ya , taşı yemek için orada duracak gelen taşlara hedef olacak. İşte marketing olayı.A330 da hazır .Dönüşte bol bol arıtılmış deniz suyu taşıyacak. Antalya'dan sebze meyve taşınsa daha iyi olmaz mıydı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 2 yıl önce
Geri vitesin krali bunlar. Yaziklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 2 yıl önce
hadi gözün aydın 330 filo :) zaten amerikaya fln gidip napcaktık bol bol cidde medine kitlerler artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmza atıyoruz ~ 2 yıl önce
330 ekiplerimize geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun (Kabil marekeş dakka taşkent git gele devam)77 cilerede ayda 3 er hayırlı ugurlu olsun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000