03 Haziran 2018, Pazar 14:23:22

"Kaş Havalimanı ile daha büyük pay alacak"

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Kemal Çelik, Kaş’ta vatandaşlarla buluştu. Kaş’ın turizm ve tarım ağırlıklı bir kalkınma gerçekleştireceğinin altını çizen Çelik, “Batı Akdeniz Havalimanı ile Antalya kalkınmada büyük bir hamle yapacaktır” dedi.
  • Bizim eve bir havalimanı lütfenn
  • Dünyanın en verimli topraklarını çukurovayı bitirdiler şimdidide Türkiyenin Cennet köşelerinden olan kaşı cehenneme çevirecekler
  • Dalaman havalimanindan deniz ucagi ile aktarmayla tasisinlar yolculari cok zor geliyorsa yol
  • kaş ve civarında otel yapacak yer yok ki hangi turist artışı olacak, heryer dağ dik yamaç. Orada öyle bir potansiyel yok.Demre finike kumluca, heryer sera, adeta naylon denizi nerdeyse toprak görünmüyor. Bu kadar seranın ilacı hormonu gübresi nereye gidiyor, tabiki denize.denizin rengi bile farklı buralarda.turizm hiçbir zaman kemer veya alanya gibi olamaz buralarda. Meyve sebze uçakla ihraç olacakmış, portakal nar mevsimininde 50 kuruşa alan yok, sebze desen öyle, para etrmiyor.bir de uçak kargo ücreti eklenecek nereye satacaksınız? kumlucadan kaş havaalanı 1,5 saat, antalya havaalanı da 1,5 saat ,satabiliyorsanız antalyadan gönderin meyve sebzeyi.yıllardır antalyada yaşarım daha havaalanına mal götüren bir sebze meyve kamyonu görmedim. Büyük havaalanı işlemez burada, üstelik arazi yok.ayrıca burası sürekli rüzgar alan çok türbülanslı etrafı yüksek dağlarla çevrili bir yer, inene kadar uçaktaki yolcu fatiha okur o rüzgarı ve türbülansı yediğinde. Özel jet ve helikopter olabilir
  • kaş a havaalanı projesi gerçekten bölgenin kalkınmasına ve turizm alanında bölgenin dünya turizmine açılmasına tahmin edielnin çok ötesinde katkı sağlar. bu sayede dünyanın 2. uzun kumsalı (18 km uzunluğunda )patarada bir günde 1 milyon kişinin aynı anda denize girmesi sağlanabilir. milletvekili adayımız kemal çelikin bu bölgeye gereken desteği vereceğine inancımız tamdır.
  • 30 yıl sonra yapılır tahminim kaçıncı seçim vaadi hatırlayan varmı her kaşa demreye yolu düşen siyasetçi seçimden seçime aklına havaalanı projesi geliyor galiba ...
  • Anafartalar grup komutanlığı size ve rütbenize fazla gelmez mi. Az bile gelir diye cevaplamış atam. Memleket atamdan sonra onun maskesini takip senelerce yan gelip yatanlarla dolu. Gerçek atatürkçüler yıkanlar değil daima birşeyler yapanlardır diye düşünüyor insan. O kadar çok yapılacak şey var ki çünkü.
  • Yapandan değil yikandan kork. Herşeye aynı teraneyle karşı çıkanlar ne yapacakmış acaba bilen var mı.
  • Havaalanından önce zKaş ve çevresi için sağlam kontroller yapacak bir yetkili kurum ve doğayla uyumlu sınırlı inşaat için imar düzenlemesi yapılmalı. Bunlar gerçekleştirilmeden havaalanı açılmamalı. Hedef az ama yüksek gelirli turist olmalı. İtalya'da Amalfi kıyıları örnek alınabilir.
  • Dünyada daha güzel bir yer nerede var? Sorusunun cevabı “hiç bir yerde” eee o halde gitmekte varsın biraz zahmetli olsun ki; zahmetli de değil, son derece zevkli. Ellemeyin, harfiyat yapacağız diye; KAYA MEZARLARINI YAĞMALAMAYIN. Orası başka bir coğrafya, lütfen elleşmeyin, bırakın biraz bakir kalsın. Saygılar.

 AK Parti Antalya Milletvekili adayı Kemal Çelik, Kaş’ta vatandaşlarla buluştu. Kaş’ın turizm ve tarım ağırlıklı bir kalkınma gerçekleştireceğinin altını çizen Çelik, “Batı Akdeniz Havalimanı ile Antalya kalkınmada büyük bir hamle yapacaktır” dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Kemal Çelik, 24 Haziran seçim çalışmalarına Kaş İlçesi'nde devam etti. Kaş 'ta İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ve Belediye Başkanı Halil Kocaer ile bir araya gelen Çelik sırasıyla Yeniköy Mahallesi, Hacıoğlan Mahallesi, Gökçeören Mahallesi, Sarıbelen Mahallesi, Bezirgan Mahallesi, İkizce Mahallesi, Çayköy Mahallesi ve son olarak Elmalı Mahallesinde hemşerileriyle buluştu.

"Kaş turizmden daha fazla pay alacak"
Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ve yeni dönemde AK Parti'nin izleyeceği politika ile ilgili konuşmalar yapan Çelik vatandaşlara Kaş Bölgesi'nin turizm ve tarım yoğunluklu bir kalkınma gerçekleştireceği hakkında bilgiler verdi. Bu çerçevede Kaş'ta önümüzdeki yıllarda yapılacak Batı Akdeniz Havalimanı'nın sağlayacağı katkıların çok önemli olduğuna vurgu yapan Çelik, "Batı Akdeniz havalimanının açılmasıyla birlikte Kumluca, Finike, Demre ve Kaş'ta yeni turizm tesislerinin açılması sağlanacak ve hemşehrilerimiz turizmden daha fazla pay alacak. Ayrıca Batı Akdeniz Havalimanı kargo taşımacılığına da hizmet verecek ve Antalya'da üretilen sebze ve meyveler kargo uçaklarıyla birkaç saat içerisinde hedeflenen ülkelere ulaştırılacak. Bu da Antalya'da ihracatın artmasına, dolayısıyla üretimin de artması ile halkımızın tarımdan daha fazla pay almasını sağlayacaktır. Kısacası Batı Akdeniz Havalimanı ile Antalya kalkınmada büyük bir hamle yapacaktır." dedi.

Çelik, Kaş'ta son durak olarak Üzümlü'de vatandaşlarla bir araya gelerek iftarını yaptı. 

"Kaş Havalimanı ile daha büyük pay alacak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

.. ~ 6 yıl önce
Bizim eve bir havalimanı lütfenn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 6 yıl önce
Dünyanın en verimli topraklarını çukurovayı bitirdiler şimdidide Türkiyenin Cennet köşelerinden olan kaşı cehenneme çevirecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hbr ~ 6 yıl önce
Dalaman havalimanindan deniz ucagi ile aktarmayla tasisinlar yolculari cok zor geliyorsa yol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık etmeyin ~ 6 yıl önce
kaş ve civarında otel yapacak yer yok ki hangi turist artışı olacak, heryer dağ dik yamaç. Orada öyle bir potansiyel yok.Demre finike kumluca, heryer sera, adeta naylon denizi nerdeyse toprak görünmüyor. Bu kadar seranın ilacı hormonu gübresi nereye gidiyor, tabiki denize.denizin rengi bile farklı buralarda.turizm hiçbir zaman kemer veya alanya gibi olamaz buralarda. Meyve sebze uçakla ihraç olacakmış, portakal nar mevsimininde 50 kuruşa alan yok, sebze desen öyle, para etrmiyor.bir de uçak kargo ücreti eklenecek nereye satacaksınız? kumlucadan kaş havaalanı 1,5 saat, antalya havaalanı da 1,5 saat ,satabiliyorsanız antalyadan gönderin meyve sebzeyi.yıllardır antalyada yaşarım daha havaalanına mal götüren bir sebze meyve kamyonu görmedim. Büyük havaalanı işlemez burada, üstelik arazi yok.ayrıca burası sürekli rüzgar alan çok türbülanslı etrafı yüksek dağlarla çevrili bir yer, inene kadar uçaktaki yolcu fatiha okur o rüzgarı ve türbülansı yediğinde. Özel jet ve helikopter olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gürol akcabelen ~ 6 yıl önce
kaş a havaalanı projesi gerçekten bölgenin kalkınmasına ve turizm alanında bölgenin dünya turizmine açılmasına tahmin edielnin çok ötesinde katkı sağlar. bu sayede dünyanın 2. uzun kumsalı (18 km uzunluğunda )patarada bir günde 1 milyon kişinin aynı anda denize girmesi sağlanabilir. milletvekili adayımız kemal çelikin bu bölgeye gereken desteği vereceğine inancımız tamdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cerlerli ~ 6 yıl önce
30 yıl sonra yapılır tahminim kaçıncı seçim vaadi hatırlayan varmı her kaşa demreye yolu düşen siyasetçi seçimden seçime aklına havaalanı projesi geliyor galiba ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ataturke sormuşlar ~ 6 yıl önce
Anafartalar grup komutanlığı size ve rütbenize fazla gelmez mi. Az bile gelir diye cevaplamış atam. Memleket atamdan sonra onun maskesini takip senelerce yan gelip yatanlarla dolu. Gerçek atatürkçüler yıkanlar değil daima birşeyler yapanlardır diye düşünüyor insan. O kadar çok yapılacak şey var ki çünkü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru karar ~ 6 yıl önce
Yapandan değil yikandan kork. Herşeye aynı teraneyle karşı çıkanlar ne yapacakmış acaba bilen var mı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beton ~ 6 yıl önce
Demek medeniyete uzak beyinler böyle çalışıyor. Sayenizde Türkiye beton yığını oldu. Ama ne acıdır ki siz farkında değilsiniz. Az kaldı bekleyin. 24 Hazirandan sonra farkına varacaksınız.
Betona ~ 6 yıl önce
Avrupalı tabi istemez birşey yapılmasını. El değmemiş doğada adamlar gelsin 1 haftalık maaşlarıyla burada 1 ay kral gibi yaşasınlar. Biz sadece tarım yapalım. Onlar bize kibrit kutusu kadar birşey satsın. Bizde karşılığında 1 gemi dolusu tarım ürünü satalım. O dediğin eskidendi beton kardeş. Alman ağzıyla buralarda konuşma. Almana kalsak buralarda bir çivi çakılmaz. Sen git onların yalakaligini yapmaya devam et. Bu ağız onların ağzı çünkü. Onu yapma bunu yapma şunu yapma hep yeşil nedeniyle.. ne çok yeşile merakliymissiniz. Omrunuzde 1 ağaç dikmisliginiz yokken..
Yolcu ~ 6 yıl önce
Havaalanından önce zKaş ve çevresi için sağlam kontroller yapacak bir yetkili kurum ve doğayla uyumlu sınırlı inşaat için imar düzenlemesi yapılmalı. Bunlar gerçekleştirilmeden havaalanı açılmamalı. Hedef az ama yüksek gelirli turist olmalı. İtalya'da Amalfi kıyıları örnek alınabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüsto ~ 6 yıl önce
Dünyada daha güzel bir yer nerede var? Sorusunun cevabı “hiç bir yerde” eee o halde gitmekte varsın biraz zahmetli olsun ki; zahmetli de değil, son derece zevkli. Ellemeyin, harfiyat yapacağız diye; KAYA MEZARLARINI YAĞMALAMAYIN. Orası başka bir coğrafya, lütfen elleşmeyin, bırakın biraz bakir kalsın. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000