26 Haziran 2013, Çarşamba 07:58:37

KARŞILIKLI SEFERLER İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Selanik, İstanbul ve Trabzon arasında karşılıklı uçak seferleri için çalışma başlatıldı. Organizasyonu destekleyen Selanik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mihael Zorpidis, iki ülke arasında turizmi geliştirmeyi amaçladığını söyledi.
  • tahmin e ,güldürdün beni bir zamanlar bi tipleme vardı kıllanan adam diye onu hatırlattın bana :))
  • Trabzon dan Yunanistana göçmüş Rumların torunları her yaz sezonu babavatanlarını ziyarete gelmektedirler.Lakin Yunanlıların krizi henüz nihayete ermediği ve süreceği varsayıldığında bu tasarının rantıbıl olmadığı,mevcut düzenin işleyeceği anlaşılabilir.
  • Bunda da mutlaka bir Siyasi olay var,Mutlaka YUNAN lıların İstanbul üzerinden Trabzon a O müthiş hayallerinin bir oyunu derim ben buna,Yine mutlaka bir çıkarları vardır.Neden Yunanistan dan İstanbul a buradan Trabzon a.!!! ??

Selanik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mihael Zorpidis, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Suat Hacısalihoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ülkesinde İstanbul'un daha çok tanındığını ifade eden Zorpidis, Trabzon'un daha çok tanıtılması gerektiğine işaret etti.

Turizmin gelişmesi için havayolu bağlantısının önemli olduğunu vurgulayan Zorpidis, " Selanik, İstanbul ve Trabzon arasında uçak seferlerinin başlatılması için çalışıyoruz. Yunanistan ile Türkiye arasında kültür turizmini geliştirirsek ekonomik gelişmeye de katkı sağlanır." dedi.

Yunanistan'da ekonomik anlamda fırsatlar ortaya çıktığını, Trabzon iş dünyasını bu fırsatlardan yararlanmaya davet eden Zorpidis, "Bizim ülkemizdeki kriz ciddi yatırım fırsatlarına oluşturdu." şeklinde konuştu.

TTSO Başkanı Hacısalihoğlu, bir çok ülke ile olduğu gibi Yunanistan da avala Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği içinde olduklarını söyledi. Selanik Ticaret ve Sanayi Odası ile de çalışmaktan mutlu olacaklarını belirten Hacısalihoğlu, "Turizmi geliştirmeyi bizde arzu ediyoruz. bu nedenle Selanik, İstanbul ve Trabzon arasındaki karşılıklı uçak seferlerinin her iki ülkenin turizmini hareketlendireceğini düşünüyorum." dedi. (Zaman)

KARŞILIKLI SEFERLER İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Yorumlar

.. ~ 11 yıl önce
tahmin e ,güldürdün beni bir zamanlar bi tipleme vardı kıllanan adam diye onu hatırlattın bana :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
Trabzon dan Yunanistana göçmüş Rumların torunları her yaz sezonu babavatanlarını ziyarete gelmektedirler.Lakin Yunanlıların krizi henüz nihayete ermediği ve süreceği varsayıldığında bu tasarının rantıbıl olmadığı,mevcut düzenin işleyeceği anlaşılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tahmin !! ~ 11 yıl önce
Bunda da mutlaka bir Siyasi olay var,Mutlaka YUNAN lıların İstanbul üzerinden Trabzon a O müthiş hayallerinin bir oyunu derim ben buna,Yine mutlaka bir çıkarları vardır.Neden Yunanistan dan İstanbul a buradan Trabzon a.!!! ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
Ya kardeşim gelen adam farklı aktarma ile gene geliyor sanki.Söyler misin bana uçak seferi ile nasıl bir oyun yapabilirler sence? :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000