21 Nisan 2018, Cumartesi 15:50:25

Kadri Samsunlu Londra'da 3. havalimanını anlattı

İGA, İstanbul Yeni Havalimanı’nda bulunacak otelin işletmesi için, Londra merkezli otel grubu YOTEL ile anlaştı. Otel anlaşması için Londra’da bulunan İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı H. Kadri Samsunlu, İngiltere’nin önemli haber kanallarından Sky News stüdyolarına konuk oldu.
  • Once devlete kira odemeye baslayin da GDP ye katkisini sonra hesaplariz.
  • Demeki ingiltereden kredi alındı Türkiyenin altınları ingilterede çünkü tutuluyor İnsallah Gadafi gibbi olmaz sonumuz
  • Acaba seçimlerden sonra mı 3.limanın adı benli olucak “Yeni Atatürk”
  • Havalamini otelinde kalan yolcu varlikli yolcudur Shreton yada Hilton grubunda kalmak ister, anlasilan sirketin hicbir guruba bagliligi yok bu yuzden varlikli yolcu business yolcusunu kaciran bir grup ile hotel anlastmasi yapiliyor
  • Bir havalimanı yaparak gsmh'ye bu kadar katkı sağlanıyorsa o ülkede ekonomi, sanayi, üretim, ihracat vs iyi denilebilir mi ? Katma değerli üretim yapıp ihraç edemedikçe, ithalat rekoru kırıldıkça ne yapsanız boş. Oralarda bunları anlatarak ancak kendinizi daha da komik duruma düşürürsünüz.
  • Acabs ingiltere bizi kiskaniyormu ey ingiltere sen kimsin ya

İGA, İstanbul Yeni Havalimanı’nda bulunacak otelin işletmesi için, Londra merkezli otel grubu YOTEL ile anlaştı. Otel anlaşması için Londra’da bulunan İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı H. Kadri Samsunlu, İngiltere’nin önemli haber kanallarından Sky News stüdyolarına konuk oldu.

İngiltere’de 2018 yılının haber kanalı seçilen Sky News’ta Ian King’in sunduğu prime timeda (televizyonların en çok izlendiği zaman dilimi) yayımlanan Business News programında, İstanbul Yeni Havalimanı anlatıldı.

Programa projeyi överek başlayan Ian King, İstanbul’un yeni havalimanı ile bir havacılık merkezi olacağının altını çizdi. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin etkili çalışmalarının sonuçlarını verdiğini vurgulayan King, İstanbul Yeni Havalimanı’nın sahip olacağı özellikleriyle Dubai ve Abu Dabi havalimanlarına rakip olduğunu belirtti. King, ayrıca İstanbul Yeni Havalimanı’nın tüm fazlarının tamamlanması ile 200 milyon yolcuya hizmet vereceğini de aktardı.

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü H. Kadri Samsunlu programda, İstanbul Yeni Havalimanı’nın yapımına ilişkin de bilgiler vererek “Türkiye’nin neden yeni bir havalimanına ihtiyaç duyduğuna” ilişkin görüşlerini aktardı. İstanbul Yeni Havalimanı yatırımının Türkiye ekonomisine getirileri hakkında bilgiler paylaşan Samsunlu, İstanbul Yeni Havalimanı’nın Gayri Safi Milli Hasıla’ya yaklaşık yüzde 5 gibi önemli bir katkı yapacağının da altını çizdi.

İstanbul’un doğu ve batının sentezi olduğunu aktaran H. Kadri Samsunlu, Türk Hava Yolları’nın gelişmesi ile birlikte 5 kıtadan tüm yolcuların İstanbul’u kolaylıkla görmeye geleceğini öngördüklerini belirtti. Samsunlu ayrıca metronun da Londra Heathrow Airport’da olduğu gibi şehir merkezi ve İstanbul Yeni Havalimanı arasında kolay ulaşımı sağlamak adına tasarlandığını sözlerine ekledi.

Kadri Samsunlu Londra'da 3. havalimanını anlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Kira ~ 6 yıl önce
Once devlete kira odemeye baslayin da GDP ye katkisini sonra hesaplariz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Londra ~ 6 yıl önce
Demeki ingiltereden kredi alındı Türkiyenin altınları ingilterede çünkü tutuluyor İnsallah Gadafi gibbi olmaz sonumuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3. Liman ~ 6 yıl önce
Acaba seçimlerden sonra mı 3.limanın adı benli olucak “Yeni Atatürk”

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mba USA ~ 6 yıl önce
Havalamini otelinde kalan yolcu varlikli yolcudur Shreton yada Hilton grubunda kalmak ister, anlasilan sirketin hicbir guruba bagliligi yok bu yuzden varlikli yolcu business yolcusunu kaciran bir grup ile hotel anlastmasi yapiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik olmayın ~ 6 yıl önce
Bir havalimanı yaparak gsmh'ye bu kadar katkı sağlanıyorsa o ülkede ekonomi, sanayi, üretim, ihracat vs iyi denilebilir mi ? Katma değerli üretim yapıp ihraç edemedikçe, ithalat rekoru kırıldıkça ne yapsanız boş. Oralarda bunları anlatarak ancak kendinizi daha da komik duruma düşürürsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ötesi ~ 6 yıl önce
O zaman böyle 4 tane Havaalani yaptigimizda %20 ettigine göre, yirttik demektir. Artik 80 milyonun ayagi yere basmaz. 365x24 ucariz. Sadece AB degil bütün Dünya kiskancliktan catlar mi, patlar mi bilinmez..Bu nasil bir kafa. Havaalani yaparak GSMH yi yükseltmeye calisan baska bir ülke kaldi mi Dünyada.
fiyatlar ucacak ~ 6 yıl önce
yapilmasin demiyorum yapilsin. ama gidisata gore gerek havalimanindaki fiyatlar, gerek ucak biletleri fiyatlari oldukca pahali olacak gibi... daha acilmadan bakiyorum da bu sene yazin ucak biletleri fiyatlari tavana vurdu. temmuz ayinda manchester istanbul 460 paunda cikti simdiden...yolcu olarak beni ilgilendiren en buyuk etken bilet fiyatlari....150 paundluk hatta 460 paund vermek butceyi deliyor...
Fiyat ~ 6 yıl önce
Manchester Istanbul Ucak fiyatlarinin pahali olmasinin 3. Havaalani insaatiyla ne alakasi var.
Ruhsuz adam ~ 6 yıl önce
Acabs ingiltere bizi kiskaniyormu ey ingiltere sen kimsin ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000