25 Ağustos 2019, Pazar 18:07:47

Kabin memuru için yazdıkları olay oldu!

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu özel bir havayolu şirketiyle gerçekleştirdiği seyahat sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tepkiye neden oldu.
  • hülyadan sonra kalça basenden bahsetmesi ne kadar enteresan:) tabii varoş kültür seviyesi de yaptığı yoruma eşdeğer.Kadınlarımızı küçük gören zavallı zihniyet
  • ŞİMDİ KAYA SENDEN O BURUNLA TEK KOLTUK ÜCRETİ ALIYOLAR, SESİNİ KES BURNUNU ÖRT !!!
  • Hosteslerde fiziksel anlamda bazı kriterlerin aranması hem güvenlik hemde görsel açıdan önemli. Uyarı ve eleştri bu şekilde olmasaydı daha iyi olurdu. Reklamın iyisi kötüsü olmaza çok iyi bir örnek. Umarım herkes bir hisse çıkarır.
  • Gel gör 10 dönüm
  • Kaya (bey)sanirim evinizde ayna yok :)))).
  • Hosteslerin servisine samimiyetine güler yüzüne bakarım bana ne kilosundan boyundan
  • Kimse kusura bakmasin boy kilo indexine bagli kalinmali pilot da kendine bakmali kabin ekibi de..kilosu fazla olanlar ucmamali cok net bu.. guzellik olarak degil emerg aninda rahat hareket edemez..bence adamin uslubu yanlis ama demek istedigi dogru..
  • Kaya bey oğlunuz için bence 2 koltuk alın ancak sığar, bir de önünüzdeki koltuğu da satın alın burnunuz öndeki yolcunun koltuğuna değmesin de
  • Senin burnunun sığdığı yere herkesin kalçası sığar bence.
  • Boy kilo oranina uyduktan sonra kimsenin ucmasinda bir engel yok. gorunen yerde dovme , yara izi vs olmasi disinda, bazi sirketlerde bu kriterler var. Kabin memuru emniyet icin ucaktadir, keyiften veya servis icin degil, zorunlu olmasa bir cok low cost firmasi cok daha az kabin ekibiyle ucardi ancak mumkun degil cunku belli ucaklarda belli sayida kabin memuru bulunmasi gerekiyor. Kendisinden beklenen acil durumlara mudahale edebilmesinde bir engel bulunmayan herkes kabin memurlugu yapabilir farkli sirketlerin farkli kriterlerine uyduktan sonra. buna dogum yapan anneler, 50sine merdiven dayamis insanlar (hatta yurtdisinda 90ina kadar,bkz Amerika) dahil. Sen ve bu kaya cilingiroglu gibi mahlukatlar da hala oksijen israfina sebep oluyor kimi kabin memurlari size gore koridora zor sigarken... onu ne yapicaz? siz insanliga kulliyen zararsiniz, koridora (guya) zor sigan bir kabin memurunun kimseye zarari yok. teebiyesiz mahlukatlar!!!

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu özel bir havayolu şirketiyle gerçekleştirdiği seyahat sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tepkiye neden oldu.

Çilingiroğlu uçak yolculuğundan sonra kullandığı firmanın adını yazarak "Bodrum-Sabiha Gökçen hattında bir hostes vardı kalçası koridora sığmıyordu'' yorumunda bulundu.

Bir kadının bedeni üzerinden böyle bir yorum yapan Çilingiroğlu'na sosyal medyada eleştiri yağdı. Takipçileri bu çirkin yorum sonrası "İnsanları böyle bedensel görünüşü ile ifade edecek kadar sığsın" diyerek Çilingiroğlu'nu eleştirdi.

Çilingiroğlu, kısa sürede tartışma yaratan tweeti tepkiler sonrası sildi.

İşte olay yaratan o tweet:

Kabin memuru için yazdıkları olay oldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (89)

JAR ~ 5 yıl önce
hülyadan sonra kalça basenden bahsetmesi ne kadar enteresan:) tabii varoş kültür seviyesi de yaptığı yoruma eşdeğer.Kadınlarımızı küçük gören zavallı zihniyet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMRE ~ 5 yıl önce
ŞİMDİ KAYA SENDEN O BURUNLA TEK KOLTUK ÜCRETİ ALIYOLAR, SESİNİ KES BURNUNU ÖRT !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ'li ~ 5 yıl önce
Hosteslerde fiziksel anlamda bazı kriterlerin aranması hem güvenlik hemde görsel açıdan önemli. Uyarı ve eleştri bu şekilde olmasaydı daha iyi olurdu. Reklamın iyisi kötüsü olmaza çok iyi bir örnek. Umarım herkes bir hisse çıkarır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen bir de CAİ'ye ~ 5 yıl önce
Gel gör 10 dönüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Parajumppilot ~ 5 yıl önce
Kaya (bey)sanirim evinizde ayna yok :)))).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seli ~ 5 yıl önce
Hosteslerin servisine samimiyetine güler yüzüne bakarım bana ne kilosundan boyundan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 5 yıl önce
Kimse kusura bakmasin boy kilo indexine bagli kalinmali pilot da kendine bakmali kabin ekibi de..kilosu fazla olanlar ucmamali cok net bu.. guzellik olarak degil emerg aninda rahat hareket edemez..bence adamin uslubu yanlis ama demek istedigi dogru..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaya’nın oğlu ~ 5 yıl önce
Kaya bey oğlunuz için bence 2 koltuk alın ancak sığar, bir de önünüzdeki koltuğu da satın alın burnunuz öndeki yolcunun koltuğuna değmesin de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaya Burungiloğlu ~ 5 yıl önce
Senin burnunun sığdığı yere herkesin kalçası sığar bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
capsiz ~ 5 yıl önce
Boy kilo oranina uyduktan sonra kimsenin ucmasinda bir engel yok. gorunen yerde dovme , yara izi vs olmasi disinda, bazi sirketlerde bu kriterler var. Kabin memuru emniyet icin ucaktadir, keyiften veya servis icin degil, zorunlu olmasa bir cok low cost firmasi cok daha az kabin ekibiyle ucardi ancak mumkun degil cunku belli ucaklarda belli sayida kabin memuru bulunmasi gerekiyor. Kendisinden beklenen acil durumlara mudahale edebilmesinde bir engel bulunmayan herkes kabin memurlugu yapabilir farkli sirketlerin farkli kriterlerine uyduktan sonra. buna dogum yapan anneler, 50sine merdiven dayamis insanlar (hatta yurtdisinda 90ina kadar,bkz Amerika) dahil. Sen ve bu kaya cilingiroglu gibi mahlukatlar da hala oksijen israfina sebep oluyor kimi kabin memurlari size gore koridora zor sigarken... onu ne yapicaz? siz insanliga kulliyen zararsiniz, koridora (guya) zor sigan bir kabin memurunun kimseye zarari yok. teebiyesiz mahlukatlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000