03 Temmuz 2015, Cuma 11:18:24

İzmir-Zürih seferleri başladı

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan, İsviçre’nin ulusal havayolu şirketi SWISS’in düzenlediği Zürih uçuşları başladı. İzmir ve Zürih arasında haftada üç gün karşılıklı direkt seferler gerçekleşecek.
  • Lufthansa groupun izmire çok daha fazla değer verdiği aşikar. Birde frankfurt seferlerine başlarsa güzel olacak bağlantılar açısından.
  • Lufthansa, Swiss artik kendini kurtarmak icin hersey deniyor. Lufthansada egitime 2017-2018 baslicam.DLR ve Interview gectim.Yas 25! Fo olana kadar 31-32 .Firmanin durumun cok kötü. Almanlar bile türk hava yollarina girmye bakiyor. Okadarda kötülemeyin bence türk sirketini ;)
  • Oh be hele şükür en çokda biz Uşaklı'ların işine yarayacak. Teşekkürler Swiss
  • Lufthansa grubu Izmir e THY den daha fazla önem veriyor. Biri Alman firması diğeri Türk firması ama sonuç ortada. Bizimkiler hala yeni uçak gelince Izmir i hub yapacağız diye lafiyla eglenedursun.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan, İsviçre’nin ulusal havayolu şirketi SWISS’in düzenlediği Zürih uçuşları başladı. İzmir ve Zürih arasında haftada üç gün karşılıklı direkt seferler gerçekleşecek.

TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı, İsviçre’nin ulusal havayolu şirketi SWISS tarafından düzenlenen ilk Zürih seferini karşıladı. Adnan Menderes Havalimanı’na 2 Temmuz 2015, Perşembe günü saat 20:10’da inen 152 yolcu ve kabin ekibi havalimanı yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

TAV Ege Genel Müdürü Erkan Balcı “Ülkenin en önemli turizm ve ticaret kentleri arasında yer alan İzmir, uçuş ağımıza eklediğimiz yeni destinasyonlarla dünyaya açılıyor. Bugün Adnan Menderes Havalimanı’ndan, yurt içinde 20 ve yurt dışında 28 ülkede 75 destinasyona direkt uçuş gerçekleştiriyoruz. Son olarak, İzmir ve İsviçre’nin en büyük kenti Zürih’i birbirine bağlayan SWISS’in seferlerinin başlamasından memnuniyet duyuyoruz” dedi.

SWISS, Adnan Menderes Havalimanı’ndan Zürih’e 24 Ekim tarihine kadar Salı, Perşembe ve Cumartesi olmak üzere haftada üç gün Airbus 320 tipi uçakla karşılıklı direkt sefer gerçekleştirecek. Adnan Menderes Havalimanı’nda hizmet sunulan yolcu sayısı 2014’te bir önceki yıla göre yüzde 7 artış göstererek yaklaşık 11 milyona ulaştı. Havalimanı, aynı dönemde yüzde 7 artışla 74 bin 48 uçuşa ev sahipliği yaptı.



İzmir-Zürih seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Karşıyakalı ~ 9 yıl önce
Lufthansa groupun izmire çok daha fazla değer verdiği aşikar. Birde frankfurt seferlerine başlarsa güzel olacak bağlantılar açısından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Lufthansa, Swiss artik kendini kurtarmak icin hersey deniyor. Lufthansada egitime 2017-2018 baslicam.DLR ve Interview gectim.Yas 25! Fo olana kadar 31-32 .Firmanin durumun cok kötü. Almanlar bile türk hava yollarina girmye bakiyor. Okadarda kötülemeyin bence türk sirketini ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 9 yıl önce
Niye o zaman başvurdun madem firmanın durumu kötü?bırakalım bu ağızları! Gelseydin yiyorsa THY'ye ve memleketine.
selim e ~ 9 yıl önce
vatandaş almanyada yaşıyor ise o seçimi yapmıştır.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Oh be hele şükür en çokda biz Uşaklı'ların işine yarayacak. Teşekkürler Swiss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nihayet ~ 9 yıl önce
Geçen uşaklılarla oturuyoruz kahvede dedim ki bu şehrin sıkıntısı nedir? Biri çıktı zürihe uçamıyoruz istanbula gitmek zorundayız hep.. izmirden olsa hergün uçarız dediler..
~ 9 yıl önce
Lufthansa grubu Izmir e THY den daha fazla önem veriyor. Biri Alman firması diğeri Türk firması ama sonuç ortada. Bizimkiler hala yeni uçak gelince Izmir i hub yapacağız diye lafiyla eglenedursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SXS ~ 9 yıl önce
Sunexpress var, hem Alman hem Türk, ondan verelim :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000