03 Haziran 2011, Cuma 14:11:12

İZMİR'E BİR DEĞİL İKİ HAVAALANI GELİYOR

İzmir’de basın toplantısı düzenleyerek 2023 hedeflerini sıralayan Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, İzmir’e iki de havaalanı yapılacağını müjdeledi. Peki havaalanları nereye yapılacak, isimleri ne olacak?
  • AMAN HAA,İZMİR İ ALACAK OLANLAR,TARİHE BAKIN;BİR ZAMANLAR YUNANLILARDA ALMIŞTI.SONRA NE OLDU?ELLERİNDE PATLADI,SİZİNDE SONUNUZ ÖYLE OLMASIN SAKIN...
  • İzmire lazım değil bu projeler, Türkiyenin en çağdaş en modern insanlarına sahilde rakı balık yeter, onlar çarpık gecekondulaşmış köylerini Türkiyenin en modern en çağdaş şehiri sanmaya devam etsinler, İzmir gibi geri kalmış bir yere CHP zihniyeyi gibi geri kalmış bir zihniyet çok yakışır
  • Çiğli ve Kaklıç havaalanları halen yoğun bir şekilde Hava Kuvvetlerimize pilot kazandıracak eğitimler için kullanılırken nereye Kaklıça uluslararası havalimanı yapılıyormuş. Kargalar bile güler, oradaki havasahasında kuşlar bile uçamazken yoğun askeri uçuşlardan nereye havalimanı açılacak ya, Hepsi yalan.. Siz önce Adnan Menderesin iç hatlarını genişletin yeni körükler yapın, başka gölge etmeyin yeter.
  • Halen İzmirden Atina'ya sadece İzair uçmasına rağmen geri kalan slotların hepsini THY elinde tutuyor ve uçmamasına rağmen sivil havacılık bu slotları İzair'e vermiyor. Üsküp ve Sofya içinde aynısı olursa yazık olur.
  • Zamaninda izmire kavur izmir diyen akp ypnetimi simdi oy kapabilmek icin olmayacak hayelleri anlatiyor, oldu olacak bari izmire uzaydan ufo indirecez deyin belki i anan cikar. Kardesim biz izmirden ucaga binen izmirliyiz havaalani bombos, insanlkari yalanlarla kandirmayin yok havaalani yapicaz diye.Havaalanini belki kendi yandas insaatcilariniza para aktarmak icin yaparsiniz ve kapali kalir, aynen denizli havaalani gibi isparta havaalani gibi.
  • Çılgınlığa gerek yok ayağı yere basan iş olması bile kafi ama bugün apartamana dağıtılan tanıtım gazetelerinde dişe tırnağa dokunur tek icraat yok. Tabi bu adamlar 9 yıl oldu iktidarda bunu yapmak için izmirden adaymı olman lazımdı ? 2 tane h.alanı yapacağına iç hatlardaki sıkıntıyı giderin önce. Akşam saatlerinde otoparklar dolu, kenara çektinmi polis peşinde, iç hatlarda çok değil 4-5 uçak yakın saatlerde kalksın terminal içinde de ortalık keşmekeş, var olanı düzgün işletin sonra atıp tutun.
  • saçma sapan vaatler. madem izmiri uçurmak istiyorsun söyle THY ye izmir e dış hat uçuşu koysun. istanbulda yatırdığı büyük gövdelerden ikisini izmire getirsin.
  • arkadaşlar, neyi tartışıyorsunuz. Bu yatırımlara kamu kaynağı kullanılmıyor ki. Gereksizse özel sektör girmez. Her yere yapılıyor, konu İzmir olunca çarşı her şeye karşı.
  • Adnan Menderes Dış hatlar % kaç dolulukla çalışıyor.İç hatlar yoğunsa iç hatla dış hattı yer değiştirin veya ESENBOĞA gibi dış hattı da kullanın.Kaklıç ta yeteri kadar askeri uçuşlar ve Çiğli hava üssünün de eğitim uçuş yoğunluğu var. Kuzey aksındakiler de 50 km ile ADB ye gelir.Bu nüfüslu kente bu meydanlar yeterli siz buraya turist getirebilmek için Antalya daki gibi 10 büyük otel yaptırtında görelim.5 yıldır liman ihalesini bir sonuca bağlıyamadınızda çevreye uçuk vaatlerde bulunmayın.İzmirli bunları yutmaz.
  • Google Earth bakıyorum zaten 3 tane babalar gibi meydan var.Eğer İzmirli buna inanırsa yuh derim. Bu kadar da atılmaz ki...


Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, '35 plakalı İzmir'e 35 proje' başlığıyla İzmir için planladıkları projelerini anlattı.
Efes Antik Kenti’ne liman yapılacağını ve Efes’in 100 yıl sonra denize kavuşacağını kaydeden Yıldırım, diğer alanlarda da birbirinden iddialı projelerini aktardı.

Yıldırım, hava ulaşımı konusunda da iddialı rakamlar verdi. Hava yolcu sayısı 7,5 milyondan 40 milyon yolcuya çıkacağını bildiren Yıldırım, Ağustos ayından itibaren Sofya ve Üsküp'e doğrudan uçuşlar başlayacağını söyledi.

Binali Yıldırım, bir süredir sözünü ettiği havaalanı projesini de açıklığa kavuşturdu. Yıldırım, İzmir’e biri uluslararası diğeri genel havacılık olmak üzere iki havaalanı yapılacağını söylerken, Kaklıç bölgesine yapılacak uluslararası havaalanına Türk sivil havacılık tarihine damga vuran Vecihi Hürkuş’un adının verileceğini söyledi.
Binali Yıldırım, İzmir’e düşünülen ikinci havaalanın da genel ve özel havacılık amaçlı kullanılacak daha küçük ölçekli bir havaalanı olduğunu belirtti. Yıldırım, ikinci havaalanının Çeşme’ye yapılacağını ve Çeşme Alaçatı adı verileceğini bildirdi.
İZMİR'E BİR DEĞİL İKİ HAVAALANI GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 13 yıl önce
AMAN HAA,İZMİR İ ALACAK OLANLAR,TARİHE BAKIN;BİR ZAMANLAR YUNANLILARDA ALMIŞTI.SONRA NE OLDU?ELLERİNDE PATLADI,SİZİNDE SONUNUZ ÖYLE OLMASIN SAKIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İzmire lazım değil bu projeler, Türkiyenin en çağdaş en modern insanlarına sahilde rakı balık yeter, onlar çarpık gecekondulaşmış köylerini Türkiyenin en modern en çağdaş şehiri sanmaya devam etsinler, İzmir gibi geri kalmış bir yere CHP zihniyeyi gibi geri kalmış bir zihniyet çok yakışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çiğli ve Kaklıç havaalanları halen yoğun bir şekilde Hava Kuvvetlerimize pilot kazandıracak eğitimler için kullanılırken nereye Kaklıça uluslararası havalimanı yapılıyormuş. Kargalar bile güler, oradaki havasahasında kuşlar bile uçamazken yoğun askeri uçuşlardan nereye havalimanı açılacak ya, Hepsi yalan.. Siz önce Adnan Menderesin iç hatlarını genişletin yeni körükler yapın, başka gölge etmeyin yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Halen İzmirden Atina'ya sadece İzair uçmasına rağmen geri kalan slotların hepsini THY elinde tutuyor ve uçmamasına rağmen sivil havacılık bu slotları İzair'e vermiyor. Üsküp ve Sofya içinde aynısı olursa yazık olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Zamaninda izmire kavur izmir diyen akp ypnetimi simdi oy kapabilmek icin olmayacak hayelleri anlatiyor, oldu olacak bari izmire uzaydan ufo indirecez deyin belki i anan cikar. Kardesim biz izmirden ucaga binen izmirliyiz havaalani bombos, insanlkari yalanlarla kandirmayin yok havaalani yapicaz diye.Havaalanini belki kendi yandas insaatcilariniza para aktarmak icin yaparsiniz ve kapali kalir, aynen denizli havaalani gibi isparta havaalani gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çılgınlığa gerek yok ayağı yere basan iş olması bile kafi ama bugün apartamana dağıtılan tanıtım gazetelerinde dişe tırnağa dokunur tek icraat yok. Tabi bu adamlar 9 yıl oldu iktidarda bunu yapmak için izmirden adaymı olman lazımdı ? 2 tane h.alanı yapacağına iç hatlardaki sıkıntıyı giderin önce. Akşam saatlerinde otoparklar dolu, kenara çektinmi polis peşinde, iç hatlarda çok değil 4-5 uçak yakın saatlerde kalksın terminal içinde de ortalık keşmekeş, var olanı düzgün işletin sonra atıp tutun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
saçma sapan vaatler. madem izmiri uçurmak istiyorsun söyle THY ye izmir e dış hat uçuşu koysun. istanbulda yatırdığı büyük gövdelerden ikisini izmire getirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar, neyi tartışıyorsunuz. Bu yatırımlara kamu kaynağı kullanılmıyor ki. Gereksizse özel sektör girmez. Her yere yapılıyor, konu İzmir olunca çarşı her şeye karşı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adnan Menderes Dış hatlar % kaç dolulukla çalışıyor.İç hatlar yoğunsa iç hatla dış hattı yer değiştirin veya ESENBOĞA gibi dış hattı da kullanın.Kaklıç ta yeteri kadar askeri uçuşlar ve Çiğli hava üssünün de eğitim uçuş yoğunluğu var. Kuzey aksındakiler de 50 km ile ADB ye gelir.Bu nüfüslu kente bu meydanlar yeterli siz buraya turist getirebilmek için Antalya daki gibi 10 büyük otel yaptırtında görelim.5 yıldır liman ihalesini bir sonuca bağlıyamadınızda çevreye uçuk vaatlerde bulunmayın.İzmirli bunları yutmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Google Earth bakıyorum zaten 3 tane babalar gibi meydan var.Eğer İzmirli buna inanırsa yuh derim. Bu kadar da atılmaz ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000