10 Ocak 2011, Pazartesi 00:24:09

İŞTE DÜŞEN O UÇAK (VİDEO)

İran Air'e ait B727 tipi yolcu uçağı Tahran-Urumiye seferini yaptığı sırada düşmüştü. Kaza yerinde çekilen ilk görüntüler yayınlandı...
  • Var buna bir çare ama senin benim o devleti tarafından "sömürüldüğüne" inanılan İranlılar kadar omurgalı ve bilinçli olmamız lazım. Satarsın İran'a 15 yaşından büyük uçaklarını (varsa tabi mülkiyet sahibi olduğun) yaparsın bakım ve onarımlarını, parça desteğini. Sonrada kastırmaya başlayan usa ya da €'ya ekonomik olarak sen de(tüketici halk) başlarsın kastırmaya. Hatırlayın tadından vazgeçemediği ..ca ...ola için 3 günde istediğini almıştı bu millet. Ama işte bu dağınıklık ve bilinçsizlik ve "özelleşmişlikle" anca böyle uzaktan "din kardeşi" nağmeleri.. Ayrıca sitede İranla , rejimle ilgili abartılı eleştiriler var. Desteklediğim bir rejim değil, tartışılır ama kuyruğu dik bir devlet'in kendine güvenen insanı nasıl oluyor? gidi
  • Bir ülke düşünün ki uanyum ile şov yapmaya kalkarken neredeyse her yıl bir uçak kazası ile gündeme geliyor.Bu nasıl bir tezatlıktır.Artık bu duruma birilerinin el atma zamanı gelmedi mi.Bahane sadece uygulanan ambargo olmamalı.Madem o kadar amborgo bahane ediliyor o uranyum tesislerini nasıl yaptın İran.Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum.
  • cok üzücü bir durum..vefat eden din kardeşlerimizın mekanı cennet olsun.

İran Devlet Televizyonu'ndan yapılan açıklamaya göre ülkenin kuzeybatısında bulunan Urumiye yakınlarında düşen uçakta 105 kişi bulunduğu belirtilmişti.

Uçağın 600 metrelik görüş mesafesi, yoğun sis ve kötü hava koşulları nedeniyle pas geçtikten sonra düştüğünü belirtirken, devlet televizyonu, ülkenin kuzeybatısındaki Urumiye kenti yakınlarında düşen uçaktaki yolculardan ölenlerin olduğunu duyurdu, ancak sayı belirtmedi.

Haber ajansları ise yerel ve hastane kaynaklarına dayanarak, kazadan yaklaşık 60 kişinin yaralı olarak kurtulduğunu, yaralılardan 40'ının Urumiye'deki hastanelerde tedavi altına alındığını bildirdi.

İlk yardım ekiplerinin uçaktaki diğer yolcuları çıkarmaya çalıştıkları kaydedildi.

İŞTE OLAY YERİNDEN KAYITLARA GEÇEN İLK GÖRÜNTÜLER:

İŞTE DÜŞEN O UÇAK (VİDEO)

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Var buna bir çare ama senin benim o devleti tarafından "sömürüldüğüne" inanılan İranlılar kadar omurgalı ve bilinçli olmamız lazım. Satarsın İran'a 15 yaşından büyük uçaklarını (varsa tabi mülkiyet sahibi olduğun) yaparsın bakım ve onarımlarını, parça desteğini. Sonrada kastırmaya başlayan usa ya da €'ya ekonomik olarak sen de(tüketici halk) başlarsın kastırmaya. Hatırlayın tadından vazgeçemediği ..ca ...ola için 3 günde istediğini almıştı bu millet. Ama işte bu dağınıklık ve bilinçsizlik ve "özelleşmişlikle" anca böyle uzaktan "din kardeşi" nağmeleri.. Ayrıca sitede İranla , rejimle ilgili abartılı eleştiriler var. Desteklediğim bir rejim değil, tartışılır ama kuyruğu dik bir devlet'in kendine güvenen insanı nasıl oluyor? gidi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir ülke düşünün ki uanyum ile şov yapmaya kalkarken neredeyse her yıl bir uçak kazası ile gündeme geliyor.Bu nasıl bir tezatlıktır.Artık bu duruma birilerinin el atma zamanı gelmedi mi.Bahane sadece uygulanan ambargo olmamalı.Madem o kadar amborgo bahane ediliyor o uranyum tesislerini nasıl yaptın İran.Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok üzücü bir durum..vefat eden din kardeşlerimizın mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000