13 Kasım 2018, Salı 09:11:01

İstanbul Havalimanı'nı 15 bin yolcuyu ağırladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışı gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı'nı şimdiye kadar kullananların sayısı 15 bini aştı.
  • geçen cuma günü gittim gezdim.... evet oldukça büyük, ancak dış hatlar gidiş alanında park ve dar yol sorunu oluşacak, terminal çok büyük ama içeride fevkalade tozlu bir hava var yılbaşına yetişmesi çok zor!!!! gözümle gördüm çoğu yer natamam... gerçek manada işlemeye başladığı zaman tabi durum çok faklı olacaktır... Göktürk ve Basın eksprese doğru yollar yapılmış..buna rağmen Çatalca yönüne doğru yapılan otoban üzerinden özellikle Bahçeşehir, Beylikdüzü, Avcılar ve Büyükçekmece istikametine yol ayrımları yapılmamış, otoban Çatalca subaşına piknik bölgesine gidiyor, bu büyük problem zamanında varamama sorunları yaşanacaktır...Metro olmadan ilk etap'da büyük sıkıntılar baş gösterecek gibi bir kanıya sahibim... Terminalin Check ın kontuar bölgesi Atatürk dış hatları gibi değil :( sanki daha kötü bir malzeme ile yapılmış Terminal karanlık ve çok boş oldukça itici bir ortam var Tuvaletler çok basit sade malzemeler kötü....yinede umarım ki tam kapasiteye ulaştığında çok farklı olacaktır.
  • Geçen hafta başında, biraz daha yoğun şekilde başlamışken ( flight radar da aynı anda 15 kadar uçak gözüküyor du ) tekrar uçuşları azalttınız. Neden acaba
  • Tercih etti diye yazmış. Bak baka. Mecbur bırakıldı tercih falan yok
  • Her gun zarar efendiler akilli yorumculara helal olsun.90 milyon yolcu ooooooo nerde o pazar
  • havalimanın açılışı 1Haziran 2019 yılına ertelendi. yakında açıklama yapılacak.
  • Küçükçekmeceden Beylikdüzüne akşamları 1 saatte gidiyoruz siz yarım saatte o kadar yolu nasıl gittiniz acaba?
  • Daha fazla sefer kaydırılmalı. Günlük 5 sefer nedir? Hani açılış bu mu?
  • Ne cok istiyosunuz degil mi havaalaninin is yapamamasini.. THY nin basarisiz olamsini !!!!! yaziklar olsun size !!! ülkeyi sevmek lafla olmuyo ama iste. Tas tas üstüne koymayan iktidarlari cok özlediniz galiba?? Hep bi bahane ürettiginiz havaalani dünyanin en büyügü olacak insaallah.. Hep suclamalarla yüklendiginiz THY zaten liderler arasinda . Almanyada LH nin yapamadigini yapiyorlar, tebrik ediyorum
  • Satilan 49 bin biletten kar etmediginiz gibi yakit paralarinin park yeri paralarinin capraz ucus ssklinde gerceklestirdigimiz icin ekstra yakit masrafinin sirketin kasasina kambur oldugunuda aciklayin 59 lira bilet ile kar degil zarar edilir sadece biletten 2.500.000 lirayi cope attiniz birde yan giderleri var.
  • ISL meydanına inemeyen ve Atatürk e inen ilk divert eden de bahsetseniz :)) sisten dolayı ama özellikle belirtin.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışı gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı'nı şimdiye kadar kullananların sayısı 15 bini aştı.

İstanbul Havalimanı'nın açılışından bu yana Türk Hava Yolları'nın 5 ayrı noktaya sefer düzenlediği meydanı 15 binden fazla yolcu tercih ederken, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, yıl sonuna kadar bilet alan yolcu sayısının da 43 bin olduğunu ifade etti.

Ekşi sosyal medya hesabın yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Havalimanı da uçuruyor!

Bugün itibariyle İstanbul Havalimanını kullanan yolcu sayımız 15 BİNİ aştı.

Ankara, Antalya, İzmir, Ercan ve Bakü’ye günlük seferlerimizde sene sonuna kadar halen 43Bin kişi bilet almış durumda.

Büyük proje, büyük heyecan!"

İstanbul Havalimanı'nı 15 bin yolcuyu ağırladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

ilya ~ 5 yıl önce
geçen cuma günü gittim gezdim.... evet oldukça büyük, ancak dış hatlar gidiş alanında park ve dar yol sorunu oluşacak, terminal çok büyük ama içeride fevkalade tozlu bir hava var yılbaşına yetişmesi çok zor!!!! gözümle gördüm çoğu yer natamam... gerçek manada işlemeye başladığı zaman tabi durum çok faklı olacaktır... Göktürk ve Basın eksprese doğru yollar yapılmış..buna rağmen Çatalca yönüne doğru yapılan otoban üzerinden özellikle Bahçeşehir, Beylikdüzü, Avcılar ve Büyükçekmece istikametine yol ayrımları yapılmamış, otoban Çatalca subaşına piknik bölgesine gidiyor, bu büyük problem zamanında varamama sorunları yaşanacaktır...Metro olmadan ilk etap'da büyük sıkıntılar baş gösterecek gibi bir kanıya sahibim... Terminalin Check ın kontuar bölgesi Atatürk dış hatları gibi değil :( sanki daha kötü bir malzeme ile yapılmış Terminal karanlık ve çok boş oldukça itici bir ortam var Tuvaletler çok basit sade malzemeler kötü....yinede umarım ki tam kapasiteye ulaştığında çok farklı olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 5 yıl önce
Geçen hafta başında, biraz daha yoğun şekilde başlamışken ( flight radar da aynı anda 15 kadar uçak gözüküyor du ) tekrar uçuşları azalttınız. Neden acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tercih ~ 5 yıl önce
Tercih etti diye yazmış. Bak baka. Mecbur bırakıldı tercih falan yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhasebe ~ 5 yıl önce
Her gun zarar efendiler akilli yorumculara helal olsun.90 milyon yolcu ooooooo nerde o pazar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gnd ~ 5 yıl önce
havalimanın açılışı 1Haziran 2019 yılına ertelendi. yakında açıklama yapılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meraklı Yolcu ~ 5 yıl önce
Ben de gittim gördüm, inşaattan pek anlamam ama çok az kısmı tamamlanmış, gerçek açılış için iki üç yıl daha ister gibi geldi bana
murat ~ 5 yıl önce
Küçükçekmeceden Beylikdüzüne akşamları 1 saatte gidiyoruz siz yarım saatte o kadar yolu nasıl gittiniz acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadımköy ~ 5 yıl önce
Hadımköy üzerinden yaklaşık 38 km
seferler ~ 5 yıl önce
Daha fazla sefer kaydırılmalı. Günlük 5 sefer nedir? Hani açılış bu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MUC ~ 5 yıl önce
Ne cok istiyosunuz degil mi havaalaninin is yapamamasini.. THY nin basarisiz olamsini !!!!! yaziklar olsun size !!! ülkeyi sevmek lafla olmuyo ama iste. Tas tas üstüne koymayan iktidarlari cok özlediniz galiba?? Hep bi bahane ürettiginiz havaalani dünyanin en büyügü olacak insaallah.. Hep suclamalarla yüklendiginiz THY zaten liderler arasinda . Almanyada LH nin yapamadigini yapiyorlar, tebrik ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TUR ~ 5 yıl önce
Aha bu da Almanyada yasadigi halde, LH ya karsi THY nin liderliginden övünüyor. Münichdeki ezikligini bu sekilde bastiriyor. Dünya 2018 siralamasina bir görse LH nerede.. THY nerede. Münichli neden Almanyada yasiyorsun.. Gelsene Türkiyeye. Gel o en büyük havaalaninda yat kalk. övün. Neden hala Almanyadasin.. Eurocuklar ne güzel degil mi.. 1000 ero bozduruyorsun.. 6.500 TL yapiyor.. bozdur bozdur harca.. Sonra Almanya ve LH THY yi kiskaniyor.
Saw ~ 5 yıl önce
Kimse kötü olsun istemiyor sadece gereksiz maliyet oldu. Biraz mantıklı olunsaydı halen tek pistli olan ve kapasitesinin üstünde yolcusu olan sabiha gökçene yapılsaydı bu yatırım ve pistler ozaman ayakta alkışlardı bu millet ama neyazıkki hüsran.
Sayin eksi ~ 5 yıl önce
Satilan 49 bin biletten kar etmediginiz gibi yakit paralarinin park yeri paralarinin capraz ucus ssklinde gerceklestirdigimiz icin ekstra yakit masrafinin sirketin kasasina kambur oldugunuda aciklayin 59 lira bilet ile kar degil zarar edilir sadece biletten 2.500.000 lirayi cope attiniz birde yan giderleri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ops ~ 5 yıl önce
ISL meydanına inemeyen ve Atatürk e inen ilk divert eden de bahsetseniz :)) sisten dolayı ama özellikle belirtin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000