28 Ocak 2022, Cuma 13:50:17

İstanbul Havalimanı'ndan 950 sefer planlandı

İstanbul Havalimanı’nda uçuşlar kademeleri olarak başlatılmıştı. Meydanda uçak seferleri tamamen normale döndü.
  • Yeni havalimanın durumu ortada, çalışanların çektiği çile neredeyse işkence seviyesinde. Bugün bile kokpit ve kabin çalışanları kar tepelerini aşarak, kar kütlelerini temizleyerek araçlarını park edebiliyor veya bulunduğu park halinden aynı şekilde çıkarabiliyor. Tamam İGA yönetimi battı, THY yönetimi de yetersiz kaldı ana yetersiz kalan KHB veya uçuş işletme değil, idari hizmetler. Bunlar tamam anladık, iyi de en yüksek üyelik aidatını sağladığı kabin ve kokpit ekibi bu kadar sıkıntıya düşmüşken SENDİKA ne yaptı veya ne yapmaya çalıştı. Yazık her otorite mi çalışanları bu denli kaale almaz.

Yurtta etkisini artıran yoğun kar yağışı nedeniyle seferleri durdurulduğu İstanbul Havalimanı’nda uçuşlar kademeleri olarak başlatılmıştı. Meydanda uçak seferleri tamamen normale döndü.

950 SEFER PLANLANDI

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, havalimanında devam eden kar temizleme çalışmaları sonucunda tüm pistlerin hizmete açıldığını duyurdu. Hizmete açılan pistlerden bugün içinde 950 sefer gerçekleştirilmesi planlanıyor.

İstanbul Havalimanı'ndan 950 sefer planlandı

Yorumlar

Nerede? ~ 2 yıl önce
Yeni havalimanın durumu ortada, çalışanların çektiği çile neredeyse işkence seviyesinde. Bugün bile kokpit ve kabin çalışanları kar tepelerini aşarak, kar kütlelerini temizleyerek araçlarını park edebiliyor veya bulunduğu park halinden aynı şekilde çıkarabiliyor. Tamam İGA yönetimi battı, THY yönetimi de yetersiz kaldı ana yetersiz kalan KHB veya uçuş işletme değil, idari hizmetler. Bunlar tamam anladık, iyi de en yüksek üyelik aidatını sağladığı kabin ve kokpit ekibi bu kadar sıkıntıya düşmüşken SENDİKA ne yaptı veya ne yapmaya çalıştı. Yazık her otorite mi çalışanları bu denli kaale almaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000