23 Ocak 2020, Perşembe 19:52:42

İstanbul Havalimanı'nda "Kırmızı Alarm"

Çin'in Wuhan kentine ortaya çıkan ve hızla yayılmaya başlayan Koronavirüsü ile ilgili İstanbul Havalimanı'nda kırmızı alarm verildi.
  • Çok kötü bir durum cine giden uçağın personellerinin halini düşünemiyorum
  • Thy uçakları birleşmiş milletler gibi her türlü yolcu var.Geçen gün 777 tüm dolu idi .istanbul’a sadece 28 yolcu girdi.Türk arkadaş ve eşler tek tek orta koltuklara vetilmişti. Ayrıca çinden gelen uçak istanbuldan amerikaya avrupaya heryerden heryere mikroplarla gidiyor .Yolcular ve de herşeyden önce de uçuş personeli tehlike altında Türk yolcular bu dolmuşlarla uçmak zorunda bırakılıyor. Türklere aktarmalı olmadığı için değerde verilmeyip en kötü koltuklar tahsis ediliyor. Ekonomide de eskiden olduğu gibi sağlıklı değerli uçmak istiyoruz .Herkes business bilet alamaz.
  • Burası istabbul havalimanı değil herkez çelik gözlü bizim maskeler 5avro beyaz bunlar başka renk dışardan maske getirmek yasaktır sadece 5 avroya bizden alacaksınız yabancıya 10tl
  • Özellikle Tüm Uzakdoğu ve BDT den gelen uçaklardaki yolcular mutlak surette kontrol edilmeli. Kontuarlar'da da özellikle Eldiven ve Maske takılmalı.Elle temas yapılmamalı.!!!
  • Kabin ve kokpit ekibimiz nolucak ya tgs ya doco siz şakasınız ya çalışana değer yokki anca sıcak koltukta oturanlar var, ama öbür tarafta var merak etmeyin.
  • Kabin ekiplerimiz de maskeli mi girecekler? Agir tehlike altinda degil mi insanlar? Sirket bununla ilgili ne dusunuyor? Pazar mesailerini daha cok dusundukleri muhakkak fakat ortada insan hayati var. Bu yolcular sadece er uzak dogu ucuslarinda degiller. Pek cok baglantili sefer yapan yolcu tasiyoruz. Acilen ekipler icin bir onlem alinmasi gerekmekte.
  • Ya uçaktakiler?Kabin ekibinin de maske takması gerekmez mi?Biraz estetik kaygıları geride bırakıp daha önemli noktalara kabin için de odaklansak...
  • Uzakdoğu seferleri iptal olsun,15 gün boyunca uçulmasın,gerçi Türkiye’de insan değeri yok.Yöneticiler böyle bir karar alamaz nasılsa klimalı odalarında koltuk rahat
  • Temizlik personeli maske taksın risk büyük
  • Yolcudan uzak durmak lazım,merkeze kaçıcam

Çin'in Wuhan kentine ortaya çıkan ve hızla yayılmaya başlayan Koronavirüsü ile ilgili İstanbul Havalimanı'nda kırmızı alarm verildi.

İstanbul Havalimanı'nda görev yapan tüm ekiplere kırmızı kodlu uyarı yapıldı. Uyarıda özellikle Uzakdoğu uçaklarına eldiven ve maske ile girilmesi ve insanlara dokunulmamasının altı çizildi. 

Çin yönetimi Wuhan kentinden ve bu kente yapılacak uçak ve tren seferlerinin askıya alınacağını belirtmişti. Koronavirüs sebebiyle onlarca kişi hayatını kaybederken virüsün 500'ü aşkın insana bulaştığı bildirildi. 

SARS ve MERS gibi hastalıklara neden olan koronvirüs kaynaklı yeni hastalık Çin tarafından ilk olarak 3 hafta kadar önce açıklandı. 2019-nCoV olarak adlandırılan virüsün neden olduğu semptomlar şu ana kadar Çin dışında en az 5 ülkede daha görüldü. Fakat yetkililer virüsün şu ana kadar SARS'tan daha az öldürücü olduğunu açıkladı.

İstanbul Havalimanı'nda "Kırmızı Alarm"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Korkutucu ~ 4 yıl önce
Çok kötü bir durum cine giden uçağın personellerinin halini düşünemiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Babil uçagı ~ 4 yıl önce
Thy uçakları birleşmiş milletler gibi her türlü yolcu var.Geçen gün 777 tüm dolu idi .istanbul’a sadece 28 yolcu girdi.Türk arkadaş ve eşler tek tek orta koltuklara vetilmişti. Ayrıca çinden gelen uçak istanbuldan amerikaya avrupaya heryerden heryere mikroplarla gidiyor .Yolcular ve de herşeyden önce de uçuş personeli tehlike altında Türk yolcular bu dolmuşlarla uçmak zorunda bırakılıyor. Türklere aktarmalı olmadığı için değerde verilmeyip en kötü koltuklar tahsis ediliyor. Ekonomide de eskiden olduğu gibi sağlıklı değerli uçmak istiyoruz .Herkes business bilet alamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İgadan yalanlama ~ 4 yıl önce
Burası istabbul havalimanı değil herkez çelik gözlü bizim maskeler 5avro beyaz bunlar başka renk dışardan maske getirmek yasaktır sadece 5 avroya bizden alacaksınız yabancıya 10tl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇLŞ ~ 4 yıl önce
Özellikle Tüm Uzakdoğu ve BDT den gelen uçaklardaki yolcular mutlak surette kontrol edilmeli. Kontuarlar'da da özellikle Eldiven ve Maske takılmalı.Elle temas yapılmamalı.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sxs ~ 4 yıl önce
Kabin ve kokpit ekibimiz nolucak ya tgs ya doco siz şakasınız ya çalışana değer yokki anca sıcak koltukta oturanlar var, ama öbür tarafta var merak etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo320 ~ 4 yıl önce
Kabin ekiplerimiz de maskeli mi girecekler? Agir tehlike altinda degil mi insanlar? Sirket bununla ilgili ne dusunuyor? Pazar mesailerini daha cok dusundukleri muhakkak fakat ortada insan hayati var. Bu yolcular sadece er uzak dogu ucuslarinda degiller. Pek cok baglantili sefer yapan yolcu tasiyoruz. Acilen ekipler icin bir onlem alinmasi gerekmekte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya uçaktakiler? ~ 4 yıl önce
Ya uçaktakiler?Kabin ekibinin de maske takması gerekmez mi?Biraz estetik kaygıları geride bırakıp daha önemli noktalara kabin için de odaklansak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pekin ~ 4 yıl önce
Uzakdoğu seferleri iptal olsun,15 gün boyunca uçulmasın,gerçi Türkiye’de insan değeri yok.Yöneticiler böyle bir karar alamaz nasılsa klimalı odalarında koltuk rahat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs temizlik ~ 4 yıl önce
Temizlik personeli maske taksın risk büyük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yhm ~ 4 yıl önce
Yolcudan uzak durmak lazım,merkeze kaçıcam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000