24 Nisan 2019, Çarşamba 18:45:25

İstanbul Havalimanı'nda güvenlik personeline servis aracı çarptı

İstanbul Havalimanı'nda güvenlik personeli olarak görev yapan Fatih Töngelcioğlu'na servis aracı çarptı.
  • O gizleyenler, işçiler için gerekli önlemleri almayanlar (ve onların en yakınları) da aynı akıbete maruz kalsınlar inşallah.
  • Şöförler öküz gibi kullanıyor hepimiz aynı tehlikeleri her gün yaşıyoruz maalesef
  • Alturcu gecen sene motorunu sıyırarak yanımdan jet hİziyla geçti az anmadim onu kulakları cinlamistir
  • İga da birşey olduğu zaman hastaneye sevki çok zor arıyorsunuz gelmeleri dakika alıyor sonrasında hastaneye sevkler uzun sürüyor kaç kere şahit olduk sağlık personellerinin kartı kapıyı açmıyorlar 15 dk personelin gelmesini bekliyorlar hastaneue sevkte yanlarına 1 personelin verilmesini bekliyorlar ölme eşşeğim ölme
  • Geliş ve servis katında ortada bir tane trafik polisi yok ortalık panayır gibi,park edenler,bekleyen taksiler trafiği kilitliyor, Altur orada artık nasıl bir süratle gidiyorsa çocuğu katlediyor ama kimsenin umurunda değil,şöför tutuklanıyor iyi ama ya müdürü,sorumlular,şirket sahibi? Thy'deki servisleri denetlemekle sorumlulara şöförlerle ilgili sorunları söylüyoruz aldığımız cevap 'yaa bunlar şöför laf dinlemiyorlar' oluyor ! Bir de çocuk taa 45 km uzaktaki hastaneye götürülüyor daha uzakta hastane yok muydu acaba? Sonra da dünyanın en büyük havalimanını yaptık,şöyle büyüdük,böyle kalkındık masalları. Her tarafın havalimanı olsa ne yazar bu kafayla? Bparding de personelin kafasına demir parça düşmesi,servisin personele çarpması gibi şeyler mesela Almanya'da olur mu acaba? Yazık gencecik çocuk gitti. Bahaneleri de hazır 'kader' ! Niyeyse o 'kader' bu lafları diyenlerin çocuklarına,yakınlarına dokunmuyor ! Allah rahmet eylesin,bu olay da unutulur gider !
  • Mekanı Cennet Olsun
  • Allah rahmet eylesin, gencecik çocuk, Allah anasına babasına sabır versin..bunlardan ölmemeli insanlar bu zamanda, otoban değilki, servis alanında hız sınırı yok mudur??
  • ALLAH rahmet eylesin . 3.havalimanı nere bakırköy sadi konuk nere ??? Yakında hastane yok mu ?
  • allah rahmet eylesin , çok acı , insan havalimanında ölmemeli !
  • Ne bu boyle surekli. Ardi ardina kaza haberleri. Bu kadar mi beceriksizler. Ustune birde simdi bu. Allah rahmet eylesin, geride kalanlarina sabir versin insallah, cok uzucu, cok. Dunyanin en buyugune hic yakismiyor. Keske tav gelse ve layigiyla gorevini yapsa..

İstanbul Havalimanı'nda güvenlik personeli olarak görev yapan Fatih Töngelcioğlu'na servis aracı çarptı. 

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre İstanbul Havalimanı'nda mesaisi biten Töngelcioğlu servis katına çıktı. Burada servis bekleyen Fatih Töngelcioğlu'na Altur firmasına ait midibüs çarptı. Çarpma sonucu ağır yaralanan 23 yaşındaki genç güvenlik görevlisi, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

2 gün yaşam mücadelesi veren Töngelcioğlu'nun cenazesi memlketi Ordu'ya gönderildi. Servis şoförünün ise tutuklandığı öğrenildi.

İstanbul Havalimanı'nda güvenlik personeline servis aracı çarptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Aynısı Olsun ~ 5 yıl önce
O gizleyenler, işçiler için gerekli önlemleri almayanlar (ve onların en yakınları) da aynı akıbete maruz kalsınlar inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pisliklr ~ 5 yıl önce
Şöförler öküz gibi kullanıyor hepimiz aynı tehlikeleri her gün yaşıyoruz maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bela bunlar ~ 5 yıl önce
Alturcu gecen sene motorunu sıyırarak yanımdan jet hİziyla geçti az anmadim onu kulakları cinlamistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga sağlık ~ 5 yıl önce
İga da birşey olduğu zaman hastaneye sevki çok zor arıyorsunuz gelmeleri dakika alıyor sonrasında hastaneye sevkler uzun sürüyor kaç kere şahit olduk sağlık personellerinin kartı kapıyı açmıyorlar 15 dk personelin gelmesini bekliyorlar hastaneue sevkte yanlarına 1 personelin verilmesini bekliyorlar ölme eşşeğim ölme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ! ~ 5 yıl önce
Geliş ve servis katında ortada bir tane trafik polisi yok ortalık panayır gibi,park edenler,bekleyen taksiler trafiği kilitliyor, Altur orada artık nasıl bir süratle gidiyorsa çocuğu katlediyor ama kimsenin umurunda değil,şöför tutuklanıyor iyi ama ya müdürü,sorumlular,şirket sahibi? Thy'deki servisleri denetlemekle sorumlulara şöförlerle ilgili sorunları söylüyoruz aldığımız cevap 'yaa bunlar şöför laf dinlemiyorlar' oluyor ! Bir de çocuk taa 45 km uzaktaki hastaneye götürülüyor daha uzakta hastane yok muydu acaba? Sonra da dünyanın en büyük havalimanını yaptık,şöyle büyüdük,böyle kalkındık masalları. Her tarafın havalimanı olsa ne yazar bu kafayla? Bparding de personelin kafasına demir parça düşmesi,servisin personele çarpması gibi şeyler mesela Almanya'da olur mu acaba? Yazık gencecik çocuk gitti. Bahaneleri de hazır 'kader' ! Niyeyse o 'kader' bu lafları diyenlerin çocuklarına,yakınlarına dokunmuyor ! Allah rahmet eylesin,bu olay da unutulur gider !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cennet Mekan ~ 5 yıl önce
Mekanı Cennet Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:(( ~ 5 yıl önce
Amen..
hız sınırı?? ~ 5 yıl önce
Allah rahmet eylesin, gencecik çocuk, Allah anasına babasına sabır versin..bunlardan ölmemeli insanlar bu zamanda, otoban değilki, servis alanında hız sınırı yok mudur??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cigo_45 ~ 5 yıl önce
ALLAH rahmet eylesin . 3.havalimanı nere bakırköy sadi konuk nere ??? Yakında hastane yok mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgslilili ~ 5 yıl önce
kafasina metal dusen tgs memurunuda okmeydanina goturmuslerrdi
yazık ~ 5 yıl önce
allah rahmet eylesin , çok acı , insan havalimanında ölmemeli !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eeh ~ 5 yıl önce
Ne bu boyle surekli. Ardi ardina kaza haberleri. Bu kadar mi beceriksizler. Ustune birde simdi bu. Allah rahmet eylesin, geride kalanlarina sabir versin insallah, cok uzucu, cok. Dunyanin en buyugune hic yakismiyor. Keske tav gelse ve layigiyla gorevini yapsa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000