14 Şubat 2019, Perşembe 09:55:32

İstanbul Havalimanı'na taşınma tarihi belli oldu

İstanbul Havalimanı’na daha önce 3 Mart olarak açıklanan taşınma için yeni tarih ne?
  • İnşallah 29 EKİM 2019 (CUMHURİYET BAYMAMI'mızda ) Yaz sezonu neye açacaksın kardeşim.Hangi kapasite ile.? S19 Yaz sezonu geliyor,Slotlar çorbaya döndü.DGCA'da zor durumda.Havayolları sürekli soruyor.!! Bizler nasıl program yapacağız.Otoriteler izinlendirmeyi neye göre,nasıl yapacak.Tam keşmekeş.((( Bari lafımızı dinleyin.AÇMAYIN, Rezil ettiniz dünya ya bizi.Yaz sezonu neye göre açacaksın.Kapasite yok,Teknik zayıf,sistemler bozuk.Catering yok,Yakıt belirli değil,Slotlar neye göre,nasıl planlanacak?.Hangi Havayollarına öncelik tanınacak? gece SİS olayından dolayı 2200/0300-0400-0500 Z arası NOTAM vurulacak mı? Çyle bir soru da-sorun da var..
  • THY TEKNİK te 20 sene calışan ve sonradan hastalanan ve raporlu ENGELLİ arkadaşım işten atıldı performansı kötüymüş
  • Şaka yaptık derler. Açgözlü olmayın. 3 gün tüm seferleri durdurun. Rahat rahat taşıyın.
  • uçuş sayısını dahi bilmeyen biri olarak taşınma tarihine net hakim olmanız enteresan olmuş
  • TGS ye alım var mı?
  • İstanbul - Antalya arası uçakla 50 dakika, Antalya uçağının İstanbul Havalimanı körüğünden ayrılıp pist başına gitmesi (dikkatinizi çekiyorum şu anda fazla bir uçuş yok, Şu anda günde toplam 6 yada 7 uçuş var ) ortalama 35 dakika, Atatürk Havalimanında Günde ortalama 150-200 uçak iniyor kalkıyor.. Havalimanı açmakla bitmiyor, umarım herşeyin hesabını kitabını yapmışlardır...
  • Bir çok insan hava olsun diye ayni mesajı defalarca göndermiş komik oluyor! Ne gürültüsü ?insanlar basıl oraya gidecek ,hiç hava limanında çalışan personele sordularmı? Hiç bir şirket korkusundan ben oraya gitmek istemiyorum !diyemiyor.iç hatlar Atatürk ten yapılır dış hat,bağlantı uçuşlar yeni hava alanından yapılr.cesaret olan şirket varsa söylesin?..
  • Öyle Show için gösteriş için, daha ucu bucağı görünmeyen projelerin açılışını yap, sonrada şöyle oldu böyle oldu, ne yolların ne köprülerin ne havaalanların nede SARAYLARIN asgari ücretle çalışan vatandaşa en ufak bi faydası yok, millet için yapıyoruz diyorlar ama bi geçtin mi o gece uyuyamazsın çünkü geçişler kol gibi giriyor
  • uçak bileti alıyor insanlar transfer hizmeti için de alantransfer.com sitesini tercih ettik. yeni havalimanına uçuş azmış ama bizi yine de havaalanından saatinde alıp otele bıraktılar. ama bazıları için başka yerler sorun olabilir.
  • oğlum kesin tarih vermeyi bi bıraksanız artık. Kelli felli adamlaraınız yakışıyor mu be. Salaklar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim 2018’de resmi açılışı yapılan İstanbul Havalimanı’nda açılış tarihi ikinci kez ertelenmişti. 29 Ekim’de açılışı yapılan ancak operasyonların küçük ölçekle devam ettiği İstanbul Havalimanı’nda ilk erteleme 31 Aralık tarihine, ikinci erteleme ise 3 Mart tarihine ötelenmişti.

2-7 NİSAN TARİHLERİNDE

AirportHaber bir süre önce, 3 Mart’taki taşınma tarihinin bir kez daha ertelendiğini ancak yeni tarihin Nisan ayı içerisinde olacağını, henüz kesin tarihin açıklanmadığını duyurmuştu.

Edindiğimiz bilgiye göre, İstanbul Havalimanı’na taşınma için üzerinde konuşulan iki tarih var.  2 Nisan veya 7 Nisan. Ancak henüz bu tarihlerin birinde uzlaşılabilmiş değil.

Gelişmeler AirportHaber’de olacak.

©AirportHaber.com ÖZEL

İstanbul Havalimanı'na taşınma tarihi belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (74)

ÇLŞ ~ 5 yıl önce
İnşallah 29 EKİM 2019 (CUMHURİYET BAYMAMI'mızda ) Yaz sezonu neye açacaksın kardeşim.Hangi kapasite ile.? S19 Yaz sezonu geliyor,Slotlar çorbaya döndü.DGCA'da zor durumda.Havayolları sürekli soruyor.!! Bizler nasıl program yapacağız.Otoriteler izinlendirmeyi neye göre,nasıl yapacak.Tam keşmekeş.((( Bari lafımızı dinleyin.AÇMAYIN, Rezil ettiniz dünya ya bizi.Yaz sezonu neye göre açacaksın.Kapasite yok,Teknik zayıf,sistemler bozuk.Catering yok,Yakıt belirli değil,Slotlar neye göre,nasıl planlanacak?.Hangi Havayollarına öncelik tanınacak? gece SİS olayından dolayı 2200/0300-0400-0500 Z arası NOTAM vurulacak mı? Çyle bir soru da-sorun da var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 5 yıl önce
THY TEKNİK te 20 sene calışan ve sonradan hastalanan ve raporlu ENGELLİ arkadaşım işten atıldı performansı kötüymüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 Nisan ~ 5 yıl önce
Şaka yaptık derler. Açgözlü olmayın. 3 gün tüm seferleri durdurun. Rahat rahat taşıyın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
markoya ~ 5 yıl önce
uçuş sayısını dahi bilmeyen biri olarak taşınma tarihine net hakim olmanız enteresan olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gnd ~ 5 yıl önce
yetkil makamlardan şu ana kadar bir açıklama olmadı . Erteleme ile ilğili.
operatör ~ 5 yıl önce
TGS ye alım var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meçhul ~ 5 yıl önce
İstanbul - Antalya arası uçakla 50 dakika, Antalya uçağının İstanbul Havalimanı körüğünden ayrılıp pist başına gitmesi (dikkatinizi çekiyorum şu anda fazla bir uçuş yok, Şu anda günde toplam 6 yada 7 uçuş var ) ortalama 35 dakika, Atatürk Havalimanında Günde ortalama 150-200 uçak iniyor kalkıyor.. Havalimanı açmakla bitmiyor, umarım herşeyin hesabını kitabını yapmışlardır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogru bilgi ~ 5 yıl önce
günde ortalama 150/200 degil yaz dönemi bu sayı 1400 civarı kışın 1000 ortalama..gerisini siz düşünün
Mustafa ~ 5 yıl önce
Dakika tuttum,12 dakika,ve evet pist bombostu. Insallah bizler hataliyizdir,gozlemlerimiz yanlistir. Ama bos havaalaninda nasi 12 dakika tutar taksi yapmak.
Oscar ~ 5 yıl önce
Bir çok insan hava olsun diye ayni mesajı defalarca göndermiş komik oluyor! Ne gürültüsü ?insanlar basıl oraya gidecek ,hiç hava limanında çalışan personele sordularmı? Hiç bir şirket korkusundan ben oraya gitmek istemiyorum !diyemiyor.iç hatlar Atatürk ten yapılır dış hat,bağlantı uçuşlar yeni hava alanından yapılr.cesaret olan şirket varsa söylesin?..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alex ~ 5 yıl önce
İyide kardeşim...dış tan ichata ...ichattan dış a devamı olan ne yapacak..
tnt ~ 5 yıl önce
bire cahil...
Özkan ~ 5 yıl önce
Öyle Show için gösteriş için, daha ucu bucağı görünmeyen projelerin açılışını yap, sonrada şöyle oldu böyle oldu, ne yolların ne köprülerin ne havaalanların nede SARAYLARIN asgari ücretle çalışan vatandaşa en ufak bi faydası yok, millet için yapıyoruz diyorlar ama bi geçtin mi o gece uyuyamazsın çünkü geçişler kol gibi giriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ozcan h. ~ 5 yıl önce
uçak bileti alıyor insanlar transfer hizmeti için de alantransfer.com sitesini tercih ettik. yeni havalimanına uçuş azmış ama bizi yine de havaalanından saatinde alıp otele bıraktılar. ama bazıları için başka yerler sorun olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:D ~ 5 yıl önce
Guzel reklam. Hemen bizde girelim o siteye transfer için.:D Ürün yerleştirme uyarısı konulması gerekıyordu unutmuşlar:D
mock ~ 5 yıl önce
oğlum kesin tarih vermeyi bi bıraksanız artık. Kelli felli adamlaraınız yakışıyor mu be. Salaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000