22 Ocak 2023, Pazar 15:21:33

İstanbul Havalimanı metro açılışı gerçekleşti; 1 ay boyunca ücretsiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane Yeni Meydan'da düzenlenen Kağıthane – İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.
  • Devlet yatırımlarının neden ücretsiz olduğunu anlayamıyorum,ne demek efendim ücretsiz. Binen parasını verecek seyahat edecek. Bayramlarda da bu ucube uygulamaya bir an evvel son verilmelidir.
  • Bize verilecek en güzel müjde bir an önce alayınızın gitmesi ve sizlerden hesap sorulması olur zira sayenizde ülke her bakımdan iyice dibe doğru gidiyor...
  • Taksiciler sevmedi bu haberi
  • Yüca Allah senden razı olsun Türk milletinin yegane hizmetkarı
  • Daha Zincirlikuyu ile birleşmemiş ortada Nasreddin Hocanın türbesi gibi..Daha çoook açılışı yapılır.Taksimden metroya binen hava alanına henüz gidemiyor ...Neyin açılışı.?..
  • Ülkemiz için yapılan herşeyin arkasındayız gurur duyuyorum Vatanımıza Milletimize hayırlı uğurlu olsun.
  • Önce şehrin en uzak köşelerinden birine havalimanı yapıp yıllar sonra da metro ve bir kısmının açılışını da müjde ile yapan dünyada ilk ülkeyizdir evelallah. Demek ki sata sata bitiremedikleri İstanbul'u oraya kadar büyütecekler tüm Türkiye buraya taşınacak. Bir de bir ay bedava. Ne güzel,sanki o süre içindeki giderleri kendi verecek.
  • Koltuk ciddi anlamda sallanıyor ki daha önce olmaz,olamaz, yapılmaz,yapılamaz,ülkeye ihanet,İskandinavya bundan battı falan dedikleri şeyleri şimdi nasıl da müjdeler vererek yapıyorlar. Daha önce hiç yeni açılan bir metro hattı 1 ay ücretsiz kullandırılmış mıydı? Müjde dediği şeyin 1 aylık masrafını yine vatandaş ödeyecek sanırsın kendi cebinden çıkacak. Bir de yerli ve milli mühendislik falan diyor, Yht,Marmaray,Metro,yol,köprü vs yapılan tüm projelerde krediler,ekipman,teknoloji, mühendislik hepsi dışardan alındı hala koltuk aşkına tribüne oynamak için hikaye anlatılıyor hamdolsun...
  • Ben sorayım,son duraktan sonra terminale de mi bedava gidilecek yoksa ücret alacak mısınız
  • Bu kadar yazdınız ama tam rota nedir yazan yok. Mesela Başakşehirden bu hat geçiyor mu? Yazsana hepsini kardeşim!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane Yeni Meydan'da düzenlenen Kağıthane – İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan açılış konuşmasında 'Siz şimdi müjde bekliyorsunuz değil mi?' diyerek havalimanı metrosunun 1 ay boyunca ücretsiz olarak kullanılabileceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Kağıthane İstasyonu'ndan başlayıp İstanbul Havalimanı'na uzanan 8 istasyonlu metro hattının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Günde 800 bin yolcu ağırlayacak. Kağıthane'den İstanbul Havalimanı'na 24 dakikada ulaşım sağlanacak. Metro hattımızı İstanbulumuzun bir an önce hizmetine sunmak için aynı anda 10 tünel delme makinesi kullandık.

Yerli ve milli mühendislik başarılarıyla gurur verici bir eserin ülkemize kazandırılması hikayesidir. TRT'mizin belgeselleştirdiği bu hikayeyi akşam izleyebilirsiniz. Bugün metromuzu hizmete veriyoruz. Hizmete aldığımız metro hattımızı Kağıthane'de Mahmutbey metrosu ile entegre ediyoruz. Bu hattı Zincirlikuyu'yla da birleştireceğiz. Metroda çalışacak yerli tasarım ve üretim araçları da yine yerli batarya ile görev yapacak. Türkiye bu proje ile metro hattı inşaasındaki gücünü tüm dünyaya ispatlamıştır. Aynı şekilde İstanbul Havalimanı'ndan başlayıp Arnavutköy'den Halkalı'ya inecek metro hattındaki çalışmalarımız da süratle devam ediyor. Kazlıçeşme-Sirkeci, Altunizade-Bosna Bulvarı hatlarındaki çalışmalarımız da sürüyor. Tüm bunlar tamamlandığında raylı sistemler hattını 380 kilometrenin üzerine çıkarmış olacağız.

Her dönem ülkemiz içinden birileri de bu senaryolara gönüllü bir şekilde ya da farkında olmadan alet edilmiştir. İstanbul Havalimanı Metrosu bir ay süreyle ücretsiz olacak.

İstanbul Havalimanı metro açılışı gerçekleşti; 1 ay boyunca ücretsiz

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

TÜRK ~ 1 yıl önce
Devlet yatırımlarının neden ücretsiz olduğunu anlayamıyorum,ne demek efendim ücretsiz. Binen parasını verecek seyahat edecek. Bayramlarda da bu ucube uygulamaya bir an evvel son verilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha Türk ~ 1 yıl önce
Siz verin en iyisi
Fazla fazla ~ 1 yıl önce
Alıyorlar ya bizden aldıklarıla bizlere kııyak yapıyor havası anladın
aslan parçası ~ 1 yıl önce
sana mı soracak
En güzel müjde ~ 1 yıl önce
Bize verilecek en güzel müjde bir an önce alayınızın gitmesi ve sizlerden hesap sorulması olur zira sayenizde ülke her bakımdan iyice dibe doğru gidiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diğerleri ~ 1 yıl önce
Diğerleri gelince senin sorunların çözülecek mi
Taxi.Driver ~ 1 yıl önce
Taksiciler sevmedi bu haberi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RAZI OLSUN ~ 1 yıl önce
Yüca Allah senden razı olsun Türk milletinin yegane hizmetkarı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Razı olsun rumuzuna ~ 1 yıl önce
Türk milletinin mi yoksa başta kendi sülalesi sonra yandaşlarının mı?
M.K ~ 1 yıl önce
Daha Zincirlikuyu ile birleşmemiş ortada Nasreddin Hocanın türbesi gibi..Daha çoook açılışı yapılır.Taksimden metroya binen hava alanına henüz gidemiyor ...Neyin açılışı.?..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görmeyen gözün vebali ağır olur Leyla ~ 1 yıl önce
Ülkemiz için yapılan herşeyin arkasındayız gurur duyuyorum Vatanımıza Milletimize hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trajikomedi ~ 1 yıl önce
Önce şehrin en uzak köşelerinden birine havalimanı yapıp yıllar sonra da metro ve bir kısmının açılışını da müjde ile yapan dünyada ilk ülkeyizdir evelallah. Demek ki sata sata bitiremedikleri İstanbul'u oraya kadar büyütecekler tüm Türkiye buraya taşınacak. Bir de bir ay bedava. Ne güzel,sanki o süre içindeki giderleri kendi verecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şehrin ortası ~ 1 yıl önce
Şehirin ortasına hava limanı olmuyor beyefendi.
Müjde ! ~ 1 yıl önce
Koltuk ciddi anlamda sallanıyor ki daha önce olmaz,olamaz, yapılmaz,yapılamaz,ülkeye ihanet,İskandinavya bundan battı falan dedikleri şeyleri şimdi nasıl da müjdeler vererek yapıyorlar. Daha önce hiç yeni açılan bir metro hattı 1 ay ücretsiz kullandırılmış mıydı? Müjde dediği şeyin 1 aylık masrafını yine vatandaş ödeyecek sanırsın kendi cebinden çıkacak. Bir de yerli ve milli mühendislik falan diyor, Yht,Marmaray,Metro,yol,köprü vs yapılan tüm projelerde krediler,ekipman,teknoloji, mühendislik hepsi dışardan alındı hala koltuk aşkına tribüne oynamak için hikaye anlatılıyor hamdolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şakşakçılar sormuyor ~ 1 yıl önce
Ben sorayım,son duraktan sonra terminale de mi bedava gidilecek yoksa ücret alacak mısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 1 yıl önce
Bu kadar yazdınız ama tam rota nedir yazan yok. Mesela Başakşehirden bu hat geçiyor mu? Yazsana hepsini kardeşim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000