17 Kasım 2015, Salı 16:50:21

İstanbul Havacılık Kursu DGR yetkisi aldı

Özel İstanbul Havacılık Kursu, The International Air Transport Association ( IATA ) tarafından yetkilendirilmiş eğitim kurumu oldu!
  • Ben bu kurumdan eğitim aldım. Sınıf doluydu. Hoca da eski thy hocasıydı. Yeri de çok güzel. Merdiven altı değil.
  • Müşteri bulamazsiniz. Bos islerle uğraşmayın.
  • Hergün yeni bir eğitim kurumu açılıyor, yetki alıyor vs vs. Buralara nereden müşteri bulacaklar ? Bir de büyük ağalar var. TAV gibi. THY gibi.
  • Tgs thy gibi buyuk sirkete egitim veremedikten sonra, bu yetkiler duvarda ancak asili kalir.
  • at binenin kılıç kuşananın...
  • IATA DGR yetkisi olan ve faal eğitim veren kurum sayısı (TMKT) ye göre 5 ve hepsi zarar ediyor.Bunu bilmeden böyle bir yatırım ölü bir yatırmdır.Geçmiş olsun.
  • Bu eğitimler için zaten her kurum ve kuruluşun eğitimcisi var. Para etmesi zor bir eğitim. Hele ki THY ve TAV gibi eğitim kuruluşları varken bu iş iyice zor.

Hızlı Havacılık ve Eğitim A.Ş’ye bağlı, havacılık eğitim kuruluşu Özel MEB İstanbul Havacılık Kursu, The International Air Transport Association ( IATA ) tarafından Havayoluyla Tehlikeli Maddelerin Taşınması Eğitim Yönergesi’nde ön görülen şartları yerine getirmesinden dolayı ilgili talimatta yer alan DGR eğitimleri konusunda yetkilendirildi.

Tehlikeli maddelerin havayoluyla taşınmasına ilişkin tüm kategorilerde DGR temel ve tazeleme eğitimleri olmak üzere kurum ve kadrolu eğitmenleri yetkilendirilerek faaliyet gösterdiği alanda ciddi bir adım daha attı. İstanbul Havacılık Kursu, IATA akrediteli kurum olarak ‘’ IATA Accredited Training School ( ATS ) ‘’  yetki belgesini aldı.

Özel İstanbul Havacılık Kursu, sivil havacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu her alanda, yetkili kurumlardan onaylı temel ve tazeleme eğitimlerini verebilmek için gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlayarak yeni eğitim programlarını açmaya devam edeceği hususunu vurgulayarak, profesyonel çizgisinde ilerlemeye devam ediyor.

İstanbul Havacılık Kursu DGR yetkisi aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Kursiyer ~ 8 yıl önce
Ben bu kurumdan eğitim aldım. Sınıf doluydu. Hoca da eski thy hocasıydı. Yeri de çok güzel. Merdiven altı değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bos işler ~ 8 yıl önce
Müşteri bulamazsiniz. Bos islerle uğraşmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müşteri ~ 8 yıl önce
Hergün yeni bir eğitim kurumu açılıyor, yetki alıyor vs vs. Buralara nereden müşteri bulacaklar ? Bir de büyük ağalar var. TAV gibi. THY gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dr ~ 8 yıl önce
Tgs thy gibi buyuk sirkete egitim veremedikten sonra, bu yetkiler duvarda ancak asili kalir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Tgs den eğitim alacağıma bu kurumdan alırım. Tgs nin durumu ortada
bir bilmeyen ~ 8 yıl önce
at binenin kılıç kuşananın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir bilen ~ 8 yıl önce
IATA DGR yetkisi olan ve faal eğitim veren kurum sayısı (TMKT) ye göre 5 ve hepsi zarar ediyor.Bunu bilmeden böyle bir yatırım ölü bir yatırmdır.Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor ~ 8 yıl önce
Bu eğitimler için zaten her kurum ve kuruluşun eğitimcisi var. Para etmesi zor bir eğitim. Hele ki THY ve TAV gibi eğitim kuruluşları varken bu iş iyice zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000