24 Haziran 2009, Çarşamba 14:12:49

Isparta'ya geliyorlar ama...

İran-Isparta uçak seferleriyle Türkiye'ye gelecek turistlerin direkt Antalya'ya gideceği belirtiliyor...
  • Ispartaya bir şekilde uğramış mülteci yada turist iranlılara sorunuz iranı... onlar antalyayı istiyor Ispartayı değil. Isparta nın ne gibi turizm alanı var biri söylesin ??
  • Ispartaya gelen turist uçagı Türkiyeye gelmiş sayılmaz mı?Oradan Antalyaya gitselerde kazanılan para Türkiyede kalmıyor mu?Olumsuz yazılarla İranlıların Türkiye ye gelmelerini mi engellemek istiyoruz?
  • sülodan akıllandıkmı sanki, şimdi de tayyibe oy veriyor millet akıllanmaz..sülonun yeğenleri, tayyibin oğlu,bacanağı :))) aynı terane... Isparta'ya gelince Ispartadan bir baltaya sap olmaz.. bir Ispartalı olarak bunu diyorum
  • hain süleyman kraliyet hesaplaşmasına az kaldı toprak seni kabul edermi bilmem.tükürcek hali yok hrhld.ıspartabelasını sen saldın başımıza sen çıkar:)bankanı da al git.
  • zaten süleyman demirel den ne fayda gördü ki bu ülke.spartaküs süleyman ıspartaya meydanı kondurdu ayıkla pirincin taşını zaten 3 kere gidip 5 kere gelmek türkiyeye mahsus bi olay.vatandaş vergisini verdiği gibi hakkını aramayı hala öğrenemedi bize bi 50 yıl daha lazım.önce bu 50 yaş üstü babalarımız bu kavunları saklayıp saklayıp getiren babalarımız gidecek sonra biz belki bizim yavrular güzel bir türkiye görürler.sülüman gibi adamı bide ombdusman ilan ettiler.
  • YA ALLAH AŞKINA LÜTFEN BU HABERİN TAKİPÇİSİ OLUN.YARIN 25 HAZİRAN VE BAKALIM BU UÇAKLARDAN 1 TANESİ OLSUN GELECEKMİ.MİLLET BÖYLE DEMEÇ VERMEKLE NE KAZANIYOR ANLAMIYORUM.ISPARTA YA YUKARIDA BAHSEDİLEN HAVAYOLLARI EN ERKEN 14 TEMMUZ DA GELECEK ODA ŞU ANDAKİ ŞARTLARDA ÇOK ZOR GÖRÜNÜYOR.
  • Isparta gül suyu diyeceğim ama zor. Evet Mollalar var, şeriat var ama öyle ilginç bir ortam ve insanlarda bir endam, duruş ve yaşamlarında nizam mevcutki, o molla gibi gördüğümüz adamların yönetim, bilim ve sosyolojiye öyle bir yaklaşımları var ki İran da şaşar kalırsınız. Bu 30 yıl önceki devrim sayesindemi oldu tez konusu tabi. Bunlar serbest gözlem, his ve kanaatler az süre. Birde doğuya özgü-şerri kanunlar işliyor örneğin bu günlerde, yüzüne atılan kezzapla ömür boyu göremeyecek bir kız bunu yapan adamın gözlerine eliyle asit damlatacak. Ne bizdeki kadar dava ne de davalı-davacı var!... Uzun lafın kısası adamlar irani-persi olmaktan müthiş onurlular (böyle yetişiyorlar) vede bilimde teknolojide milli olarak galiba bizden de ilerdeler..
  • Sn.Kaçıkoç önce Ispartada istihdam sağlayın sonra uçuşlar kendiliğinden başlar, Isparta'da ne varki ? patlayan cumhuriyet hamamı mı: :)) Saygılarımla....
  • ISPARTA HAMAMI YORUMUYLA YAZAN ARKADAŞI YORUMU İÇİN TEBRİK EDİYORUM ÇOK BEĞENDİM.BU HABERE ANCAK BU YORUM YAPILIR. SAYGILARIMLA
  • Türkiye yasaklara rağmen İran ile bir ortam kurmus devam ediyor. Yapilan aciklamaya bak. Baltalayin siz herseyi

İran-Isparta uçak seferleriyle Türkiye'ye gelecek turistlerin direkt Antalya'ya gideceği belirtiliyor. Söz konusu uçuşlarla Türkiye'ye gelecek İranlıların Isparta'ya faydası olmayacağı kaydediliyor.

Isparta ile İran arasındaki karşılıklı yaz sezonu uçak seferleri 25 Haziran'da başlıyor. 5 ay sürmesi beklenen seferlerde 70 uçuş gerçekleştirilmesi bekleniyor. Taban Air ve Zagros-Airlines şirketlerinin düzenleyeceği seferlerin 23 Ekim'e kadar süreceğini belirten Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Müdürü Mehmet Özeren, "Isparta'ya inen İranlı turistler, turizm şirketleri tarafından değişik illere götürülüyor. Şimdiye kadar Süleyman Demirel Havalimanı'na inen İranlı turistlerin Isparta'ya pek faydası olduğunu söyleyemeyiz. Isparta'ya uğramadan başka illere gidiyorlar. Bu konuda, Ispartalı sivil toplum kuruluşları ve yöneticiler bir çalışma yaparsa turistlerin Isparta'da bir süre kalması sağlanabilir." dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ise Isparta'ya gelen turistlerin kente pek faydası olmadığını, turizm şirketlerinin turistleri Burdur üzerinden direkt Antalya'ya götürdüklerini söyledi. Kaçıkoç, önümüzdeki dönemlerde İranlı yetkililerle görüşerek, turislerin Isparta'ya gelmesini sağlayacaklarını söyledi.

Isparta'ya geliyorlar ama...

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
Ispartaya bir şekilde uğramış mülteci yada turist iranlılara sorunuz iranı... onlar antalyayı istiyor Ispartayı değil. Isparta nın ne gibi turizm alanı var biri söylesin ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ispartaya gelen turist uçagı Türkiyeye gelmiş sayılmaz mı?Oradan Antalyaya gitselerde kazanılan para Türkiyede kalmıyor mu?Olumsuz yazılarla İranlıların Türkiye ye gelmelerini mi engellemek istiyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sülodan akıllandıkmı sanki, şimdi de tayyibe oy veriyor millet akıllanmaz..sülonun yeğenleri, tayyibin oğlu,bacanağı :))) aynı terane... Isparta'ya gelince Ispartadan bir baltaya sap olmaz.. bir Ispartalı olarak bunu diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hain süleyman kraliyet hesaplaşmasına az kaldı toprak seni kabul edermi bilmem.tükürcek hali yok hrhld.ıspartabelasını sen saldın başımıza sen çıkar:)bankanı da al git.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
zaten süleyman demirel den ne fayda gördü ki bu ülke.spartaküs süleyman ıspartaya meydanı kondurdu ayıkla pirincin taşını zaten 3 kere gidip 5 kere gelmek türkiyeye mahsus bi olay.vatandaş vergisini verdiği gibi hakkını aramayı hala öğrenemedi bize bi 50 yıl daha lazım.önce bu 50 yaş üstü babalarımız bu kavunları saklayıp saklayıp getiren babalarımız gidecek sonra biz belki bizim yavrular güzel bir türkiye görürler.sülüman gibi adamı bide ombdusman ilan ettiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YA ALLAH AŞKINA LÜTFEN BU HABERİN TAKİPÇİSİ OLUN.YARIN 25 HAZİRAN VE BAKALIM BU UÇAKLARDAN 1 TANESİ OLSUN GELECEKMİ.MİLLET BÖYLE DEMEÇ VERMEKLE NE KAZANIYOR ANLAMIYORUM.ISPARTA YA YUKARIDA BAHSEDİLEN HAVAYOLLARI EN ERKEN 14 TEMMUZ DA GELECEK ODA ŞU ANDAKİ ŞARTLARDA ÇOK ZOR GÖRÜNÜYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Isparta gül suyu diyeceğim ama zor. Evet Mollalar var, şeriat var ama öyle ilginç bir ortam ve insanlarda bir endam, duruş ve yaşamlarında nizam mevcutki, o molla gibi gördüğümüz adamların yönetim, bilim ve sosyolojiye öyle bir yaklaşımları var ki İran da şaşar kalırsınız. Bu 30 yıl önceki devrim sayesindemi oldu tez konusu tabi. Bunlar serbest gözlem, his ve kanaatler az süre. Birde doğuya özgü-şerri kanunlar işliyor örneğin bu günlerde, yüzüne atılan kezzapla ömür boyu göremeyecek bir kız bunu yapan adamın gözlerine eliyle asit damlatacak. Ne bizdeki kadar dava ne de davalı-davacı var!... Uzun lafın kısası adamlar irani-persi olmaktan müthiş onurlular (böyle yetişiyorlar) vede bilimde teknolojide milli olarak galiba bizden de ilerdeler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sn.Kaçıkoç önce Ispartada istihdam sağlayın sonra uçuşlar kendiliğinden başlar, Isparta'da ne varki ? patlayan cumhuriyet hamamı mı: :)) Saygılarımla....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ISPARTA HAMAMI YORUMUYLA YAZAN ARKADAŞI YORUMU İÇİN TEBRİK EDİYORUM ÇOK BEĞENDİM.BU HABERE ANCAK BU YORUM YAPILIR. SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiye yasaklara rağmen İran ile bir ortam kurmus devam ediyor. Yapilan aciklamaya bak. Baltalayin siz herseyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000