28 Nisan 2022, Perşembe 21:29:09

İSG’den çalışanlara bayram müjdesi

İstanbul Sabiha Gököen Havalimanı’ndan çalışanlara bayram müjdesi.
  • Şu çalışan personelin aldığı ücret haber yapılıyor iyi güzelde yöneticilerin aldığı ücretler neden haber yapılmaz onu anlamış değilim?Verilen üç kuruşun haber edilmesini isteyen zihniyet ile şirket böyle yönetilmez.Tamamen popülizm yapılıyor.
  • Helal olsun size havaş bize zırnık koklatırmadı yani havaş herzamanki gibi yine sınıfta kaldı
  • HAVASLİ olarak yıllardır calistigim şirketimin bu kadar aciz ve güvencesiz olacağını tahmin bile edemezdim..ovundugum şirketim malesefki övünülecek durumdan ziyade acinicak durumda sanki...İSCİLERİN BEKLENTİLERİ KARSİLANMADİ..YİNE HUSRANA UGRADİK...BAYRAM HARCİLİGİNİ VEREMEYECEK KADAR ACİZ Bİ SİRKETMİYİZ.. işçi gülmüyor..bayrama mutsuz giriyor..İşçi 10/20 çalışır işçi az adamla çalışır mesai parası almaz ikramiye almaz TEKSTİLMİ burası acaba ..HAVASİN KALİTESİ YERLERDE.. Çok YAZİKK.
  • SAOLSUN HAVAS SASIRTMADI BIZİ GENE
  • Ne para be bozdur bozdur harca. Not:Verilen bayram ikramiyesi değil , bankanın maaş müşterlerine verdiği promosyondur.
  • Isg,thy,iga,tgs çalışanlarını düşünürken duty freelerden hâlâ ses yok
  • Tk teknosadan 1000 tl hediye çeki vercekti noldu?
  • Rekor kar açıkladı. Bize neden yok?
  • Tge verdi birşeyler (5000) İSG veriyor şimdi peki saw pastanın en büyük dilimini yiyenler (PGS) dan ses soluk çıkmıyor sadece şeflerin egosunu veriyorlar bize yazıklar olsun başka birşey diyemiyorum sözde kurumsal şirkette çalışıyoruz resmen köle olmuşuz
  • Şirketimiz BÜYÜK SİRKETİMİZ NERELERDESİN Gözümüz yollarda kaldı..işçiler sizden de biseyler bekliyor ...TAV .. HAVAŞ..CALİSANLARİN GURURLANMAK İSTİYOR. BAYRAMİ GULEREK MUTLU GECİRMEK İSTİYOR..SANİ BEY DUYUN SESİMİZİ..

İstanbul Sabiha Gököen Havalimanı’ndan çalışanlara bayram müjdesi.

İstanbul Anadolu yakasındaki havalimanı Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı işletmecisi çalışanlara bayram müjdesini duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada 1000 TL değerinde market alışveriş çeki ile 1300 TL bayram harçlığı verilecek.

Alışveriş çekinin dağıtılmaya başlandığı öğrenilirken 1300 TL’lik ödemenin ise 1 Mayıs’ta hesaplara yatırılacağı belirtildi.

İSG’den çalışanlara bayram müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Gerçekler ~ 2 yıl önce
Şu çalışan personelin aldığı ücret haber yapılıyor iyi güzelde yöneticilerin aldığı ücretler neden haber yapılmaz onu anlamış değilim?Verilen üç kuruşun haber edilmesini isteyen zihniyet ile şirket böyle yönetilmez.Tamamen popülizm yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş marabası ~ 2 yıl önce
Helal olsun size havaş bize zırnık koklatırmadı yani havaş herzamanki gibi yine sınıfta kaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 Mayıs emekçi ~ 2 yıl önce
HAVASLİ olarak yıllardır calistigim şirketimin bu kadar aciz ve güvencesiz olacağını tahmin bile edemezdim..ovundugum şirketim malesefki övünülecek durumdan ziyade acinicak durumda sanki...İSCİLERİN BEKLENTİLERİ KARSİLANMADİ..YİNE HUSRANA UGRADİK...BAYRAM HARCİLİGİNİ VEREMEYECEK KADAR ACİZ Bİ SİRKETMİYİZ.. işçi gülmüyor..bayrama mutsuz giriyor..İşçi 10/20 çalışır işçi az adamla çalışır mesai parası almaz ikramiye almaz TEKSTİLMİ burası acaba ..HAVASİN KALİTESİ YERLERDE.. Çok YAZİKK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamil ~ 2 yıl önce
Nankörlük yapma
Emekci ~ 2 yıl önce
Kamil belki şef belki amir her neyse tuzunuz kuru ..yıllarca posta baslari ikramiye aldı sesiniz çıkmadı..işçiler çalışsın kuru maaş ..mesai verme ikramiye yok..işçilere öncülük yapsanizq NANKORLUK YAPMA DİCENİZE..SİRKETCİLER biraz haktan yana olun az bişey işçinin alın terini görün....akşam olunca vardiye sorunsuz bı şekilde devredilmistir..
Ahmed ~ 2 yıl önce
SAOLSUN HAVAS SASIRTMADI BIZİ GENE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öfff ~ 2 yıl önce
Ne para be bozdur bozdur harca. Not:Verilen bayram ikramiyesi değil , bankanın maaş müşterlerine verdiği promosyondur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmed ~ 2 yıl önce
Isg,thy,iga,tgs çalışanlarını düşünürken duty freelerden hâlâ ses yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çek ~ 2 yıl önce
Tk teknosadan 1000 tl hediye çeki vercekti noldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 2 yıl önce
Rekor kar açıkladı. Bize neden yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS elemanı ~ 2 yıl önce
Tge verdi birşeyler (5000) İSG veriyor şimdi peki saw pastanın en büyük dilimini yiyenler (PGS) dan ses soluk çıkmıyor sadece şeflerin egosunu veriyorlar bize yazıklar olsun başka birşey diyemiyorum sözde kurumsal şirkette çalışıyoruz resmen köle olmuşuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVAS NERDESİN ~ 2 yıl önce
Şirketimiz BÜYÜK SİRKETİMİZ NERELERDESİN Gözümüz yollarda kaldı..işçiler sizden de biseyler bekliyor ...TAV .. HAVAŞ..CALİSANLARİN GURURLANMAK İSTİYOR. BAYRAMİ GULEREK MUTLU GECİRMEK İSTİYOR..SANİ BEY DUYUN SESİMİZİ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000