15 Şubat 2022, Salı 09:36:28

İngiltere kraliçesinin avukatı uçaktan indirildi

İngiltere'de üst düzey bir İngiliz avukat, çocuklarının dadılarının oturma düzeni konusunda kabin ekibiyle hararetli bir tartışmanın ardından British Airways uçağından indirildi.
  • Biz de durum bilenler bilir hep tam tersi olur fakat Pegasus Havayollarında durum farklı. Eğer yolcu haksız ise ve tabiki yer ve kabin ekiplerinin güvenliği söz konusu ise tutumları British den farklı olmaz. Diğer havayolunda(!) buna benzer bir durum yaşansa kendimize başka bir aramak ile tehdit ediliriz...
  • Aklıma Esb'ye bir sürü bavulla gelip yurtdışına gitmek için check in yaptırırken fazla bagajınız var diyen görevliyi işten attıran iktidar vekili ile Ahl'de Vip'i kullanmayan ve dış hatlara gelen Danimarka'lı bakanın Türk koruma polislerinin onun elinden pasaportunu ve bagajlarını alıp check inlerini yapmak istemeleri bunun karşısında da bakanın şiddetli itirazı ve ben bunun hesabını ülkemde veremem demesi geldi. Başka nice benzer olaylar da var da yer yetmez. Bir de bu haberi bakıyoruz sonra niye onlar ileri biz geriyiz diyoruz,bu kafayla biz daha çoookkk geri kalırız hamdolsun...
  • Demek orada üst yetkili kişilerde madur olabiliyormuş bizde en kötü şov yapma der olayı kendi için halleder
  • Ohoooo bizde hergün olan şey yok ben minlet vekiliyim yok valı yok vs….ama indiremesin adam işinden eder seni hak diye deniyor haksılın babası yapılıyor pas biletler hafada uçuyor….
  • Helal olsun British'e. Bizde olsa kabin korkudan değil bir bakıcıyı 3 bakıcı gelse yine ses çıkarmazdı. Arada görüyorum birde şu kabin ekibinin ekonomide ki eş dost akrabasına guya kimse görmesin diye peçete ile kapadıkları herne yiyecekse taşımaları yok mu! aslında thy de fahri teftiş yolcu sistemi geliştirmeli. Böyle tipleri rapor edeceksin.

İngiltere'de üst düzey bir İngiliz avukat, çocuklarının dadılarının oturma düzeni konusunda kabin ekibiyle hararetli bir tartışmanın ardından British Airways uçağından indirildi.

Geçen Perşembe günü, polis 41 yaşındaki Charles Banner'ı ve aralarında bir ve dört yaşında iki çocuğun da bulunduğu ailesini Londra Heathrow'dan İtalya'nın Torino kentine giden bir uçaktan indirdi.

90 DAKİKALIK RÖTARA NEDEN OLDU

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, Banner ve kabin ekibi arasında, çocuklarının dadısının business class'ta onlara katılmasına izin verilmemesi üzerine başlayan nedeniyle uçuş 90 dakika gecikti

Aynı habere göre Kraliçe'nin Danışmanlığı'nın bir üyesi ve Kraliçe tarafından atanan bir avukat olan Banner, çocuklarına bakarken kendisi ve karısı çalışabilsin diye dadı için de business class'tan bilet almıştı. Ancak, şirkete göre, uçuşta yer olmadığı için dadının business class bileti değiştirildi.

Banner, kabin ekibine bakıcının yedek business class koltuğa oturup oturmayacağını sorduğunda British Airways personelinin kendisine kaba davrandığını iddia ediyor. Havayolu ise uçakta yedek koltuk bulunmadığını belirtiyor.

İngiliz tabloid gazetesindeki habere göre, bir süre sonra uçuş ekibi ve aile arasındaki tartışma hararetli bir hale geldi ve pilot onların uçuştan çıkarılmasını istedi. Bunun üzerine polis çağrıldı ve aile uçaktan çıkarıldı.

"SEYAHAT ETMEZDİK"

Banner, 'Havayolu, bakıcının business class'ta bizimle oturamayacağı konusunda beni uyarsaydı seyahat etmezdik ve daha sonraki bir uçuşla seyahat edebilirdik. Ancak, bunu ancak biniş kapısına geldiğimizde bize bildirdiler' dedi.

Banner açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

'Tamamen kibar davrandım, ancak kabin ekibiyle yüzleştim çünkü yapılacak en doğru şey buydu. Bu, personelin huysuzluğu ve kinciliğinden kaynaklandı. Olay boyunca oldukça saygılı davrandım'

Banner ve ailesi, havaalanına yakın bir otel ayarlamak ve ertesi gün EasyJet ile Londra Gatwick Havaalanından uçmak zorunda kaldı.

Bir British Airways sözcüsü, Insider'a olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Bu tür davranışları kabul etmiyoruz ve misafirlerimizin ve mürettebatımızın güvenliği önceliğimizdir' dedi.

İngiltere kraliçesinin avukatı uçaktan indirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Teşekkürler British ~ 2 yıl önce
Biz de durum bilenler bilir hep tam tersi olur fakat Pegasus Havayollarında durum farklı. Eğer yolcu haksız ise ve tabiki yer ve kabin ekiplerinin güvenliği söz konusu ise tutumları British den farklı olmaz. Diğer havayolunda(!) buna benzer bir durum yaşansa kendimize başka bir aramak ile tehdit ediliriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zihniyet ~ 2 yıl önce
Aklıma Esb'ye bir sürü bavulla gelip yurtdışına gitmek için check in yaptırırken fazla bagajınız var diyen görevliyi işten attıran iktidar vekili ile Ahl'de Vip'i kullanmayan ve dış hatlara gelen Danimarka'lı bakanın Türk koruma polislerinin onun elinden pasaportunu ve bagajlarını alıp check inlerini yapmak istemeleri bunun karşısında da bakanın şiddetli itirazı ve ben bunun hesabını ülkemde veremem demesi geldi. Başka nice benzer olaylar da var da yer yetmez. Bir de bu haberi bakıyoruz sonra niye onlar ileri biz geriyiz diyoruz,bu kafayla biz daha çoookkk geri kalırız hamdolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoo demiyoruz ~ 2 yıl önce
Onlar neden ileri, biz neden geriyiz demiyoruz ki; bunu demek için geri olduğumuzu kabullenmememiz lazım ama biz kabullendik geriyiz. Neden aramıyoruz.
:) ~ 2 yıl önce
Demek orada üst yetkili kişilerde madur olabiliyormuş bizde en kötü şov yapma der olayı kendi için halleder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak ~ 2 yıl önce
Ohoooo bizde hergün olan şey yok ben minlet vekiliyim yok valı yok vs….ama indiremesin adam işinden eder seni hak diye deniyor haksılın babası yapılıyor pas biletler hafada uçuyor….

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 2 yıl önce
Helal olsun British'e. Bizde olsa kabin korkudan değil bir bakıcıyı 3 bakıcı gelse yine ses çıkarmazdı. Arada görüyorum birde şu kabin ekibinin ekonomide ki eş dost akrabasına guya kimse görmesin diye peçete ile kapadıkları herne yiyecekse taşımaları yok mu! aslında thy de fahri teftiş yolcu sistemi geliştirmeli. Böyle tipleri rapor edeceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açlık.. ~ 2 yıl önce
Kötü birşey. Kimin ne taşıdığına ne bakıyosun, uçup geç işte:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000