28 Temmuz 2017, Cuma 16:47:54

İngiltere de 'Laptop Yasağı'nı kaldırdı

İngiliz hükümeti, Türkiye'ye yönelik uygulanan uçuşlarda laptop yasağını kaldırdı.
  • Eski bağımlı türkiyeyi istiyorlar, otur dedikleri gibi otura, kalk dedikleri gibi kalka. Türkiye'yi nasıl dize getireceklerini bilmiyorlar, Bizlerin vatandaş olarak Türkiye'mize nasıl faydamız olur biliyormusunuz ? Paramızı harcarken "Türk malı" alıp Türkiye sanayimizi desteklememiz lazım. Damla'ya Damla'ya göl olur.
  • Haber anlatım bozukluğu dolu ve cümlelerde özne yüklem uyumsuzluğu var.

İngiltere'nin Türkiye'den gelen bazı uçuşlarda kabinde elektronik cihaz kullanımına yönelik yasağın kaldırıldı. Elektronik cihazların kullanımına ilişkin diğer yasakların 'olay bazlı' olarak kaldırılacağını ifade edildi.

ABD'nin Türkiye'den uçuşlarda telefon hariç iPad ve laptop gibi elektronik cihazların kabinde taşınmasını yasaklayan uygulamayı kaldırmasının ardından bir hamle de İngiltere'den geldi. İngiliz yetkililer, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçaklarda kabin bagajına laptop alınmasına izin verecek.

Güvenlik önlemleri kapsamında ABD Başkanı Donald Trump'ın 8 ülkedeki 10 havalimanında ABD'ye doğrudan sefer yapacak uçuşlar için yolcuların, kabin içerisine cep telefonundan büyük elektronik cihaz sokma yasağı getirilmişti.

AirportHaber'in Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği'nden edindiği bilgiye göre; "İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen'den İngiltere'ye yapılan seferlerimizde uygulanan laptop yasağı kaldırılmıştır" denildi.

İngiltere de 'Laptop Yasağı'nı kaldırdı

Yorumlar

TC ~ 7 yıl önce
Eski bağımlı türkiyeyi istiyorlar, otur dedikleri gibi otura, kalk dedikleri gibi kalka. Türkiye'yi nasıl dize getireceklerini bilmiyorlar, Bizlerin vatandaş olarak Türkiye'mize nasıl faydamız olur biliyormusunuz ? Paramızı harcarken "Türk malı" alıp Türkiye sanayimizi desteklememiz lazım. Damla'ya Damla'ya göl olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sergio ~ 7 yıl önce
Havaalanlarına yeni alınan x-ray ve bomba arama cihazlarından haberiniz yok galiba, kendimizi olmadık yere bu kadar önemsememizin bir manası yok, hiçkimse gibi biz de önemli değiliz, kimsenin kimseye bizim sandığımız kadar da kastı yok, biraz bilgi sonra fikir, konuşmadan önce düşünebilen bir canlı olmalı insan!
Anlatım bozukluğu ~ 7 yıl önce
Haber anlatım bozukluğu dolu ve cümlelerde özne yüklem uyumsuzluğu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000