23 Eylül 2020, Çarşamba 09:44:30

İngiliz turistlerin tercihi Türkiye oldu

İngilizlerin sonbahar tatili planlarında da Türkiye açık ara birinci oldu. Türkiye'ye bu mevsim 60 yeni uçuş eklendi.
  • 5 gündür İngiliz kız arkadaşımla Marmaris’te tatildeyiz kız 700 pound bozdurdu geldiğinde 5 gündür beach clublerden en iyi mekanlara yiyip içiyoruz hala para bitmedi kız bile anlam veremiyor :)))
  • Yazik yaa uzuldum,turizim köleciligi yapiyoruz,adamlar bedava diyecek kadar para oduyor.
  • İngiltere'deki hademe İngiliz sülalesiyle Antalya'da tatil yapıyor THY nin türk mühendisi onun tatil yaptığı yere gidemiyor. Ülkenin sahibi THY li türk mühendis mi yoksa İngiliz hademe mi?
  • ingilizler kalp ben. en sevdiğim yolcu profili en nazik, en anlayışlı yolcular kendileridir bana göre. çift maaşlarımızı kesmeselerdi ne güzel izinde londra'ya gidecektim. kraliçem ben geldim diyecektim :D Bu arada İngilizlere sadece sahil kısmını değil Kapadokya gibi turistik yerlerimizi de tanıtmalıyız. Sadece deniz ve istanbula geliyorlar :/
  • Yahu kacin gidin arabistana inanin yaptiginiz yolsuzluk horsizliklardan yargilanmamaniz icin elimden geleni yapicam ama bi gidin.
  • 1 tl 10pound olsaydı bizde oraları gezmeye giderdik!!
  • 1 sterlin 10 tl, 1 euro 9 tl.. bedavadan tatil kim olsa gelir. Türkiyeye gelmeyip italya veya ispanya ya gidip vereceklerin paranın beşte 1 ine türkiyede tatil yapıyorlar.
  • Dünyanın hiç bir yerinde bizdeki fiyat performans oranı yoktur. (Bodurmdaki bazı yerler hariç) Tayland bile fiyatlar uçmuş. Dandik yerde 40-50 dolar yemek ödüyosun. Bizde 10 dolara kral gibi doyarsın.
  • en ucuz olduğundan desene sen şuna!ingiletre de mcdonalds menü 6 Pound!
  • Tabi ki tercih edecek. Londra'da iki kişi sıradan bir restoranta yemek yemeğe gittiğinde basit içkisiz bir yemeğe 60-70 sterlin para öder. Bizde iki kişi 15-20 sterline yemeğini yer.

ngilizlerin tatil tercihleri arasında sonbahar sezonunda da Türkiye açık ara birinci durumda. Türkiye'ye 60 yeni uçuş eklenirken turizmciler bu yıl sezonun hiç kapanmayacağını söyledi.

Büyük Britanya’da, Türkiye tatiline ilgi sonbahar sezonunda da sürüyor. Akşam Gazetesi'nden Ender Türkkan'ın haberine göre, İngiliz Daily Express gazetesi, “Türkiye, seyahat koridoru listesindeki yeri sayesinde son haftalarda İngiliz turist akınına uğradı” diye yazdı. Diğer gazetelerde de, fiyat karşılaştırma sitesi ve online rezervasyon portalı Travel Supermarket’in verileri doğrultusunda, Türkiye’nin ekim ayında da Britanyalılar için dünyanın en popüler tatil destinasyonu olmaya devam edeceği vurgulandı.

BODRUM, FETHİYE, ANTALYA

Haberlerde, tatil paketi aramalarında karantinasız seyahat imkanı tanınan 54 ülke arasında Türkiye’nin ilk sırada olduğuna işaret edildi, “Travel Supermarket’e göre, yalnızca 8 Eylül ile 15 Eylül arasında, 11 Eylül - 31 Ekim tarihleri arasında çıkış yapan tatiller için tüm paket tatil fiyatı karşılaştırma aramalarının yüzde 30’u Türkiye içindi” ifadeleri kullanıldı.

Britanyalıların Türkiye’de en çok tercih ettikleri tatil merkezleri ise Marmaris, Bodrum, Fethiye ve Antalya olarak sıralandı. Türkiye ilgisi İngiliz tur operatörü ve hava yolları firmalarının planlamalarında, faaliyetlerinde değişiklik yapmasına yol açtı. İngiltere’nin önde gelen hava yolu şirketleri 60 yeni uçuş eklediğini duyurdu. Sezonun kışa uzatıldığı açıklandı.

"HER ZAMAN MÜSAİTİZ BEKLERİZ"

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Marmaris Temsil Kurulu üyesi Suat Esin şunları söyledi:

"Bölgemiz, iklimi, doğal ve tarihi zenginlikleriyle yılın her dönemi tatil yapmaya müsait. Marmaris’te senenin 10-11’i ay denize girmek mümkün. Yıl sonuna kadar hatta kışın da misafirlerimizi ağırlayabiliriz"

İngiliz turistlerin tercihi Türkiye oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Para konuşur ~ 4 yıl önce
5 gündür İngiliz kız arkadaşımla Marmaris’te tatildeyiz kız 700 pound bozdurdu geldiğinde 5 gündür beach clublerden en iyi mekanlara yiyip içiyoruz hala para bitmedi kız bile anlam veremiyor :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 4 yıl önce
Yazik yaa uzuldum,turizim köleciligi yapiyoruz,adamlar bedava diyecek kadar para oduyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkese soruyorum ~ 4 yıl önce
İngiltere'deki hademe İngiliz sülalesiyle Antalya'da tatil yapıyor THY nin türk mühendisi onun tatil yaptığı yere gidemiyor. Ülkenin sahibi THY li türk mühendis mi yoksa İngiliz hademe mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 4 yıl önce
ingilizler kalp ben. en sevdiğim yolcu profili en nazik, en anlayışlı yolcular kendileridir bana göre. çift maaşlarımızı kesmeselerdi ne güzel izinde londra'ya gidecektim. kraliçem ben geldim diyecektim :D Bu arada İngilizlere sadece sahil kısmını değil Kapadokya gibi turistik yerlerimizi de tanıtmalıyız. Sadece deniz ve istanbula geliyorlar :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sana oy moy yok ~ 4 yıl önce
Yahu kacin gidin arabistana inanin yaptiginiz yolsuzluk horsizliklardan yargilanmamaniz icin elimden geleni yapicam ama bi gidin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çokomelli ~ 4 yıl önce
1 tl 10pound olsaydı bizde oraları gezmeye giderdik!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komesli Ali ~ 4 yıl önce
1 sterlin 10 tl, 1 euro 9 tl.. bedavadan tatil kim olsa gelir. Türkiyeye gelmeyip italya veya ispanya ya gidip vereceklerin paranın beşte 1 ine türkiyede tatil yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Damata sor ~ 4 yıl önce
Acaba neden oldu. Sterlin oldu 10 TL. Adam 10 sterline litrelerce bira iciyor. Bira dedimde bunlar biradan anlamaz serbet, boza ornegi vermek gerek din bezirganlarina
Hele turlar yok mu turlar? ~ 4 yıl önce
Almanya'dan ülkemize 14 gün, 7'si değişik yerlerde, 7'si Antalya'da konaklatan tur uçuş dahil(!) 200€. Adam evde otursa ısınma+elektrik faturası. Ben buradan çıksam bu fiyata sadece konaklayamam. Yazık.
Bu fiyatlar ~ 4 yıl önce
Dünyanın hiç bir yerinde bizdeki fiyat performans oranı yoktur. (Bodurmdaki bazı yerler hariç) Tayland bile fiyatlar uçmuş. Dandik yerde 40-50 dolar yemek ödüyosun. Bizde 10 dolara kral gibi doyarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alper ~ 4 yıl önce
İhaleye ne gerek var. Verin Cengiz inşaata.
para ~ 4 yıl önce
en ucuz olduğundan desene sen şuna!ingiletre de mcdonalds menü 6 Pound!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 pound 10 lira ~ 4 yıl önce
Tabi ki tercih edecek. Londra'da iki kişi sıradan bir restoranta yemek yemeğe gittiğinde basit içkisiz bir yemeğe 60-70 sterlin para öder. Bizde iki kişi 15-20 sterline yemeğini yer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000