06 Temmuz 2020, Pazartesi 15:41:13

İngiliz şirketlerde Türkiye hazırlığı

İngiltere hükümetinin seyahat kısıtlamasını kaldırdığı ülkelerin arasına Türkiye’yi de eklemesiyle, İngiliz havayolu şirketleri Türkiye operasyonları için hazırlık yapmaya başladı.
  • Maksat krizi fırsata çevirme amaçlı Atatürk’ ün adını Hastane inşaatı yapıyoruz diye silmekti galiba. Hastanelere gerek yokmuş demek ki. Bağışıklık sistemi zaten görevini yapıp antikorunu üretiyor neticede. Çin hem gövde gösterisi yaptı, hem de ne oyuna getirdi dünyayı.
  • Herkes çok iyi biliyor ki İngiliz Başbakan Boris bile Covid olana kadar bir anlamda İngilterede virüsün yayılmasına göz yumdular. İngiliz bu. Sırtına binmeyeceği eşeğe karpuzun kabuğunu bile koymaz. Şimdi de kendi uçaklarına kendi virüslü yolcularını doldurup ülkemize getireceklermiş. Kimse sormuyor mu niye? 2020 Turizm sezonunda turizm geliri kanallarımız tıkandı, bari bakanımızın ailesinin otelleri kazansın değilmi? İngilizlerin bağışıklık sistemi başta Başbakanları olmak üzere oluşmuş, adamlar mikroplu, Sen mikrop yayılmasın diye eşinle dostunla arkadaşınla tokalaşmaktan bile sakınırken bunlar Pound getirsinler diye mikropluları doldur milletin içine, milletini riske at. Hergün milletimizi umursuyoruz ayakları ile açıklamalar yapılması Elizabeth resimli Poundcukları görünce inandırıcı geldi mi? Gerçi Suriyelileri getirirken milleti düşünmeyen, virüsü hiç düşünmez. Bari böyle yapacaktınız, bu kadar karantina, evde kal, biz bize yeteriz, sosyal mesafe yaygaralarına ne gerek vardı?

İngiltere hükümetinin seyahat kısıtlamasını kaldırdığı ülkelerin arasına Türkiye’yi de eklemesiyle, İngiliz havayolu şirketleri Türkiye operasyonları için hazırlık yapmaya başladı.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre İngiliz hava yolu şirketleri British Airways ve Jet2, Türkiye operasyonlarına 16 Temmuz, EasyJet ve TUI ise 1 Ağustos olarak belirlerdi.

EasyJet, 1 Ağustos’tan itibaren Manchester-Dalaman hattında çarşamba günleri günde 3 uçuş gerçekleştirecek.

Türkiye karantinadan muaf tutacak

İngiltere, yurt dışından gelenlere uygulanan 14 günlük karantinada Türkiye’ye muafiyet getirmişti.

Söz konusu 56 ülkeden İngiltere’ye gelecek yolcular, eğer önceki 14 gün boyunca listede yer almayan bir ülkede bulunmamışsa 14 gün karantinaya girmek zorunda kalmayacak.

İngiliz şirketlerde Türkiye hazırlığı

Yorumlar

Risk-2 ~ 4 yıl önce
Maksat krizi fırsata çevirme amaçlı Atatürk’ ün adını Hastane inşaatı yapıyoruz diye silmekti galiba. Hastanelere gerek yokmuş demek ki. Bağışıklık sistemi zaten görevini yapıp antikorunu üretiyor neticede. Çin hem gövde gösterisi yaptı, hem de ne oyuna getirdi dünyayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Risk-1 ~ 4 yıl önce
Herkes çok iyi biliyor ki İngiliz Başbakan Boris bile Covid olana kadar bir anlamda İngilterede virüsün yayılmasına göz yumdular. İngiliz bu. Sırtına binmeyeceği eşeğe karpuzun kabuğunu bile koymaz. Şimdi de kendi uçaklarına kendi virüslü yolcularını doldurup ülkemize getireceklermiş. Kimse sormuyor mu niye? 2020 Turizm sezonunda turizm geliri kanallarımız tıkandı, bari bakanımızın ailesinin otelleri kazansın değilmi? İngilizlerin bağışıklık sistemi başta Başbakanları olmak üzere oluşmuş, adamlar mikroplu, Sen mikrop yayılmasın diye eşinle dostunla arkadaşınla tokalaşmaktan bile sakınırken bunlar Pound getirsinler diye mikropluları doldur milletin içine, milletini riske at. Hergün milletimizi umursuyoruz ayakları ile açıklamalar yapılması Elizabeth resimli Poundcukları görünce inandırıcı geldi mi? Gerçi Suriyelileri getirirken milleti düşünmeyen, virüsü hiç düşünmez. Bari böyle yapacaktınız, bu kadar karantina, evde kal, biz bize yeteriz, sosyal mesafe yaygaralarına ne gerek vardı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000