10 Ocak 2022, Pazartesi 10:00:32

İlker Aycı'nın kaçışında ilginç detaylar ortaya çıktı!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın Kazakistan'ı terk etmesine ilişkin ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.
  • neden kimse sevmiyor bu adamı?
  • Madem kuralları hiçe sayıp koca kargo uçağına iki kişi daha alıp kaçtın, keşke o dev kargo uçağına tüm ekipleri de alıp getirseydin İlker efendi.
  • Simdi tek birsey yapmasi gerekli butun ucus ve thy ekibinde n havacilik calisanlarindan ozur diler istifa etmesini bekliyoruz o kuruma yakismiyosunuz ama nerdeeeee onu yapacak
  • 15 temuzda nerdeymiş onuda yazın
  • En sevmediği pilotlardı. Allah böyle muhtac eder işte.
  • Aycı umarım görevden alınman yakındır.Umarım seni daha fazla görmeyiz şirkette.Çalışan herkesin şevkini kırdın.Dua değil beddua aldın.Ülkemizin göz bebeği kurumunu kişisel egonla yönetip yıpratmaktan başka birşey yapmadın.Yazıklar olsun sana.Hakkımız haram olsun.
  • Hak yok hukuk yok yargi zaten tek tarafli,SHGM zaten bir ise yaramiyor,kimse bu adama bisey yapamaz,ulkemizde hukuk degil kuvvetli olan kazanir.
  • Kaçması iyi olmuş bence bizim zamları da yap artık reis
  • Yanlış sularda yüzüyorsun acilen sivil havacılık genel müdürlüğü denetlesin bir THY yöneticisine bu yakışmaz sen kendini ordan kurtar diğer ekipler orda mahsur kalsın ama ben kendimi kurtarayım diğer ekip ne yaparsa yapsın onu geçtim kargo uçağın da yolcu taşımak dıye bir kural yok ve yanında birini daha getiriyor sun yazık çok yazık
  • Aylarca kurtarma uçuşu yapıldı siviller için kargo uçaklarıyla cahil olmayın şirket personeli binebilir cargo pass diye mail grubu bile var

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın Kazakistan'ı terk etmesine ilişkin ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

THY ekipleri halen Kazakistan'da mahsur durumda bulunurken Aycı'nın yanına eşinin dışında bir misafirini de alarak Kazakistan'dan kaçtığı ortaya çıktı.

AirportHaber'e gelen bilgilere göre; İlker Aycı ve eşi Tuğçe Saatman yılbaşını kutlamak için Nobel İlacın sahibi Hasan Ulusoy'un davetlisi olarak Kazakistan'a gitti. Ulusoy'un evinde misafir olarak kalan Aycı ve eşi Kazakistan'daki olaylar başladığında ülkeyi terk etmek için arayışa başladı.

İlker Aycı, tarifeli uçak seferleri yapılamadığı için kargo uçağıyla ülkeyi terk etmek için hazırlık yaptı.Kazakistan'da bulunan 20'nin üzerinde uçuş ekibi içinden iki pilotu alan Aycı  eşi Saatman ve misafiri Hasan Ulusoy ile birlikte havaalanına hareket etti.

THY'ye ait kargo uçağına binen Aycı ve misafirleri ülkeyi terk etti.

UÇUŞ EKİPLERİNİ BIRAKTI KURALLARI HİÇE SAYDI

Kargo uçağıyla yolcu taşınması yasak olmasına rağmen Aycı'nın havacılık kurallarını hiçe sayarak hareket etmesi tepki çekti. Bu arada günlerdir Türk Hava Yolları uçuş personeli Kazakistan'da bir otelde mahsur durumda bulunuyor.

Aycı'nın  görev için Kazakistan'da bulunan uçuş ekiplerini bırakarak ülkeyi terk etmesi ise kamuoyunda ciddi eleştirilere neden oluyor. Ekiplerin Türkiye'ye dönüşüne ilişkin belirsizlik ise halen devam ediyor.

Aileleri ise telefon ve internet hatlarının sağlıksız olduğu bir ortamda uçuş ekiperinden haber almaya çalışıyor.

©AirportHaber

İlker Aycı'nın kaçışında ilginç detaylar ortaya çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

kaptan logar ~ 2 yıl önce
neden kimse sevmiyor bu adamı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akıllı kafa ~ 2 yıl önce
Madem kuralları hiçe sayıp koca kargo uçağına iki kişi daha alıp kaçtın, keşke o dev kargo uçağına tüm ekipleri de alıp getirseydin İlker efendi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilker ayci bey ~ 2 yıl önce
Simdi tek birsey yapmasi gerekli butun ucus ve thy ekibinde n havacilik calisanlarindan ozur diler istifa etmesini bekliyoruz o kuruma yakismiyosunuz ama nerdeeeee onu yapacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
15 temuzda nerdeymiş onuda yazın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 2 yıl önce
Oku atıp yayı gizleme nerdeymişkine bu fetöcü
Hahah ~ 2 yıl önce
En sevmediği pilotlardı. Allah böyle muhtac eder işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstifa ~ 2 yıl önce
Aycı umarım görevden alınman yakındır.Umarım seni daha fazla görmeyiz şirkette.Çalışan herkesin şevkini kırdın.Dua değil beddua aldın.Ülkemizin göz bebeği kurumunu kişisel egonla yönetip yıpratmaktan başka birşey yapmadın.Yazıklar olsun sana.Hakkımız haram olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.sinif vatandas ~ 2 yıl önce
Hak yok hukuk yok yargi zaten tek tarafli,SHGM zaten bir ise yaramiyor,kimse bu adama bisey yapamaz,ulkemizde hukuk degil kuvvetli olan kazanir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zzzz ~ 2 yıl önce
Kaçması iyi olmuş bence bizim zamları da yap artık reis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 2 yıl önce
Yanlış sularda yüzüyorsun acilen sivil havacılık genel müdürlüğü denetlesin bir THY yöneticisine bu yakışmaz sen kendini ordan kurtar diğer ekipler orda mahsur kalsın ama ben kendimi kurtarayım diğer ekip ne yaparsa yapsın onu geçtim kargo uçağın da yolcu taşımak dıye bir kural yok ve yanında birini daha getiriyor sun yazık çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shgmuduru ~ 2 yıl önce
Iniş takımlarında gizlice mi ucsaydi afganlar gibi
Yanıt ~ 2 yıl önce
Sanki SHGM bağımsız ve birşey diyebilecek
Kim diyor yok ~ 2 yıl önce
Nerde yazıyor kargoda yolcu taşınmadığı? Bilet parasıyla uçurulan biri değil şirket personeli uçuyor
Neden usulsuz? ~ 2 yıl önce
Aylarca kurtarma uçuşu yapıldı siviller için kargo uçaklarıyla cahil olmayın şirket personeli binebilir cargo pass diye mail grubu bile var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karsi ~ 2 yıl önce
Personel mi
Varvara ~ 2 yıl önce
Şirket personeli binemez arkadaşım uçuş personeli binebilir....
Öyle mi ~ 2 yıl önce
Tavuk istifi mi seyahat etti insanlar kargo uçağında? Afganistandan kaçış mıydı tahliye dediğin? Cahil olan sensin.
En dogrusu ~ 2 yıl önce
Evet kargo pass var fakat yolcunun boarding kartinin olmasi lazim yani yolcu icin kontuar acilmasi lazim.
Neden usulsüz CEVAP ~ 2 yıl önce
Konuyu legalleştirme istersen.Burada tartışılan ve mide bulandıran mevzuyu çok iyi anladın sen.Söz konusu olan bu şirketin yöneticisi eşi ve işadamı 3 kişi içinmi tahliye işlemi oluyor madem öyle aynı kargo uçağıyla ekipler neden alınmadı?Bırakın bu militan fikirlerinizi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000